Ja takoder pijem Kendural C i odlican mi je! Uz njega se ne treba uzimati dodatno vitamin C jer ga ima u sebi. Ne pijem ga na taste,pijem kad se sjetim. Uglavnom nakon dorucka ili rucka.
Ja ostajem na forumu isto,i iovako imam previse tih mamecih grupa😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozdrav, ja sam se bacila u spremanje ovih dana, neku noc me uhvatila bol u donjem dijelu trbuha pa sam se uspanicarila jer nemam jos dosta toga spremno pa sad zavrsavam sa svime.
Meni je isto zeljezo bilo ok, ali su mi eritrociti i hematokrit niski pa sam dobila Tardyferon, za sad ga ok podnosim, u prvoj trudnoci sam pila Heferol, on mi je uzasno sjedao na zeludac.
👩 33g
🧔33g
👧 2g
7/24 +
Sad kad vas citam mogla bi i ja skoknuti u ponedjeljak izvaditi zeljezo... isto podocnjaci do poda i mogu zaspati u roku 2 minute cim mi glava takne jastuk. Dosad mi je zeljezo bilo odlicno, zadnji put vadila u 24tt.
Ja isto ostajem na forumu svakako
02/2023 💔👼 22tt
Isto sam anemicna u ovoj trudnoci, eritrociti, hemoglobin i hematokrit ispod razine, a zeljezo je u granicama ali na donjoj granici. Pila sam u prosloj trudnoci isto neko zeljezo, mislim da cak Kendural C i to me toliko zatvorilo da nisam danima isla na wc. Vidjet cu sto ce mi dr prepisati.
Malo je forum sad cudan ali treba se priviknuti, meni se ne da u wa grupu jer imam hrpu grupa i isto mislim da bi me opterecivalo..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Meni je muž jučer imao 30. rođendan, došli su nam samo roditelji, ali svejedno nisam cijeli dan stala, navečer sam bila baš umorna.
U subotu nam dolazi par prijatelja, a u nedjelju cijela obitelj na ručak tako da ću biti malo manje aktivna dok sve to ne prođe 🤣. Inače se dobro osjećam pa se nadam da će to potrajati. 🤞🏽😁
Isto mi je koma ovaj novi forum, ali ni ja nebi na wapp. Slažem se da tu dođem pričitati kad mi se da, a grupa ima ionako previše.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Jutro! ne mogu se vratiti na prethodne stranice tako da sam sada pročitala samo zadnju. Nadam se da će to popraviti. Nisam još odlučila jel bi ušla u wapp jer se također bojim da bi me opterećivalo…Ja teško dišem kad pokušavam se Npr brzo spremiti da izađem iz kuće i hodam. Prije dva dana puls mi je zbog tog bio 142 i dugo mu je trebalo da se spusti do 120 sto znaci da sam u bas velikom naporu. Inače zavidim vama koje možete spavati dan i noć 😊jer ja nikako Nemogu. Preko dana se znam toliko izmoriti da sam totalno krepala ali jednostavno Nemogu zaspati do 3,4,5 ujutro…
Ma ja zaspem pa se svako dva sata probudim pa se vrtim sat vremena pa opet zaspem i tako u krug. Tako da sam cijeli dan i pospana i uspavana i neispavana.
Ili se probudim jer mali jako lupa ili se probudim u panici jer ne lupa i da mu nije nesto. Mislim da mi nema druge nego pomirit se s time da je moj zivot od sad pa nadalje jedno trajno stanje zabrinutosti
02/2023 💔👼 22tt
I ja mislim da sam svoj horoskopski znak promijenila u lav. Non stop bi samo spavala, bas teski umor. I onda kad legnem moja gospodjica odluci imat privatan party
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Kod mene je tak da je većinom po noći miran, kao da ga nema pa sam u početku brinula. Sad sam već navikla pa mi je bilo čudno što je prije par noći toliko jako divljao…Tako da očito nema pravila… Ja sam već sad nestrpljiva i jedva čekam roditi 🙂 što iz razloga da bebu upoznam, i zato da se vratim na neke svoje tjelesne gabarite. Čarape si jeeedva obučem sama, a imam još 2,5 mj pred sobom. Djeca su isto nestrpljiva kad će doći braco, već su isplanirali ako budem radnim danom izlazila iz bolnice dok traje škola/vrtic da oni svejedno dolaze po nas u bolnicu 😀
Hej cure. Kako sam išla vaditi krv za osip koji sam dobila po trbuhu tako su ustanovili da i ja imam nisko željezo i prepisali su mi terapiju Tardyferon koji bi trebala pit ujutro na taste ali nemogu jer ujutro već pijem eutirox pa ga onda pijem između dva obroka. A prije nisam imala problema sa željezom..
Što se tiče WhatsApp grupe može makar mi je draži forum. Jer imam previše tih grupa na whatsapu i teško mi je sve pohvatati 🫣
💁🏼♀️32god
💁31god
Sortiraj odgovore
Najstariji