Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko

Broj poruka: 157

Prijavi adminu

Meni pregled isto prošao super. Beba super. Pregledala je opet srce i sve organe i sve je super.
    I meni cerviks 42! 🥳 Koliko prošli put nije bila zabrinuta oko manjeg, toliko je danas rekla da voli vidjeti taj broj kod cerviksa. Tako da i dalje nikakvo mirovanje ni ništa nemam hvala bogu. 🙂🙏🏽
    I za brusnicu je rekla da se može i po litra na dan piti jer  sam pitala za grčenje nakon mokrenja i rekla je samo puno tekućine i brusnice pošto je urinokultura sterlina pa eto da znate i vi. 🙂
    Idući pregled 25.2., a za dva tjedna moram na ogtt. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Minnieus

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Ari super da možete više vremena provesti zajedno 
    cupko odlične vijesti!!! Možeš se opustiti i uživati u trudnoći maksimalno.

22.08. +

• Olivia888

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Babybell

Cure da li ste radile amen. fetalnu ehokardiografiju? Meni je sad na zadnjem pregledu dr rekla da to mogu ic obavit na rebro ili kod nekog drugog privatnika jer oni nemaju. Kaze da s obzirom da mi je nifty dobar i da ja nemam nikakvih problema a i na svakom pregledu detaljno pogleda bebino srce, da je po njoj sve okej, ali ako ocu zbog svog mira da odem. Jeste vi to sve napravile, da znam bit u miru😄

Pratim vas s ljetnih beba pa se tu i tamo ubacim, fetalnu ehokardiografiju (ne znam sto znaci amen. 😁🙈) rade i na Srebrnjaku i u Vinogradskoj. Ja sam se bas jucer narucila kod doktorice Lulic Jurjevic na Srebrnjaku, dali su mi termin sredinom ozujka jer cu tada biti u tjednima u kojima se srce najbolje vidi, imam dojam da se po tome ravnaju osim ako je nesto hitnije. Raspitala sam se i za cijene kod privarnika, u Salvei je 150 eura, rekla bi da su tu negdje cijene i drugdje, znam da i Harni radi tu pretragu. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

Lejla97

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Ja sam bila prosli petak i dobila terapiju ali mi se nije popravilo, i dalje su vislje, tj vislje nego prosli petak i zato su me ostavili
    Sad su mi povecali terapiju, sad pijem 4 tablete
    AriBari jesu, idem vidjet nalaz na e gradani jer mi je ovaj nalaz kod njih ostao..
    Jako mi tesko pada razdvojenost jer je curica ovaj tjedan bila kod tate i od danas je trebala biti kod mene, tako da samo sjedim i suze mi dolaze

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

petrucika

Broj poruka: 622

Prijavi adminu

cupko

Meni pregled isto prošao super. Beba super. Pregledala je opet srce i sve organe i sve je super.
    I meni cerviks 42! 🥳 Koliko prošli put nije bila zabrinuta oko manjeg, toliko je danas rekla da voli vidjeti taj broj kod cerviksa. Tako da i dalje nikakvo mirovanje ni ništa nemam hvala bogu. 🙂🙏🏽
    I za brusnicu je rekla da se može i po litra na dan piti jer sam pitala za grčenje nakon mokrenja i rekla je samo puno tekućine i brusnice pošto je urinokultura sterlina pa eto da znate i vi. 🙂
    Idući pregled 25.2., a za dva tjedna moram na ogtt.

Da se ubacim samo i cestitam raspravljale smo neki dan o cerviksu!! Bravoooo cestitam jako lipa duzina za te tjedne!! Samo opusteno sad😍

+ 10.10.

AriBari

Broj poruka: 977

Prijavi adminu

Lejla  ok razumijem te stvarno jer su nam curice isto stare i jos ako ste vi i ovako razdvojene, a ovo sada dodatno nije lako.
    Isplaci se slobodno, izbaci to iz sebe. Je ti blizu bolnica da ti mogu dolaziti? Je bi onda ona ostala kod tate il bi je tvoji uzeli?
    Pa ces korak po korak, objasni joj da si kod tete doktorice da ti pogleda trbuscic i da imas super sobu da ce doc vidjeti i tako. Ja sam to nekako predstavila kao super stvar onako lazno entuzijasticno i ona je bila odusevljena s time

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari

Broj poruka: 977

Prijavi adminu

Cupko ajme super vijesti, sad mozes odahnuti😊👍

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Lejla97

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

AriBari

Lejlaok razumijem te stvarno jer su nam curice isto stare i jos ako ste vi i ovako razdvojene, a ovo sada dodatno nije lako.
    Isplaci se slobodno, izbaci to iz sebe. Je ti blizu bolnica da ti mogu dolaziti? Je bi onda ona ostala kod tate il bi je tvoji uzeli?
    Pa ces korak po korak, objasni joj da si kod tete doktorice da ti pogleda trbuscic i da imas super sobu da ce doc vidjeti i tako. Ja sam to nekako predstavila kao super stvar onako lazno entuzijasticno i ona je bila odusevljena s time

Imamo sat, sat i pol do bolnice ovisno o prometu.. 
    ostala je kod tate i on ce ju dovest u posjet, decko mi radi vani i dolazi vikendom pa mora biti kod tate .. sve me to sad bacilo unazad

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 630

Prijavi adminu

Cure, jel postoji neka indikacija za fetalnu ehokardiografiju ili je to uobicajena pretraga? Jer ja prvi put cujem da se ide na to 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Olivia888

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Cure, jel postoji neka indikacija za fetalnu ehokardiografiju ili je to uobicajena pretraga? Jer ja prvi put cujem da se ide na to 🙈

Kod mene jedan protok u pocetku trudnoce, s 10 tjedana nije bio dobar pa me doktor salje opreza radi, iako se taj protok u najvecoj vecini slucajeva kasnije popravi. Tad je preporuka bila i prenatalnim testom iskljuciti postojanje kromosomske greske pa smo to i napravili.  Na kasnijim ultrazvucima je sve bilo uredno. Nije uobicajena pretraga, salje se kad postoji neka indikacija, ali nije ni rijetka. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.