PikyB imala i ja i u ovoj i u prosloj uzas jako, rasteze ti se sve al si pripazi na treninge jer mogu neke vjezbice utjecat na to da. Mozda ne raditi nes sto ti ne pase il vidjeti malo s trenerom.
Minnieus prvo vidim po porukama da si puno veselija i bas mi je drago❤️Nisam isla danas do nje jer sam bas premorena. Dizala sam se puno puta na wc, i bas me zove leci, rez dosta boli, makli su kateter sad. I rekli su mi tamo mama oporavite se pa nam onda dodite, za nju je najvaznije da se vi oporavite kako treba, a ovdje kod nas je sigurna i u pravu su. Ali izdojila sam rucno malo kolostruma za nju, u sterilne casice za urin to ti daju. Rekli su da jos malo pricekam s izdajalicom da mlijeko tek nadolazi i da se ne mrcvarim jos. Al cak je i islo nes, za drugi dan od carskog i rucno odlicno ja mislim😊pa su dosli po to, a super je i vijest da papa na bocicu od danas misica i bas super prihvaca. Krvna slika i dalje super. Ne zele jos nis rec unaprijed al natuknuli su i da je inkubator preventivno i dalje al da ce i to brzo bit gotovo🥰
Tata nam je danas kao nov izgleda da je bila jednodnevna viroza. Al malecka ce jos nocas spavati kod mojih za svaki slucaj al ona to bas voli😊poslala sam u Ri neke igrackice sto sam joj kupila tu na Tisku kao od mame i seke i kako sam dobila Rodine telegrafe i poklone i sve to sam poslala da je to za nju i seku pa da ona raspodijeli. Tako da je van sebe😅
Medela dobila sam S i M nastavke. Ja imam male cice pa cu s S probati. A ako treba M imam i to, L nece trebati sigurno😅
Jen_dva, Moina zao mi je sa prehlade, odmarajte se i ljecite.
Ostale cure, kako ste? Nadam se da je kod svih sve ok, vidim da ubrzo stizu i nove proljetne bebice🥰a jos malo je stvarno 3 mjesec i bas ulazimo u proljece😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Predivno mi je ovo čitati da malena dobro i lijepo napreduje i kako je ti u miru čekaš. Bravo i za curku doma i tatu. ❤️ Brz oporavak ti želim i da ti dođe čim prije.
Jel piješ kakve lijekove protiv bolova da si malo olakšaš?
💙 5/2023
Tockica123 bas sam danas kupila taj rog i doslo je 60 vrecica sa tim rogom. Kod nas ima fizioloske i ja sam kupila na jesen 30 litara jer maloj sa tim nos cistim. Ali mi bilo zao toliko to trosit pa sma uzela sebi rog i vrecice. Ispirala sam sa tim i evo prije 40 min legla i nos mi i dalje krcat. Sad sam naspricala sa baby sprejem za nos i napokon mogu disat!
Minnieus dodem te posjetiti ako cu slucajno na treci kat u ponedjeljak, idem u prizemlje na Ctg kod svog doktora tako da ako bude guzva i dodem dolje, naletim do sobe❤️ moja cimi je u sobi pet pa sam mislila mozda si s njom, ona jos tamo lezi i ceka indukciju iduci tjedan dok bude 37+0 jer je beba malecka.. iz sobe 4 sam znala dvije, ali otisle su, jedna na porod, druga kuci do poroda 😅
Drzi se❤️ sve bude uredu, svi su okej i u dobrim si rukama. Sretno na vizitama kad se jedva u sobu naguraju, nema mi goreg hahah
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ari odlicno da se muz tako brzo oporavio. Super da si poslala sve to maloj. To njima puno znaci. Zna da mama i seka misle na nju 🥰.
Jesam da, lakse mi je puno danas. Bila mi je moja ljubica u posjeti. I to je super proslo, izgrlile smo se i izljubile. Napunila mi je baterije na max.
Rekla je da ce doci i sutra. Pa se jako veselim. Ponosna sam i na sebe jer sam uspjela suzdrzati suze 💪.
Tvoja borilica se ne da. Hoce ona sto prije doma. Super da ide hranjenje na bocicu, odlicno da ti je vec krenulo mlijeko. Sada malo po malo. Cini mi se da cete brzo biti zajedno. Taman dok ti malo stanes na noge.
Znaci s medelom se dobije vise nastavaka. Ja imam rucnu aventovu pa cu vidjeti koji nastavci mi trebaju. Probati cu prvo s njom, pa ako ne bude islo budem si uzela neku elektricnu.
