Dobro jutro svima! Cure ja sam se tako nasmijala, trbuh mi se trese i moje dijete ima potres unutra 😂😂😂
Pjegice ja sam skoooorooo tak završila jučer. Nisam bila doma, trpila jedno sat vremena i kaos. Uletila u kupaonu u čizmama i jakni u zadnjoj sekundi. Kod mene 3-4 dana ništa pa onda 2 zaredom, tako nekako. Možda ti samo nešto nije sjelo od hrane pa ti je tako tijelo odreagiralo. Cupko i mene je tak negdje u tvojim tjednima zabrinula beba, bio je potpuni mir, kao da ga nema. Sve je to ok. Nekad spavaju a ni mi ne osjetimo sve pokrete. Patronažna kod mene dolazi nakon poroda. Na trudničkom tečaju sam dobila broj telefona i uputu da ih zovem po izlasku iz bolnice.( tak je bilo prije, a mislim i sada) Moram reći da imam samo dobra iskustva i zaista znači pogotovo kad tek dobiješ prvo dijete i imaš sto upitnika nad glavom. Ali to očito ovisi kako je u kojem mjestu. Ari jesi pokušala s Donat MG-om? Promijenila si mjesto i prehranu(bolničku) pa nije čudno da imaš zatvor. Mene jako muči nesanica. Tak da Žuži jedva da sam se naspavala. Imam sindrom nemirnih nogu i to mi neda zaspati. U 2 tjedna sam imala 2 normalne noći. Kupila sam od Dietpharma Magnezij glicinat, piše da pomaze i živčanom sustavu i kod nesanice, pa ćemo vidjeti…daj Bože. Jel koristi neka od vas Omnibiotik Panda ili znate nekog da je koristio? Čitam sve odlicne odlike ali dosta je skup.
Ma Yvone probala sam sa svim zivim, donat, mineralna, jucer kava +kivi, danas taj sirup njihov za zatvor+mlijeko toplo+mlaka voda+jogurt. I evo nista se dogada🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Inače ja zadnjih tjedan dana pijem gynemixx. Ginekolog je preporučio prijateljici kad je u trudnoći imala gljivice, ali osim gljivica je dobro i za probavu, a čak piše i upalne procese (mjehur).
Uz to popijem na dan jednu čašu donata i stvarno mi je probava bolja. Vidjet ću kako će biti kad popijem tih 10 vrecica. S donatom ću nastaviti, a gynemixx uzeti još koji put do kraja trudnoće jer ne znam ako se smije konstantno, a nije baš ni jeftino za konstantno. 🤣
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ahshahahh znaci grozno, a cimerica tu sere ko grlica, cim joj prode vizita il dodu neki nalazi ona se ukaka🤣
Rekli smo da ce njen muz nam donjet djecji sampanjac i kolace kad ja obavim, ja castim da proslavimo🤣🤣🤣
Al ajde uz sve sve sto se dogada bar nam je zabavna atmosfera😅
Jutros smo se cak sve tamo spontano nasle u nasem kao dnevnom boravku prije vizite pa smo se rastezale, pa smo se zezale da imamo trudnicki aerobik🤣
Inace isla sam jutros na utz jer mi je beba bas od jutra jako jako mirna tu i tamo nes lagano pomazi al nema udarca, a moram im to rec cim osjetim promjenu, zbog svoje dijagnoze. Pa smo napravili i sve je ok, al precudno, znaci na utzu se ona mice a ja nis nis ne osjetim. Macka se prekjucer to okrenula ledima na drugu stranu trbuha i sada svi udarci idu prema posteljici i onda je bas slabije osjetim pa eto da i ostale cure znaju da se moze sogoditi i tako nes😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Bar ste se svi fino nasmijali 🤣. Ari takva kombinacija ja bi letila na wc 🫣 ako pomjesam par stvari koje ne idu zajedno brzo me potjera. Prije mj dana sam se zbog takve kombinacije cak i ispovracala.
Udarci ja osjetim skoro svaki kad mirujem, znam kad mi lupi po mjehuru i kad mi lupa po posteljici to je bas neki cudan osjecaj iznutra ne mogu ga ni opisat, ali kad bi radila nesto bila zauzeta u glavi sigurna sam da te lagane ne bi osjetila. Manje vise sam doma i mirujem nemam neke snage, odem s muzem u ducan pa se drzim za kolica da se ne srusim iznenadno 😅. Muz mi je jos do vikenda doma pa ga nece biti tj dana, a nece biti ni svekra i svekrve pa ne znam ni sama kako ce mi dani izgledati s malim 🫣 kad bi me popustila ova slabina bilo bi super. Kad kuham moram sjest svako malo uopce nije ugodno 🫠
Sortiraj odgovore
Najstariji