Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    žuži1808
    30. Siječanj 2025. 22:04

Pjegica.

Cure znam da sam dosadna opet s ovim ali sta cu kad ne mogu upamtit ko je sta rekao.
    Moram taj ogtt obaviti pa ocu da muz ide samnom jer me strah da se ne ponovi ko zadnji put, a kako on radi po tj dana tesko ga je uhvatit da odemo na neki termin. Ko mi je pricao za Rijeku novu bolnicu kako zaprimaju trudnice koja su ogranicenja ili ima li kakav broj telefona da se zove. Moja dokt nije znala nista reci vezi bolnice pa nema nikakve informacije 🥹.
    Nadam se da ste sve u dobrim stanjima, vidim vas nekoliko se opasno priblizilo terminu, jeste uzbudene 🤭
    Ja jos nisam ni krenula pripremati za bebu ni sobu ni robu ma nista, jos ja imam vremena ali bojim se da me ne zatekne sve u zadnji cas 😅
    Ovaj forum je totalno pomucen jedan komentar je normalan, drugi skroz rastegnut u duljinu nadam se d ace to brzo poraviti 🫣

Jako sam uzbuđena, nekidan sam pomislila kako ce mi nedostajati moj pupo,ali nek beba dođe sto prije.. iskreno nisam mogla ni zamisliti da ce mi bit ovako lose u zadnje tjedne,sve se bojim kad me uhvati kako cu to podnijeti,ali neka.. sto se mora nije tesko..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.