Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    29. Siječanj 2025. 23:12

Ja takoder pijem Kendural C i odlican mi je! Uz njega se ne treba uzimati dodatno vitamin C jer ga ima u sebi. Ne pijem ga na taste,pijem kad se sjetim. Uglavnom nakon dorucka ili rucka.
    Ja ostajem na forumu isto,i iovako imam previse tih mamecih grupa😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Mimi_21
    30. Siječanj 2025. 06:32

Pozdrav, ja sam se bacila u spremanje ovih dana, neku noc me uhvatila bol u donjem dijelu trbuha pa sam se uspanicarila jer nemam jos dosta toga spremno pa sad zavrsavam sa svime.
    Meni je isto zeljezo bilo ok, ali su mi eritrociti i hematokrit niski pa sam dobila Tardyferon, za sad ga ok podnosim, u prvoj trudnoci sam pila Heferol, on mi je uzasno sjedao na zeludac. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

jen_dva
    30. Siječanj 2025. 08:02

Sad kad vas citam mogla bi i ja skoknuti u ponedjeljak izvaditi zeljezo...  isto podocnjaci do poda i mogu zaspati u roku 2 minute cim mi glava takne jastuk. Dosad mi je zeljezo bilo odlicno, zadnji put vadila u 24tt.
    Ja isto ostajem na forumu svakako

02/2023 💔👼 22tt

• PikyB
    30. Siječanj 2025. 08:10

Isto sam anemicna u ovoj trudnoci, eritrociti, hemoglobin i hematokrit ispod razine, a zeljezo je u granicama ali na donjoj granici. Pila sam u prosloj trudnoci isto neko zeljezo, mislim da cak Kendural C i to me toliko zatvorilo da nisam danima isla na wc. Vidjet cu sto ce mi dr prepisati. 
    Malo je forum sad cudan ali treba se priviknuti, meni se ne da u wa grupu jer imam hrpu grupa i isto mislim da bi me opterecivalo.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• cupko
    30. Siječanj 2025. 09:10

Meni je muž jučer imao 30. rođendan, došli su nam samo roditelji, ali svejedno nisam cijeli dan stala, navečer sam bila baš umorna. 
    U subotu nam dolazi par prijatelja, a u nedjelju cijela obitelj na ručak tako da ću biti malo manje aktivna dok sve to ne prođe 🤣. Inače se dobro osjećam pa se nadam da će to potrajati. 🤞🏽😁
    Isto mi je koma ovaj novi forum, ali ni ja nebi na wapp. Slažem se da tu dođem pričitati kad mi se da, a grupa ima ionako previše. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Yvone
    30. Siječanj 2025. 09:32

Jutro! ne mogu se vratiti na prethodne stranice tako da sam sada pročitala samo zadnju. Nadam se da će to popraviti. Nisam još odlučila jel bi ušla u wapp jer se također bojim da bi me opterećivalo…Ja teško dišem kad pokušavam se Npr brzo spremiti da izađem iz kuće i hodam. Prije dva dana puls mi je zbog tog bio 142 i dugo mu je trebalo da se spusti do 120 sto znaci da sam u bas velikom naporu. Inače zavidim vama koje možete spavati dan i noć 😊jer ja nikako Nemogu. Preko dana se znam toliko izmoriti da sam totalno krepala ali jednostavno Nemogu zaspati do 3,4,5 ujutro…

jen_dva
    30. Siječanj 2025. 09:45

Ma ja zaspem pa se svako dva sata probudim pa se vrtim sat vremena pa opet zaspem i tako u krug. Tako da sam cijeli dan i pospana i uspavana i neispavana. 
    Ili se probudim jer mali jako lupa ili se probudim u panici jer ne lupa i da mu nije nesto. Mislim da mi nema druge nego pomirit se s time da je moj zivot od sad pa nadalje jedno trajno stanje zabrinutosti  

02/2023 💔👼 22tt

Babybell
    30. Siječanj 2025. 10:33

I ja mislim da sam svoj horoskopski znak promijenila u lav. Non stop bi samo spavala, bas teski umor. I onda kad legnem moja gospodjica odluci imat privatan party

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

Yvone
    30. Siječanj 2025. 10:40

Kod mene je tak da je većinom po noći miran, kao da ga nema pa sam u početku brinula. Sad sam već navikla pa mi je bilo čudno što je prije par noći toliko jako divljao…Tako da očito nema pravila… Ja sam već sad nestrpljiva i jedva čekam roditi 🙂 što iz razloga da bebu upoznam, i zato da se vratim na neke svoje tjelesne gabarite. Čarape si jeeedva obučem sama, a imam još 2,5 mj pred sobom. Djeca su isto nestrpljiva kad će doći braco, već su isplanirali ako budem radnim danom izlazila iz bolnice dok traje škola/vrtic da oni svejedno dolaze po nas u bolnicu 😀

moonika
    30. Siječanj 2025. 11:55

Hej cure. Kako sam išla vaditi krv za osip koji sam dobila po trbuhu tako su ustanovili da i ja imam nisko željezo i prepisali su mi terapiju Tardyferon koji bi trebala pit ujutro na taste ali nemogu jer ujutro već pijem eutirox pa ga onda pijem između dva obroka. A prije nisam imala problema sa željezom..
    Što se tiče WhatsApp grupe može makar mi je draži forum. Jer imam previše tih grupa na whatsapu i teško mi je sve pohvatati 🫣

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.