Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kawa

Broj poruka: 520

Prijavi adminu

cupko, ari, tera, cestitam na dobrim vijestima 🥰
    lejla zao mi je zbog hospitalizacije i tvoje curice, nadam se da si brzo vani 😘
    briseve dosad nisam u trudnoci nikako radila, jedino prije mpo postupka i bili su ok pa pretpostavljam da me zato dr ne salje dalje. 
    curka koja se bori s candidom sretno, suosjecam, mene je duuugo mucila prije trudnoce i nje i hemoroida u trudnoci se najvise bojin 🤣

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Babybell

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Kokili

cupko

Hvala curke, bas sam sretna! 🙂
    Imam pitanje, jel radi još koji put briseve ginek? Mene je bas strah gljivica i bakterija. Za dva tjedna kad vadim krv, ako se igdje nalazi bakterija trebala bi se i iz krvi vidjeti?
    Lejla žao mi je. Brzo će sve proći pa ćete svi skupa opet biti s curicom, Ari isto tako! 🙂🤞🏽
    Meni svaki pregled gin radi neke briseve, uopce ne znam za sto i zasto toliko cesto, u 1.trudnoci sam radila 2x (na pocetku brisevi na sve i onaj streptokok b pred kraj trudnoce). Sad vec 4, put sam nosila na zaraznu. Svaki put okej 🤔

Meni su do sad uzeli jednom bris ono sto se uzima na pocetku trudnoce. I sad ce mi kroz mj dana biti godina od kad sam radila papu, pitala sam dr da ocemo sad na pregledu radit novu i rekla je da je sve bilo dobro prije god dana i da bolje pricekat porod pa nakon njega napravim papu jer isto ne voli previse čačkati po cerviksu🤷🏼‍♀️ pitaj iduci put zasto ti uzima tako cesto

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

Babybell

Prijavi adminu

Nego cure evo ja danas prosetala po cijelom soping centru sa naopako obucenom dolcevitom, sva si vazna. Naravno da sam skuzila tek kad sam dosla doma🤦🏼‍♀️ 
    Curke koje ste u bolnici, drzite se i zapamtite da je to najbolje za vas i vase bebice🫶🏼

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

• anxietylevel100

Broj poruka: 56

Prijavi adminu

Jel se neka susretala sa mucninom i refluksom u trecem trimestru? Zadnja 2 dana sto god pojedem osjecam vracanje zelucanog sadrzaja,mucninu,nadutost , prvo sam mislila da nije neki virus ili trovanje, ali nadam se da nije, vjerujem da mi beba pritisce zeludac. 
    Kako ste se toga rjesavale ili barem ublazile? 

tera_

Broj poruka: 1584

Prijavi adminu

anxietylevel100

Jel se neka susretala sa mucninom i refluksom u trecem trimestru? Zadnja 2 dana sto god pojedem osjecam vracanje zelucanog sadrzaja,mucninu,nadutost , prvo sam mislila da nije neki virus ili trovanje, ali nadam se da nije, vjerujem da mi beba pritisce zeludac.
    Kako ste se toga rjesavale ili barem ublazile?

Da stalno mi je tako vec duze🤣 rennie tablete za zvakanje, reflustat gel, bademi uglavnom ublazi to, ali nema rjesenja da nestane skroz..

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• ketyyy

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Curke u bolnici drzite se, sve ce biti ok ❤️
    Vidim da pricate o brisevima, meni to isto nije jasno. Svaki put kad dodem kod mog hzzo ginekologa on nesto cacka, a nista mi ne govori. On je malo lud i nemam previse povjerenja pa odem i privatno na pregled. Tamo mi doktor vec duze vrijeme samo gleda uzv, bez vaginalnog pregleda.
    Danas sam bila kod hzzo ginekologa ( moj tzv izabrani ginekolog iako u mom gradu izbora nema), i pitala sam za ogtt test, jer je to rutinski vec. Znaci lik je popizdio i poceo vikati, drzati neki ludi monolog da sta ce mi to, valjda on zna. Nek me posalje na ogtt taj koji mi je rekao da bi to trebalo i koje kakve jos gluposti 🤷‍♀️
    Ja cu to odraditi privatno ako treba, ali wtf? Iskreno, ne zelim se tamo vratiti vise, ali u Dubrovniku niti jedan ginekolog ne uposuje pacijentice trenutno. Opcenito imamo manjak vec godinama.
    Ako nastavim ici privatno, opet trebam pitati ovog ludonju za bilo kakvu uputnicu jel tako?Imala sam ful naporan tjedan na poslu, iza godisnjeg me docekala hrpetina posla. Muz mi je ostao bez posla na vrlo bezobrazan nacin od poslodavca, inace ima problema s anksioznoscu koja se ovaj tjedan vratila kao u najgorim danima i sad jos na kraju tjedna se i ginekolog izdere na mene radi obicnog pitanja o ogtt testu 🙉 znci koji ludjak uzrujava trudnicu tako. Bas me ovo izbacilo iz takta, morala sam vam se izjadati 😅

