Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    žuži1808
    30. Siječanj 2025. 22:04

Pjegica.

Cure znam da sam dosadna opet s ovim ali sta cu kad ne mogu upamtit ko je sta rekao.
    Moram taj ogtt obaviti pa ocu da muz ide samnom jer me strah da se ne ponovi ko zadnji put, a kako on radi po tj dana tesko ga je uhvatit da odemo na neki termin. Ko mi je pricao za Rijeku novu bolnicu kako zaprimaju trudnice koja su ogranicenja ili ima li kakav broj telefona da se zove. Moja dokt nije znala nista reci vezi bolnice pa nema nikakve informacije 🥹.
    Nadam se da ste sve u dobrim stanjima, vidim vas nekoliko se opasno priblizilo terminu, jeste uzbudene 🤭
    Ja jos nisam ni krenula pripremati za bebu ni sobu ni robu ma nista, jos ja imam vremena ali bojim se da me ne zatekne sve u zadnji cas 😅
    Ovaj forum je totalno pomucen jedan komentar je normalan, drugi skroz rastegnut u duljinu nadam se d ace to brzo poraviti 🫣

Jako sam uzbuđena, nekidan sam pomislila kako ce mi nedostajati moj pupo,ali nek beba dođe sto prije.. iskreno nisam mogla ni zamisliti da ce mi bit ovako lose u zadnje tjedne,sve se bojim kad me uhvati kako cu to podnijeti,ali neka.. sto se mora nije tesko..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

• Lora.
    31. Siječanj 2025. 08:11

Kokili

Lora.

Kokili

Pozz cure, obavljen ogtt 😃 nalazi vec dosli: 4.3, 5.9, 4.6 (mislila san da ce bit gore koliko slatkog jedem u zadnje vrime).
    Nit mi je bilo lose,nit slabo.. za cure koje jos to moraju obavit, probajte ujutro ni ne pit nista tako da u jednom sutu cugnete tekucinu od zedi.
    Kako smo u grpadnji kuce, taman obavili feroterm za kupatila i kupili sve prekidace i uticnice.. a di je jos sve ostalo😮 nadamo se preselit prije nego beba dode.
    Sto se tice spavanja, isto tesko jer mala spava izmedu nas na velikom krevetu a vrti se ko lunapark cilu noc.

Dokle ste stigli s gradnjom? Meni namještaj samo puna 2 mj i još nije gotovo

Ovaj tjedan opiturali zidove unutar kuce 🙂 sad moremo montirati sobna vrata i poceti slagati kuhinju (narucili kod stolara) i pomalo namjestaj i aparati dolaze koje smo narucili u 11.misecu kad je bio black friday..ostalo kako stignemo

Mi smo tu i po tjednima. Ajd nadam se da ćemo se do poroda smjestiti 😂 kod mene je sve riješeno i zidovi i stolarij, podovi. Nikako taj namještaj dočekati i onda još vani staze da naprave

tera_
    31. Siječanj 2025. 09:28

Zuzi suosjecam za zgaravicu u istim smo *ovnima🤣
    Ari javi nam se sto prije kakvo je stanje😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• LeJe
    31. Siječanj 2025. 10:05

Trebalo mi je da pohvatam zaostatke. 😅 Forum mi je bas cudan ali naviknut cemo se, malo je nepregledan s tim komentarima. Bilo bi mi zao da se sad raspadnemo i rascjepkamo dio na whatsapp dio ovdje 😑
    Lejla drago mi je da si doma, ukoliko nema potrebe za bolnicom slazem se da je bolje doma lezati i odmarati. Cuvaj se. 
    Ari nadam se da je kod tebe sve u redu, koliko sam zapamtila danas mjere protoke. 

• LeJe
    31. Siječanj 2025. 10:10

Lora. primjetila sam da mi jedino svaki tvoj komentar bude razvucen i moram ici lijevo-desno da bih ga procitala. 😂 Ostali su mi normalni kao i do sada. Jel pises ti mozda s racunala/laptopa? 

Minnieus
    31. Siječanj 2025. 10:15

Kokili vi ste malo ispred nas. Mi nismo još utičnice riješili. Namještaj smo dio uzeli po mjeri, dio još trebamo kupiti. Nama je problem priključak vode, navodno je neki spor između Cesta i Vodovoda pa ne priključuju u roku, otežu s ugovorima i sl. Lejla prekrasne vijesti. Baš mi je drago da ti je terapija pomogla da budu bolji nalazi i da si puštena doma. Svakako je lakše dolaziti ako treba i svaki dan, ali opet ići doma poslije. Ari koliko znam, danas ide natrag u bolnicu pa će vidjeti što i kako dalje. Čini mi se da će to biti prva "proljetna" beba . Ima vas već dosta u 30+ tjednima, bliže se pomalo porodi. Baš se veselim svim novim bebicama. 
    Sajam beba - koliko znam bude i na proljeće, da li se sjećate koliki su popusti bili na zadnjem sajmu? Trebam jaje, kolica i krevetić next to me, pa sam mislila čekati do tada, ako prije ne naletim na neki dobar popust. 

22.08. +

Kawa
    31. Siječanj 2025. 10:55

lejla odlicne vijesti, uzivaj kuci sa svojima 🥰
    zuzi cula sam vec za takve situacije kao tvoje i ne mogu vjerovat da se jos nista nije promijenilo po tom glupom zakonu. ali da za prijavu vjencanja kod maticara morate oboje biti prisutni i to najaviti najmanje 15 dana prije zeljenog termina.
    minnieus ja sam bila na sajmu u Splitu i nisu bili uopce neki spektakularni popusti, nista sto inace ne mozes ugrabiti u ducanu ili online. magicbaby sad ima popuste za rodendan, malizakladi neki weekend sale.. a vjerojatno nesto ima i medu kuponima od babycentra sto je Ari daaavno postala ovdje. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Minnieus
    31. Siječanj 2025. 10:59

Kawa hvala za info. Onda nema smisla čekati sajam. Većinom se i ovako vrte popusti po 15-20%. Budem malo i preko amazona pogledala, možda tamo pronađem što povoljnije. Jaje i next to me su ok cijene pa nije bitno sada toliko za popust, ali za  kolica bi dobro došlo.

22.08. +

Simbalija
    31. Siječanj 2025. 11:14

Pjegice da na istom mjestu gdje se sve vadi, čim uđeš u Polikliniku lijevo, uzmeš broj (prioritetni) i pričekaš da te prozovu, oni ti izvade krv i daju tu šećernu otopinu da popiješ. Onda samo uđeš nakon sat vremena bez uzimanja broja i tako isto nakon 2h od prvog vađenja. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

jen_dva
    31. Siječanj 2025. 12:12

Lejla super sta si kuci, pazi se i nadam se da dalje na pregledima sve bude super 
    Joj bas vas ima dosta usred renovacija, mogu mislit kakav je to stres  nadam se da ce sve bit gotovo na vrijeme kako je planirano, nama je trebalo jedno 2 godine nakon useljenja da sve sobe budu funkcionalne  i jos uvijek nemamo sve lustere  

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.