Cure ja cu samo kratko pa cu citati naknadno, pustili me doma do cetvrtka, prije nego se stanje opet pogorsa i onda mislim da ne idem nikud prije 34-35 tjedna, mislim da me duze od toga nece drzati nego poroditi😊a onda sam u bolnici dok kad god bebi ne bude bolje
Tako da sam sa svojima, uzivam javim se krajem tjedna😊
Listu azuriram naknadno.
Leje cestotke na dobrom pregledu😊
Vidim da nam se i Omerta javila😊
Minnieus zao mi je za ogtt🤢
Svima sretno ovaj tjedan😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Cure meni došao nalaz urinokulture već sutra dan od vađenja, sterilno, nema bakterija tako da je ocito bila lazna uzbuna..
Zgaravica: danas je napokon bolje😊 hvala na savjetima, ali sve sam probala kad je ovako jaka nista mi ne pomogne😏
Krema: neznam da li jos uvjek u ljekarnama prave ivinu mast ja bi to uzela ako je kao i prije ili ako ne onda onu od badema pavlovicevu😊
Ari super sto mozes malo ici kuci😊
Za kbc st u rodliste netreba nositi nista za bebu, osim ako se zeli bocica i duda, takvu sam dobila info😊
Jedno pitanje cura koje imaju djecu, da li vam je zadnji pregled bio sa 36 tjednu ili se isli poslje jos kod svog ginekologa ili kako to ide?
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zgaravica: danas je napokon bolje😊 hvala na savjetima, ali sve sam probala kad je ovako jaka nista mi ne pomogne😏
Krema: neznam da li jos uvjek u ljekarnama prave ivinu mast ja bi to uzela ako je kao i prije ili ako ne onda onu od badema pavlovicevu😊
Arisuper sto mozes malo ici kuci😊
Za kbc st u rodliste netreba nositi nista za bebu, osim ako se zeli bocica i duda, takvu sam dobila info😊
Jedno pitanje cura koje imaju djecu, da li vam je zadnji pregled bio sa 36 tjednu ili se isli poslje jos kod svog ginekologa ili kako to ide?
Obicno u 36 tjednu se zavrsava sa ginekologom u domu zdravlja, ili cak sedmicu prije. Tako je kod nas u BiH, onda se javljamo na ctg u poeodiliste koje smo odabrali.
Ja sam prerhodnu trudnocu tek se javila u 39+ na prvi xtg u bolnicu, prike toga sam obavila u DZ, tu vece sam se vratila da se porodim, reko da sam znala ne bi ni taj dan se mucila :D
Nista, zvali me oko 10:30 da dodem po malu jucer jer nije htjela jest ni igrat se. Dosla sma po nju 3 min kasnije a ona zaspala tamo. Uzela sma ju doma, nosic joj bio zatvoren skroz. Pocistila sam joj nos, najela se i spavala je jos nekih 1h. Nema vise temp ali je konstantno pospana, nocas je spavala od 18:40 pa do 7:30, u 10:30 je opet isla spavat i sad joj se spava. Nosic joj je skroz zatvoren i cistim ga fizioloskom, toliko toga izade da ne znam kak tak mala glavica to sve proizvede.
.
Ali eto muz kaze ne osjeca se najbolje, mene glava boli, i uho me malo boli, pocela sam kasljat slajm. A planirali smo na put u cetvrtak navecer. Mislim da cu morat odgodit sve. A dogovorila zubara i pedikerku jer tu ne mogu dobit termin prije proljeca. A htjela bi sredit stopala i pocistit deraljno zube prije poroda.
Planira li koja od vas na put avionom ili je putovala vec u ovoj trudnoci?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Ari odlicne vijesti. Neka si ti doma sa svojima. Puno je lakse. A i ako se porodis tada, mislim da je to ok. Vec si primila terapiju za razvoj pluca, beba je velika i u dobrim si rukama.
Bebika super za nalaz urinokulture! Sad si mirnija.
Tera samo neka se sve vise ublazi zgaravica, da mozes uzivati bez mucenja. Hvala za preporuku Ivine masti, pisem si 👍
Vinogradska ne treba potvrda o tecaju za pratnju, za stvari za bebu jos nemam nikakve info. U Merkuru sam morala imati pelene, kremicu i blazinice za brisanje bebe. Dude i bilo sto od robice svoje ili tetre nisu dopustali (prije 5godina). Za mame u Vinogradskoj sam vidjela da nose svoj toaletni papir, tako da sve za higijenu svakako treba ponijeti, i zene koje sam vidjela su imale svoje spavacice.
Moina ako je tako, onda bolje ne forsirati. Oporavite se svi, pa mozda uspijete otici neki drugi vikend.
Meni stigao nalaz, prvo vadenje je bilo ok, sad cu vidjeti sta gin kaze, da li moram ponoviti ogtt.
22.08. +
Ari odlicne vijesti. Neka si ti doma sa svojima. Puno je lakse. A i ako se porodis tada, mislim da je to ok. Vec si primila terapiju za razvoj pluca, beba je velika i u dobrim si rukama.
Bebika super za nalaz urinokulture! Sad si mirnija.
Tera samo neka se sve vise ublazi zgaravica, da mozes uzivati bez mucenja. Hvala za preporuku Ivine masti, pisem si 👍
Vinogradska ne treba potvrda o tecaju za pratnju, za stvari za bebu jos nemam nikakve info. U Merkuru sam morala imati pelene, kremicu i blazinice za brisanje bebe. Dude i bilo sto od robice svoje ili tetre nisu dopustali (prije 5godina). Za mame u Vinogradskoj sam vidjela da nose svoj toaletni papir, tako da sve za higijenu svakako treba ponijeti, i zene koje sam vidjela su imale svoje spavacice.
Moina ako je tako, onda bolje ne forsirati. Oporavite se svi, pa mozda uspijete otici neki drugi vikend.
Meni stigao nalaz, prvo vadenje je bilo ok, sad cu vidjeti sta gin kaze, da li moram ponoviti ogtt.
Od stvari za bebu u Vinogradskoj sam nosila pelene, vlazne maramice, podlogu i kremicu. S tim da sam dobila i paketic pelena i maramica u bolnici od njih kad sam rodila. No taman mi je pomanjkalo par pelenica pa je dobro doslo. Drugo nist nije trebalo osim naravno odjece za izlazak. Rađala sam u svojoj spavacici. Toalet papir obavezno svoj za vinogradsku.
Evo danas sam dobila papire od specijaliste, nalaz,misljenje da se porod zavrsi carskim rezom. Rekli su mi da se u 35 tjednu javim u bolnicu, da bi se od tad trudnoca vodila u bolnici, trenutno vodim trudnocu privatno. Da li je uobicajeno da se u 35 tj prebacujemo u bolnicu ili se to radi poslije 35 tj ?
Inace carski rez mi je preporucen zbog dijagnoze koju imam jos od djetinjstva pa kao da ne rizikuju sa prirodnim
Cure ja cu se samo kratko ubacit pa cu nadoknadit s citanjem zaostataka kasnije. Bila sam danas u Petrovoj u radjaoni jer su me tamo doveli da primim Rhogam injekciju. Doktori i sestre su toliko divni bili!! Bas sam ostala bez teksta. Za mene sve preporuke za odnos prema pacijentima 😊 I rekli su mi da nazalost nece biti gotove renovacije u 3. mjesecu kako je planirano, pa ako je netko racunao na to da znate.
Sortiraj odgovore
Najstariji