Kawa cestitam za sudbeno😊
Ja takoder cu ostat na forumu,previse mi je to za whatap😁 takoder zavidim svima koji mogu spavati i po danu i po noci, ja po danu nikako,nocu zgaravica ili nesanica,ili mjehur i tako u krug.. ja sam bas pokretna sto se tice svega,obuvam se bez problema,saginjem,hodam, drugacije sam zamisljala ove zadnje mjesece ali na srecu nisu takvi, iako zamisljala sam da cu uzivat u hrani ali ne uzivam vise se plasim pojest nesto da nepocne zgaravica🙄
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozz cure, obavljen ogtt 😃 nalazi vec dosli: 4.3, 5.9, 4.6 (mislila san da ce bit gore koliko slatkog jedem u zadnje vrime).
Nit mi je bilo lose,nit slabo.. za cure koje jos to moraju obavit, probajte ujutro ni ne pit nista tako da u jednom sutu cugnete tekucinu od zedi.
Kako smo u grpadnji kuce, taman obavili feroterm za kupatila i kupili sve prekidace i uticnice.. a di je jos sve ostalo😮 nadamo se preselit prije nego beba dode.
Sto se tice spavanja, isto tesko jer mala spava izmedu nas na velikom krevetu a vrti se ko lunapark cilu noc.
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Obavila ja pregled,otvorena 2cm. Kontrola za 2 tjedna i dogovor za indukciju. Uzela mi je bris za onaj streptokok,to ce biti nalazi na sl kontroli. Uzv mi je nabrzinu napravila da vidi protoke i to je hvala Bogu dobro. Eto odbrojavamo jos malo🙏🏻❤️
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ajme little baby pa tebi to samo sto nije! Cestitke
Kokili cestitke i tebi za odlican ogtt! Samo lijepe vijesti danas
Jel nam Ari danas opet primljena u bolnicu, nadam se da je sve ok s protocima!
02/2023 💔👼 22tt
Cure, neke od vas se jakooo blize porodu! 😊 nadam se da cete nam pisati povratne informacije cim dodete sebi 😀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Obavila ja pregled,otvorena 2cm. Kontrola za 2 tjedna i dogovor za indukciju. Uzela mi je bris za onaj streptokok,to ce biti nalazi na sl kontroli. Uzv mi je nabrzinu napravila da vidi protoke i to je hvala Bogu dobro. Eto odbrojavamo jos malo🙏🏻❤️
Ti si tako blizu😮🥰
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cestitam na dobrom ogtt, mene to tek ceka hehe! Nekima se bas priblizio datum poroda.. samo hrabro! Pitanje jedno - kad se krene na preglede u TA, tko ide u visokorizicnu TA a tko u obicnu? Koji su kriteriji? Pikam se niskomolekularnim heparinom pa me zanima hocu li morati u visokorizicnu ili ne? Hvala! :)
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Moonika super da nije ništa ozbiljno s tim osipom i da su provjerili i uočili manjak željeza. U prošloj trudnoći sam dobila flekove po tabanima i dlanovima koji su svrbili. Kasnije sam skužila da je vjerojatno od odjeće koju sam dobila za bebu, jer ta osoba je imala mačku. To mi je bila alergijska reakcija.
Kawa odlično za pokretljivost, uživaj u tome 😀
Kokili odlično za ogtt! Samo nek bude sve ok pa će i ta selidba biti uspješna.
Little baby wowww baš sitno odbrojavaš 🤗 i Žuži je isto blizu ako se ne varam.
Ja sam si mjerila opseg struka prije tjedan dana i bio mi je 104 ( u razini pupka) sada je skoro na 106 😮. Negdje sam pročitala da u trećem tromjesečju svakim tjednom se opseg povećava za 1 cm, pa sam odlučila pratiti kad se sjetim. A i da imam te mjere za uspomenu 😄😄😄. Neznam jel to istina 🤷♀️
bebika hvala ti puno !
babaybell da koliko znam uz Kendural C se ne treba dodatno vit C uzimati.
cupko sretno muzu i tebi u organizaciji za vikend :)
spavanje i meni postaje teze, isto se okrecem s boka na bok kao na raznju.
tera hvala ti :) kod tebe bar nesto dobro od te zgaravice, bar ne nabijas kile bezveze :)
kokili super za ogtt, i suosjecam za opremanje stana ! di ste kupovali prekidace i uticnice, imas savjet da je povoljno ?
little baby jaoo pa ti si skroz blizu, jesi spremna?
yvonne ja si od pocetka vodim onaj kao dnevnik trudnoce i isto bih struk mjerila kako se sjetim, sad vec nisam odavno i bas cu veceras provjeriti razliku pa javim
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa imas pravo nisam se sada dugo javljala, imala sam zbrku oko prezimena za bebu, tolika zavrzlama se stvorila da je to za poludjeti, naime ovako: iako s bivsim muzem nezivim 4godine,zbog svih sudskih strajkova se rastava oduzila,i tek smo se uspjeli rastati prosle godine, kad se djete rodi nece proci ni godina dana od pravomocnosti rastave,stoga bi se djete kompletno sve pisalo na bivseg muza,i on bi se trebao u sudu odreci djeteta,da bi ga sadasnji partner mogao priznati,za to sve imamo rok mjesec dana od rođenja djeteta, a obojica su izvan Hrvatske.. iiii onda mi u maticnom kazu da bi to sve izbjegli trebam se udati za sadasnjeg partnera,ali nemogu podnijeti zahtjev bez partnera 🙆♀️ i nekako jedva izmudrujemo da to sve rijesim bez njega,zbog skorasnjeg termina i njegovog terena.. ako imate koga da je u ovakvoj situaciji eto da znate kakav je zakon..
Yvone blizu sam da,i iskreno jedva cekam da rodim, ove zgaravice ce ubiti u pojam,bolovi u kukovima,a za spavanje preko noci da nepricam,preko noci nikako, ujutro kad de trebam ustati e tad bi ja spavala..
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji