Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babybell
    18. Veljača 2025. 08:52

AriBari

Čokoladiceovo za bebu ovisi koje si rodilište. U Riznam da ne treba nista za bebu. A ovdje u Zg SDtrebaju pelene, kremica i vlazne maramice ili blazimice ovisno s cim ces cisititi bebu kad se popiski/pokaka. Driga rodilišta ne znam.

Znaci na SV sve ponjeti za bebicu. I ja cu ici tamo roditi i planiram uskoro pripremiti torbu bolje nek se nadje. Sta ste rekle cure koje su vam najbolje mrezaste gacice i ulosci? Spominjale ste chicco i jessa koliko mi je ostalo u sjecanju

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

rosie0111
    18. Veljača 2025. 09:09

Hvala cure, javim šta kaže, baš budem uzbuđena i veselim se pred svaki pregled. Kod mene počelo nespavanje polako, budim se jako lako i teško zaspim. 🫠 Inače znojim se jako, pogotovo ujutro, kao da imam valunge 🙈 jel nekome tako bilo? Pitat ću baš dr šta ona misli. Mislim da jesam i u prvoj trudnoći, ali onda je bilo već dosta toplo pa nisam obraćala pažnju.
    Inače kod nas se nose pelene+vlažne, ja spremila pola paketa (nadam se samo 3 dana da ćemo biti 🙏), inače ako stavim cijeli paket, to+ulošci, više od pola kofera 🤣

• cupko
    18. Veljača 2025. 09:22

Sretno na pregledima cure!
    Ja od jučer osjećam ispod cica neku bol, probadanje, pecenje, jel to želudac, ždaravica? Nisam nikad imala žgaravicu pa ne znam s čime povezani. Dok ravno stojim je ok, ali kad se sagnem ili neki pokreti me baš zna bocnuti tako da sam i grozno spavala zbog toga. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Babybell
    18. Veljača 2025. 09:33

rosie0111

Hvala cure, javim šta kaže, baš budem uzbuđena i veselim se pred svaki pregled. Kod mene počelo nespavanje polako, budim se jako lako i teško zaspim. 🫠 Inače znojim se jako, pogotovo ujutro, kao da imam valunge 🙈 jel nekome tako bilo? Pitat ću baš dr šta ona misli. Mislim da jesam i u prvoj trudnoći, ali onda je bilo već dosta toplo pa nisam obraćala pažnju.
    Inače kod nas se nose pelene+vlažne, ja spremila pola paketa (nadam se samo 3 dana da ćemo biti 🙏), inače ako stavim cijeli paket, to+ulošci, više od pola kofera 🤣

I ja se znam dosta znojit po noci iako spavam sa otvorenim prozorom. Meni je trenutno jedan od gorih simptoma to sto me beba jako pritisce na mjehur. Jucer smo vidjeli da joj je glavica dolje i kad mi se jako nasloni na mjehur stalno imam osjecaj da cu se svaki tren pomokrit i kad odem na wc bude samo par kapi ili uopce ne mogu ici jer nema nista. A osjecaj mi je kao da je stalno pun mjehur😩 trcim na wc svakih 10min nekad. I zdjelica me sve vise boli

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• PikyB
    18. Veljača 2025. 09:37

cupko

Sretno na pregledima cure!
    Ja od jučer osjećam ispod cica neku bol, probadanje, pecenje, jel to želudac, ždaravica? Nisam nikad imala žgaravicu pa ne znam s čime povezani. Dok ravno stojim je ok, ali kad se sagnem ili neki pokreti me baš zna bocnuti tako da sam i grozno spavala zbog toga.

Moguce da je zgaravica. Probaj pojesti par badema. Trebalo bi pomoci. Meni je prosao ogtt. Zacudo nije mi uopce bilo muka, ovdje daju glukozu sa limunskom kiselinom pa se lakse popije. Sad cekanje rezultata.. uh uh.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

little baby
    18. Veljača 2025. 09:45

Ja sam sebi od ulozaka uzela chicco i jessa gacice. Gacice nisam nikad imala priliku koristit ali kako ih hvale reko ajde da probam. Spremila sam i par chicco i mrezastih gacica one obicne pa cu vidjet. 
    Sretnoooo svima na pregledimaaa!!!!!🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

AriBari
    18. Veljača 2025. 10:08

Sveti Duh da od ovih potrepstina ti treba sve, al robicu, tetrice, one podloge za prematanje imaju, tako da to ne nosis. Makar evo sad cimerica govori da imaju na hodniku i pelena za uzet. Al sve cure tu nose svoje.
    Gacice i ulosci  ja sam mrezaste Tosama, i uloske Chicco. Za carski mi se cini to najbolje, jer mene je rez bas jako bolio i onda mi je puno lakse samo uloske zamjeniti nego svaki put gacice skidat i navlacit kako bi morala s tim u kojima je ulozak unutra. Jer se te gacice ne zaprljaju i ne mjenjam ih svaki put, osim ako bas nije neki izljev pa mijenjas sve. A kad jedva dodes do wca i jedva stojis uspjeh ti je i da ulozak promjenis i malo se prebrises vlaznim maramicama🤣 ne znam kako bi u pocetku sama mijenjala sve jer nisam mogla nogu podignut. Evo danas sam tek ok toliko da sam se konacno sama cijela otusirala i sve uspjela sama. I cura tu pored mene rodila vaginalno ima bas onu pelenicu mislim da je to Jessa, zgodno djeluje😊
    Cupko  djeluje kao zgaravica da😊dize se maternica gore i bebica pritisce.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

jen_dva
    18. Veljača 2025. 10:21

Meni su u Petrovoj rekli da za bebu ne treba nista nosit, samo odjeca za izlazak.. tako da planiram ne ponijet nista, pa ako bude ipak trebalo lako muz skokne do ducana 🤷🏻‍♀️

02/2023 💔👼 22tt

jen_dva
    18. Veljača 2025. 10:24

Cupko probaj spavat sa povisenom glavom na jastucima, meni se krenula vracat kiselina ako spavam samo sa jednim jastukom i to mi je tako iziritiralo grlo, probudim se ujutro a grlo ko da je spaljeno... Al ja inace imam GERB pa je mozda i zato.. uglavnom da, sugav simptom al prezivi se

02/2023 💔👼 22tt

tera_
    18. Veljača 2025. 10:31

Sretno cure danas na pregledima😊
    Žuži cekam bas s nestrpljenjen sta ce ti reci,sretno 😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.