22.08. +
Lejla moze 😄. Idem na briseve i mozda jos neke pretrage u ponedjeljak al ostatak vremena sam u krevetu. Prvi krevet lijevo.
Je cimerica mi je rekla da su se 3 porodile iz sobe koji dan prije mog dolaska. Jedna u 24 tjednu...hvala Bogu za sad sve ok.
Da..
Skroz su natrpane sobe. Jutros je vizita bila samo na vratima. Nisu niti ulazili.
22.08. +
Jutro cure😊
Tinchinila na pocetku sam na venu dobivals, a daju sad brufene i ketonale. Tako da pijem, al fale mi riječki kokteli u injekciji, toga tu uopce nema a Ri sam dobivala e od toga bas lijepo bude😅. Brufen mi je sad ko bombon, a ketonal ajde pomogne malo. Ne boli kad lezim, al kad se ustajem, hodam stojim onako bas pece.
Ma ja sam sportski tip i inace puno koristim trbusni zid a sad mi je on presjecen, mislim da je to zato. Tu je cura operirana kad i ja ona vec uspravno seta, cuci kod kofera🤣a ja jedva hodam. Al tako mi je bilo i s prvom tako da sve znam i ne silim se, najvaznije za moju bebu je da ja budem dobro.
Minnieus eto super toliko mi je drago nemas pojma🥰 samo pomalo dan po dan bit ce to sve super😊samo pamti kako ti prezentiras ona dozivljava to ti je najvaznije, dok god iz tebe prsti pozitiva pred njom ona ce ti bit odlicna 😉 Medelu sam ti ja uzela onu obostranu elektricnu i tu su dosla dva nastsvka.
Evo meni danas 38 dan u bolnici, ne mozes vjerovat, s tim da sam 2 puta pustena doma po dva dana, znaci ukupno 34. A proletilo mi je...bas govorim suprugu da nam je ovo zadnja uzbrdica prije cilja, i da treba izdrzati jos malo😊
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Hvala na odgovorima, vidim da ste imale slican problem s boli u preponi. Meni evo traje vec 2 tjedna, nadam se da ce pustiti uskoro. Bas je neugodno dok tako pece. Ari, bas mi je drago da bebica lijepo napredujem uskoro cete svi biti super! Svaka cast na pozitivi i hrabrosti!
Ostale zenice koje ste u bolnici drzite se i samo pozitivno!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
PikyB mene to s prvoj uhavtilo oko 33-34 tjedna i osjetila sam ih do kraja. Ja sam tada jako puno hodala i mislim da je i to utjecalo, al ne bih rekla da je to nes smetalo, mislim da se samo ligamenti rastezu i opustaju. Samo mislim da ne treba neke vjezbice radit koje to dodatno istezu, al mozda najbolje pitati trenericu. Bolilo bi me po noci uzas kad bi s boka na bok se okretala i ujutro kad bi se probudila i ustala i krenula hodat kao da treba malo da se razradi i onda bi popustilo i tako u krug.
Sad u drugoj samo lijeva, a prestalo me kad sam se hospitalizirala i prestala puno kretati. Ja mislim da to nije nis opasno da te boli nego se jednostavno sve rasteze. Samo si pripazi na te vjezbice i pitaj ginekologicu jos na sljedecem pregledu da si mirna😊
Dobar dan zenice, bol u preponama i stidnoj kosti je jako neugodna ali prođe kroz koji tjedan,i onda opet pocne malo kasnije,sad ovisi od zene do zene..
Ari kako si ti,vidim da te boli,ali to valjda mora tako,najbitnije je da ste obje dobro sve ovo podnijele..
Ja sam jucer primjetila kako se moj djecak bas smirio,pomalo sam se i zabrinula oko toga,ali se javi povremeno, kontrakcije imam cesto tako da mislim da cemo i mi uskoro.. osjecam da je krenulo ciscenje od crijeva do iscjetka,ali mi je bome i tesko,iako nepokazujem koliko,ali ukucani to vide,stalno me hvata umor samo bi spavala,valjda se tijelo priprema.. najvise me strah da kad me uhvati da necu stici do bolnice,jer smo svekrva i ja same doma a samo ja u kuci imam polozeno,pa cemo morati zvati hitnu,a dok se oni dovuku i onda je dug put do bolnice.. alii nema veze,jedva cekam da krene.. e da i primjetila sam da kad imam veliku nuzdu uhvati me grc u kuku i preponi,jel se to nekom događalo? Ja se nisam nikad susrela s tim pa ni neznam od cega to bude..
Kako ste nam ostale trudnice? Dali se dobro brinu o vama u bolnicama i kod kuce?
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji