Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    18. Veljača 2025. 15:10

Sirenita

Čestitke cure na dobrim pregledima.Vidim da pišete o stvarima za rodilište pa me zanima ima li tko kakvu preporuku odakle da kupim spavaćicu za porod? Inače ne nosim spavaćice pa od doma nemam ništa za ponijeti.

Ja sam narucila preko fejs stranice Marina-oprema za trudnice se zove 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

žuži1808
    18. Veljača 2025. 15:43

Evo mene sa "pregleda".. znaci toliko neprofesionalno u toj bolnici,prvo dosla sam u pola 9 ujutro,dođes u cekaonu trudnice stoje dok tuđe peatnje sjede,nebi se nitko sjetio ustati,na red sam dosla 10 do 12, obavili ctg,vratili me u cekaonu jos sat vremena cekala na taj pregled,koji se nije ni dogodio,nego je doktorica nazamjeni prepisala sa starog nakaza informacije, pita dali me sta boli,ja kazem da imam bolove od subote,kaze ona to nije nista znacajno,aj oprt cekat 45min,u 10 do 2 me posalje na uzv,obavila sam to i opet cekaj da se ona smisli samo pogledati slikicu,tj.tezinu bebe.. evo krenula sam kuci i sad se sat i pol vozi doma, hvala Bogu pa sam danas imala prijevoz.. sve me boli, neznam vise ni kako se zovem,gladna,zedna i umorna.. kao za tjedan dana opet trebam ici ako sta nebude..ovaj zdravstveni sustav je u banani, da se jedna trudnica mora toliko namuciti i nakraju nesazna nista.. uzassss,bas sam ljuta na sve to..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

rosie0111
    18. Veljača 2025. 15:57

žuži1808

Evo mene sa "pregleda".. znaci toliko neprofesionalno u toj bolnici,prvo dosla sam u pola 9 ujutro,dođes u cekaonu trudnice stoje dok tuđe peatnje sjede,nebi se nitko sjetio ustati,na red sam dosla 10 do 12, obavili ctg,vratili me u cekaonu jos sat vremena cekala na taj pregled,koji se nije ni dogodio,nego je doktorica nazamjeni prepisala sa starog nakaza informacije, pita dali me sta boli,ja kazem da imam bolove od subote,kaze ona to nije nista znacajno,aj oprt cekat 45min,u 10 do 2 me posalje na uzv,obavila sam to i opet cekaj da se ona smisli samo pogledati slikicu,tj.tezinu bebe.. evo krenula sam kuci i sad se sat i pol vozi doma, hvala Bogu pa sam danas imala prijevoz.. sve me boli, neznam vise ni kako se zovem,gladna,zedna i umorna.. kao za tjedan dana opet trebam ici ako sta nebude..ovaj zdravstveni sustav je u banani, da se jedna trudnica mora toliko namuciti i nakraju nesazna nista.. uzassss,bas sam ljuta na sve to..

Užas.. Koja je to bolnica? Ja nisam nikad doživjela tako šta 😬 kod nas se čeka jedino ako je porod u tijeku, a nema ih više, što je rijetko. Znači oko sat vremena max bude sve gotovo.

žuži1808
    18. Veljača 2025. 16:06

rosie0111

žuži1808

Užas.. Koja je to bolnica? Ja nisam nikad doživjela tako šta 😬 kod nas se čeka jedino ako je porod u tijeku, a nema ih više, što je rijetko. Znači oko sat vremena max bude sve gotovo.

To je Osijecka bolnica.. ja evo nemam rijeci vise, u nalazu pise da negiram tegobe,pa sta su bolovi ako nisu tegobe.. ja sam ocito dobro i prosla,bila jedna zenica,sutra je trebala na carski i nju je otpilila da se javi kad se nasa doktorica vrati sa bolovanja.. neprofesionalizam totalni..da izvinete boli me sve dole,leđa me peku,sa 39+2 ona meni kaze imate jos vremena..strasno

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

AriBari
    18. Veljača 2025. 16:19

Žuži o bože mili pa užas😑bas mi je žao da si to prošla. Ma joj nadam se da će ti krenuti da nećeš opet isto za tjedan dana, daj si nešto da si potakneš neke stepenice, loptu bilo što.
    Sirenita isto kao Littlebaby Marina, to mi je ona i savjetovala fora su spavacice i ok cijena, kratki rukavi, jer ti bude na babinjačama vruće😅
    Cure mi smo van inkubatora🥰 samo topli krevetić😊i kažu još malo pratimo pa je pripremamo za kod vas na odjel. Ajme meniiiii🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Sirenita
    18. Veljača 2025. 16:20

little baby

Ja sam narucila preko fejs stranice Marina-oprema za trudnice se zove

Hvala ti, bas ću pogledati. :)
    Žuži prestrašno kako se neki liječnici ponašaju prema trudnicama.. nemam riječi

It’s a girl🩷

rosie0111
    18. Veljača 2025. 16:21

žuži1808

rosie0111

žuži1808

To je Osijecka bolnica.. ja evo nemam rijeci vise, u nalazu pise da negiram tegobe,pa sta su bolovi ako nisu tegobe.. ja sam ocito dobro i prosla,bila jedna zenica,sutra je trebala na carski i nju je otpilila da se javi kad se nasa doktorica vrati sa bolovanja.. neprofesionalizam totalni..da izvinete boli me sve dole,leđa me peku,sa 39+2 ona meni kaze imate jos vremena..strasno

Joj da pisala si. Baš mi frendica jedna pričala neki dan kako si je zabrijala da će ići roditi u Osijek, kaže došla tamo, nitko je dva sata nije pogledao, predomislila se odmah. Doduše prije 12 god je to bilo... Ne znam odakle si, ali ja sam rodila u Vk, i sad ću, meni je skroz okej bilo. Dosta žena hvali i Vukovar....

Sirenita
    18. Veljača 2025. 16:22

Ari hvala ti i baš mi je drago da beba super napreduje.☺️☺️

It’s a girl🩷

rosie0111
    18. Veljača 2025. 16:23

Ari bravo, super 🙏🥳

AriBari
    18. Veljača 2025. 16:31

Prsni koš potpisujem sto je Mama_ana rekla, ista stvar u prosloj trudnoci samo je to bilo meni vise pred kraj trudnoce. I nakon poroda mi je taj dio ostao bas sirok, trbuh se povukao al prsni kos se kao duze vracao na svoje. Znam da neke uze visoke suknje i neke bluze nisam mogla zakopcati u tome dijelu jos neko vrijeme nakn poroda😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.