Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LeJe

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

ketyyy

Curke u bolnici drzite se, sve ce biti ok ❤️
    Vidim da pricate o brisevima, meni to isto nije jasno. Svaki put kad dodem kod mog hzzo ginekologa on nesto cacka, a nista mi ne govori. On je malo lud i nemam previse povjerenja pa odem i privatno na pregled. Tamo mi doktor vec duze vrijeme samo gleda uzv, bez vaginalnog pregleda.
    Danas sam bila kod hzzo ginekologa ( moj tzv izabrani ginekolog iako u mom gradu izbora nema), i pitala sam za ogtt test, jer je to rutinski vec. Znaci lik je popizdio i poceo vikati, drzati neki ludi monolog da sta ce mi to, valjda on zna. Nek me posalje na ogtt taj koji mi je rekao da bi to trebalo i koje kakve jos gluposti 🤷‍♀️
    Ja cu to odraditi privatno ako treba, ali wtf? Iskreno, ne zelim se tamo vratiti vise, ali u Dubrovniku niti jedan ginekolog ne uposuje pacijentice trenutno. Opcenito imamo manjak vec godinama.
    Ako nastavim ici privatno, opet trebam pitati ovog ludonju za bilo kakvu uputnicu jel tako?Imala sam ful naporan tjedan na poslu, iza godisnjeg me docekala hrpetina posla. Muz mi je ostao bez posla na vrlo bezobrazan nacin od poslodavca, inace ima problema s anksioznoscu koja se ovaj tjedan vratila kao u najgorim danima i sad jos na kraju tjedna se i ginekolog izdere na mene radi obicnog pitanja o ogtt testu 🙉 znci koji ludjak uzrujava trudnicu tako. Bas me ovo izbacilo iz takta, morala sam vam se izjadati 😅

Znam da je lako napisati to, ali stvarno to mislim, nemoj se uzrujavati sada i stresirati. Svi smo imali nekih zivotnih situacija kad se cini da izlaza nema, ali sve se rijesi i poslozi kad se najmanje nadas. 💕
    Sto se tice ogtta, neke moje prijateljice isto nisu isle jer su im nalazi krvi do tada bili u redu. Trudnoca uredna skolska i ginekolog nije vidio razloga slati ih, iako moj kaze da on svih salje kako kazes vec rutinski. 
    U slucaju da vodis privatno trudnocu svakako moras imati ginekologa preko hzzo koji ce ti propisivati uputnice 🤷🏼‍♀️
    Drzi se i bez stresa 😊

Lejla97

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

AriBari

Babybellsto si radila u ducanu jucer🤣🤣🤣hahah ovo za dolcevitu, to mi zvuci kao nes sto bi napravila😅
    Ketyyyajme ovo mi grozno zvuci😑
    Lejla kako se drzis?
    Curke ugodan vikend svima, meni evo moji dolaze😊

A drzim se, doc ce mi decko i mala u posjet malo, na hodniku mozemo biti pa mi bude lakse, ili mozda jos teze kad bude rastanak..
    Ctg radili dvaput jer je malena spavala ujutro, sto me ni ne cudi u 6 ujutro i nataste da je bila mirna.. drugi ctg bio super.. danas vizita nista previse od rijeci.. nadam se sutra ili ponedjeljak cuti malo vise
    Nocas bila bez svrbeza..

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

ketyyy

Vidim da pricate o brisevima, meni to isto nije jasno. Svaki put kad dodem kod mog hzzo ginekologa on nesto cacka, a nista mi ne govori. On je malo lud i nemam previse povjerenja pa odem i privatno na pregled. Tamo mi doktor vec duze vrijeme samo gleda uzv, bez vaginalnog pregleda.
    Danas sam bila kod hzzo ginekologa ( moj tzv izabrani ginekolog iako u mom gradu izbora nema), i pitala sam za ogtt test, jer je to rutinski vec. Znaci lik je popizdio i poceo vikati, drzati neki ludi monolog da sta ce mi to, valjda on zna. Nek me posalje na ogtt taj koji mi je rekao da bi to trebalo i koje kakve jos gluposti 🤷‍♀️
    Ja cu to odraditi privatno ako treba, ali wtf? Iskreno, ne zelim se tamo vratiti vise, ali u Dubrovniku niti jedan ginekolog ne uposuje pacijentice trenutno. Opcenito imamo manjak vec godinama.
    Ako nastavim ici privatno, opet trebam pitati ovog ludonju za bilo kakvu uputnicu jel tako?Imala sam ful naporan tjedan na poslu, iza godisnjeg me docekala hrpetina posla. Muz mi je ostao bez posla na vrlo bezobrazan nacin od poslodavca, inace ima problema s anksioznoscu koja se ovaj tjedan vratila kao u najgorim danima i sad jos na kraju tjedna se i ginekolog izdere na mene radi obicnog pitanja o ogtt testu 🙉 znci koji ludjak uzrujava trudnicu tako. Bas me ovo izbacilo iz takta, morala sam vam se izjadati 😅

Moja dr isto ne šalje na ogtt svakog, samo ako dobiješ nešto više kila nego što ona smatra da je okej. Ja osobno smatram da bi svi to trebali napraviti, ali eto... 🤷
    A luđak, šta se dere... Ja bi na tvom mjestu išla privatno.

AriBari

Broj poruka: 982

Prijavi adminu

Lejla ajde drzi se, samo se nemoj slomit pred malom, budi vesela i sretna, probaj joj to nekako fora predstaviti, ja sam sboju pustila malo u svoj krevet i i pripremila joj kinder jaje kad je dosla. Pitala me sada kad je dosla kad cu ja ici s njima pa sam rekla da brzo kad beba seka dode😊al ne place vise na rastanku ide vesela ca i salje mi puse, oni reflektiraju nas, oni ne kuze da je nes lose dok im mi ne pokazemo da je tako. Ja se uvijek sijetim filma Život je lijep, to je malo ekstreman primjer, al tako djeca funkcioniraju, gledaju nas kao roditelje i ako nismo mi zabrinuti i preplaseni nisu ni oni😊 a kad vidis da je ona vesela onda si i ti, barem je meni tako. Ako nis da se mogu koncentrirati, a i ti, na ovu borbu sada. Jer je to puno puno teze ako jos brines o maloj doma.
    Cima je za uzinu uglavnom dobivala nemasni jogurt, al dobivala je i jabuku. A da moras paziti na prehranu, ta kolestaza moze biti opasna ako se ne drzi pod nadzorom tako da je jako dobro da si tu i pod nadzorom. Jesi saznala kakbe su ti zucne sada?
    Drži se i pomalo😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• cupko

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

Lejla drži se, uživajte u obitelji ti i Ari! 🥰
    Ja ne znam jel me opet mjehur zeza. Pred dva tjedna me zezalo i napravila sam urino koja je bila sterilna i mene to prošlo i jučer od kad sam došla s pregleda opet 🙄 kao neko peckanje dolje i kao da se ne mogu izmokriti do kraja. Opet sam pojačala brusnicu pa ako nebude bolje do ponedjeljka zovem nek mi daju opet uputnicu za urino. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• ketyyy

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

cupko

ketyyy

Ajme! 😡😱
    Evo moja prijateljica živi u drugom gradu gdje nije uspjela naći hzzo ginekologa pa je sve preglede u trudnoći obavljala privatno, a kad joj je trebala neka uputnica ili otvoriti komplikacije/porodiljni samo je telefonski ili mailom kontaktirala hzzo ginekologa u drugom gradu gdje je još prijavljena i sve joj je funkcioniralo jer su sad sve uputnice preko sustava.
    Nadam se da ćeš nać neko rješenje i više nećeš trebati kod tog luđaka. Tko sve radi, nije normalno!

Bas nije normalno 😂 a tako nam je kad fali svih doktora pa svatko radi. 
    Otici cu privatno na ogtt i pokusat cu namoliti nekoga od drugih doktora da me primi.
    Ako ne, ne znam jel dobra taktika samo poslati mail u ordinaciju da cu se checkirati privatno svaki mjesec, i da cu mu se obratiti ako trebam uputnicu 😂
    @ari ti si cudo, svaka cast na hrabrosti i hladnoj glavi. uzivaj u vikendu! 

• ketyyy

Prijavi adminu

LeJe

ketyyy

Znam da je lako napisati to, ali stvarno to mislim, nemoj se uzrujavati sada i stresirati. Svi smo imali nekih zivotnih situacija kad se cini da izlaza nema, ali sve se rijesi i poslozi kad se najmanje nadas. 💕
    Sto se tice ogtta, neke moje prijateljice isto nisu isle jer su im nalazi krvi do tada bili u redu. Trudnoca uredna skolska i ginekolog nije vidio razloga slati ih, iako moj kaze da on svih salje kako kazes vec rutinski.
    U slucaju da vodis privatno trudnocu svakako moras imati ginekologa preko hzzo koji ce ti propisivati uputnice 🤷🏼‍♀️
    Drzi se i bez stresa 😊

Hvala ti ❤️ 
    Ma da, ne bi uopce bio problem da mi je normalno rekao ne vidim medicinski razlog zasto bi trebala ici i malo pojasnio oko toga i tjt. Totalno neocekivana rekcija 🙈 
    Vec mi je danas malo glava cistija, pase mi malo odmora za vikend haha 

• ketyyy

Prijavi adminu

rosie0111

ketyyy

Moja dr isto ne šalje na ogtt svakog, samo ako dobiješ nešto više kila nego što ona smatra da je okej. Ja osobno smatram da bi svi to trebali napraviti, ali eto… 🤷
    A luđak, šta se dere… Ja bi na tvom mjestu išla privatno.

Pa da, otici cu privatno, cisto da budem ziher. 
    Sto se tice kila 6 kg dosad, 25ti tjedan, to je valjda okej 😂

Lejla97

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

AriBari

Lejla ajde drzi se, samo se nemoj slomit pred malom, budi vesela i sretna, probaj joj to nekako fora predstaviti, ja sam sboju pustila malo u svoj krevet i i pripremila joj kinder jaje kad je dosla. Pitala me sada kad je dosla kad cu ja ici s njima pa sam rekla da brzo kad beba seka dode😊al ne place vise na rastanku ide vesela ca i salje mi puse, oni reflektiraju nas, oni ne kuze da je nes lose dok im mi ne pokazemo da je tako. Ja se uvijek sijetim filma Život je lijep, to je malo ekstreman primjer, al tako djeca funkcioniraju, gledaju nas kao roditelje i ako nismo mi zabrinuti i preplaseni nisu ni oni😊 a kad vidis da je ona vesela onda si i ti, barem je meni tako. Ako nis da se mogu koncentrirati, a i ti, na ovu borbu sada. Jer je to puno puno teze ako jos brines o maloj doma.
    Cima je za uzinu uglavnom dobivala nemasni jogurt, al dobivala je i jabuku. A da moras paziti na prehranu, ta kolestaza moze biti opasna ako se ne drzi pod nadzorom tako da je jako dobro da si tu i pod nadzorom. Jesi saznala kakbe su ti zucne sada?
    Drži se i pomalo😊

Sto kod tebe smije u sobu doc? Mi na hodniku ispred ulaza u odjel moramo bit.. sva sam se pokocila tamo sjediti sat i po ali bar smo se vidjeli, jos je pricals tamo sa zenama s odjela, nikog se ona ne srami.. sve je okej dok nisu doma isli, onda dok su me grlili ja se okrenem da idem u sobu i suza suzu goni samo.. dotad sve uredu, pricali, suzdrzavala sam se ali dobro.. sutra decko dode opet malo i budem nekako..
    Nisam, nema nalaza na egradani da bi vidjela sta je u petak bilo na nalazu.. ocito dosta poviseno naspram petka prije.. budemo vidjeli kak bude na ponovnom vadenju krvi.. 
    i ja dobijem nemasni jogurt i jabuku, ali jabuku ne jedem jer mi je receno da ne smijem.. donio decko integralne kekse pa si budem to pojela di koji.. i đem smijem, pa ajde dok zafali slatko da uzmem malo đema na keksic.. 
    kak je tebi? ❤️

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

AriBari

Broj poruka: 982

Prijavi adminu

Smije u sobu da da, al dok traju posjete, danas je i veceru dobila kraljica hahaha😅. A u tom kao dnevnom mozemo bit i duze, narocito meni koji mi dolaze iz Ri.
    A znam da je tesko, isplaci se kasnije. Al nemoj da te ona vidi. Meni toliko snage daje kad vidim da je ona meni super, bit ce to sve ok samo se drzi. Isplaci i onda hrabro dalje dan po dan. Kakve su ti cimerice? Vazno da si pod kontrolom, trebala si doc na Sveti Duh da se druzimo🤣🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.