• cupko

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

ketyyy

Curke u bolnici drzite se, sve ce biti ok ❤️
    Vidim da pricate o brisevima, meni to isto nije jasno. Svaki put kad dodem kod mog hzzo ginekologa on nesto cacka, a nista mi ne govori. On je malo lud i nemam previse povjerenja pa odem i privatno na pregled. Tamo mi doktor vec duze vrijeme samo gleda uzv, bez vaginalnog pregleda.
    Danas sam bila kod hzzo ginekologa ( moj tzv izabrani ginekolog iako u mom gradu izbora nema), i pitala sam za ogtt test, jer je to rutinski vec. Znaci lik je popizdio i poceo vikati, drzati neki ludi monolog da sta ce mi to, valjda on zna. Nek me posalje na ogtt taj koji mi je rekao da bi to trebalo i koje kakve jos gluposti 🤷‍♀️
    Ja cu to odraditi privatno ako treba, ali wtf? Iskreno, ne zelim se tamo vratiti vise, ali u Dubrovniku niti jedan ginekolog ne uposuje pacijentice trenutno. Opcenito imamo manjak vec godinama.
    Ako nastavim ici privatno, opet trebam pitati ovog ludonju za bilo kakvu uputnicu jel tako?Imala sam ful naporan tjedan na poslu, iza godisnjeg me docekala hrpetina posla. Muz mi je ostao bez posla na vrlo bezobrazan nacin od poslodavca, inace ima problema s anksioznoscu koja se ovaj tjedan vratila kao u najgorim danima i sad jos na kraju tjedna se i ginekolog izdere na mene radi obicnog pitanja o ogtt testu 🙉 znci koji ludjak uzrujava trudnicu tako. Bas me ovo izbacilo iz takta, morala sam vam se izjadati 😅

Ajme! 😡😱
    Evo moja prijateljica živi u drugom gradu gdje nije uspjela naći hzzo ginekologa pa je sve preglede u trudnoći obavljala privatno, a kad joj je trebala neka uputnica ili otvoriti komplikacije/porodiljni samo je telefonski ili mailom kontaktirala hzzo ginekologa u drugom gradu gdje je još prijavljena i sve joj je funkcioniralo jer su sad sve uputnice preko sustava.
    Nadam se da ćeš nać neko rješenje i više nećeš trebati kod tog luđaka. Tko sve radi, nije normalno!

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari

Broj poruka: 981

Prijavi adminu

Babybell sto si radila u ducanu jucer🤣🤣🤣hahah ovo za dolcevitu, to mi zvuci kao nes sto bi napravila😅
    Ketyyy ajme ovo mi grozno zvuci😑
    Lejla kako se drzis?
    Curke ugodan vikend svima, meni evo moji dolaze😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Babybell

Prijavi adminu

AriBari

Babybellsto si radila u ducanu jucer🤣🤣🤣hahah ovo za dolcevitu, to mi zvuci kao nes sto bi napravila😅
    Ketyyyajme ovo mi grozno zvuci😑
    Lejla kako se drzis?
    Curke ugodan vikend svima, meni evo moji dolaze😊

Morala sam otici po neke pakete jer sve narucujem online. Ocito mi je to bila karma🤣 uzivaj sa svojima u vikendu kao i sve ostale cure😊

• poumuva434

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Babybell

Cure da li ste radile amen. fetalnu ehokardiografiju? Meni je sad na zadnjem pregledu dr rekla da to mogu ic obavit na rebro ili kod nekog drugog privatnika jer oni nemaju. Kaze da s obzirom da mi je nifty dobar i da ja nemam nikakvih problema a i na svakom pregledu detaljno pogleda bebino srce, da je po njoj sve okej, ali ako ocu zbog svog mira da odem. Jeste vi to sve napravile, da znam bit u miru😄

Radila sam sada u 22. tjednu. Razlog zbog kojeg sam išla je moja dijagnoza urođene srčane mane koju sam operirala kao dijete. Ja sam radila u Rijeci u KBC Sušak, dobila sam uputnicu od ginekologice. Ovdje to radi dr. Neven Čače, a isto radi i privatno u poliklinici Croatia. Curke su mi pisale da se dugo čeka na termin, no ja sam došla kroz mjesec dana, ali tek kad sam se otišla prijaviti osobno na šalter u bolnici na odjelu pedijatrije gdje se pregled obavlja pa su me možda zato prije zvali, nisam sigurna jer sam prethodno slala email. Pa evo info ako nekome zatreba.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.