Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Minnieus

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Bebika odlične vijesti. Baby boom kod vas!  Ari jako sam sretna da je kod tebe sve pod kontrolom, da su protoci dobri i da ste i beba i ti u sigurnim rukama. Imaš baš sreće da malena tako dobro podnosi razdvojenost, onda je puno lakše i tebi.
    Mrežaste gaćice ja sam ih koristila nakon prvog poroda, ali samo prva 2 dana, nekako mi nisu baš sjele. Bilo mi je bolje u svojim gaćicama i ulošcima.Chicco sam koristila 2-3dana, poslije obične uloške jer nisam obilno krvarila. 

22.08. +

AriBari

Broj poruka: 977

Prijavi adminu

Minnieus ajde super, vjerujem da si odahnula😊pa ovaj tjedan nam je pun lijepih vijesti😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• LeJe

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Bebika kod nas u obitelji ista stvar, bratova zena je trudna i termin joj je pocetkom devetog mj 🥰🥰
    Tako da cu postati teta, svi smo sad uzbudeni oko dvije bebice ☺️☺️

• LeJe

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Meni ginekolog posalje uputnicu za urinokulturu da ju obavim prije svakog pregleda, kaze da voli biti siguran sto se toga tice jer sam prije trudnoce i na samom pocetku imala bakteriju. Bas mi je jucer dosao sterilan nalaz, ali mene toliko jako pece i osjecam natecenost usana dolje. Mislim da sam pokupila candidu, pazim na unos slatkog da ne pretjerujem, cak bi se moglo reci da izbjegavam koliko god je moguce ali prosli tjedan sam bila na ogttu i sve si mislim da mi se pojavila candida od toliko unesenog secera. 😑 pregled mi je u ponedjeljak, sad ne mogu docekat to da vidim s njim sto je u pitanju. 

Lejla97

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Minnieus

Cure evo mene s pregleda iz Vinogradske. Mislila sam da ću provesti tamo pola dana, pa sam ugodno iznenađena da sam već doma. Uglavnom cerviks se povećao, dobar je sada. Dosta je mekan i malo sam uloživa. I dalje mirovanje kao i do sada i terapija Utrogestanima. Idući pregled na Valentinovo. Baš mi je veliko olakšanje.

Blago tebii! Ja sam evo ostala u Vinogradskoj

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

jen_dva

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Lejla97

Minnieus

Cure evo mene s pregleda iz Vinogradske. Mislila sam da ću provesti tamo pola dana, pa sam ugodno iznenađena da sam već doma. Uglavnom cerviks se povećao, dobar je sada. Dosta je mekan i malo sam uloživa. I dalje mirovanje kao i do sada i terapija Utrogestanima. Idući pregled na Valentinovo. Baš mi je veliko olakšanje.

Sto, zadrzali su te u bolnici? Jel sve ok? 

02/2023 💔👼 22tt

Lejla97

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

jen_dva

Lejla97

Minnieus

Sto, zadrzali su te u bolnici? Jel sve ok?

Zadrzali, kolestaza, nalazi puno visi nego zadnji puta tako da sam do daljnjega tu

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

jen_dva

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Lejla97

Zadrzali, kolestaza, nalazi puno visi nego zadnji puta tako da sam do daljnjega tu

Ajoj, dobro neka te pod promatranjem.. To tebi provjeravaju dodatno uvijek zbog povjesti bolesti jelda? Puno srece zelim, samo hrabro, bude to sve ok

02/2023 💔👼 22tt

Minnieus

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Ari je baš je olakšanje. Ti nestrpljivo čekaš sutrašnji dan, da vidiš svoje najmilije.Da li ih puste samo za vrijeme posjete na sat vremena ili mogu biti duže?
    Leje čestitke i tebi. Samo neka nam bude što više bebica.
    Lejla i ti si danas bila na pregledu? Baš mi je žao. Jesi imala kakve simptome kolestaze? Jesu ti rekli što konkretnije? Sigurna sam da bi sve lakše podnijela da ti nije dijete doma...nadam se da će i tvoja curica dobro podnijeti razdvojenost. Ima li nade da se stanje stabilizira pa da te puste doma?

22.08. +

AriBari

Broj poruka: 977

Prijavi adminu

Lejla to su ti zucne kiseline povisene? Koliko su ti? Samnom je lezala curka koja je imala kolestazu. Jesu ti dali o terapiju ili?
    Minnieus ma puste ih duze i vikendom su posjete i ujutro i popodne😊👍

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.