Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Ma ja ju obavezno zovem, prvo nam je dijete, jos smo partner i ja solo u drugom gradu pa nam ne moze nitko doc pomoc i pokazat to za prvu ruku sta treba.. Planiram zvat i fizijatra da mi dode doma pregledat malog i pokazat baby handling 

02/2023 💔👼 22tt

• cupko

Broj poruka: 136

Prijavi adminu

Pjegica čega se sve doktori naslušaju. Iako mi mislimo da se neke stvari samo nama dešavaju mislim da oni čuju i 100 puta gore.
    Kod nas isto patronažna dođe prije poroda jednom te pogledati i upoznati. 🙂
    Cure sretno na pregledima! ❤️

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Yvone

Broj poruka: 404

Prijavi adminu

Dobro jutro svima! Cure ja sam se tako nasmijala, trbuh mi se trese i moje dijete ima potres unutra 😂😂😂
    Pjegice ja sam skoooorooo tak završila jučer.  Nisam bila doma, trpila jedno sat vremena i kaos. Uletila u kupaonu u čizmama i jakni u zadnjoj sekundi. Kod mene 3-4 dana ništa pa onda 2 zaredom, tako nekako. Možda ti samo nešto nije sjelo od hrane pa ti je tako tijelo odreagiralo. Cupko i mene je tak negdje u tvojim tjednima zabrinula beba, bio je potpuni mir, kao da ga nema. Sve je to ok. Nekad spavaju a ni mi ne osjetimo sve pokrete. Patronažna kod mene dolazi nakon poroda. Na trudničkom tečaju sam dobila broj telefona i uputu da ih zovem po izlasku iz bolnice.( tak je bilo prije, a mislim i sada) Moram reći da imam samo dobra iskustva i zaista znači pogotovo kad tek dobiješ prvo dijete i imaš sto upitnika nad glavom. Ali to očito ovisi kako je u kojem mjestu. Ari jesi pokušala s Donat MG-om? Promijenila si mjesto i prehranu(bolničku) pa nije čudno da imaš zatvor. Mene jako muči nesanica. Tak da Žuži jedva da sam se naspavala. Imam sindrom nemirnih nogu i to mi neda zaspati. U 2 tjedna sam imala 2 normalne noći. Kupila sam od Dietpharma Magnezij glicinat, piše da pomaze i živčanom sustavu i kod nesanice, pa ćemo vidjeti…daj Bože. Jel koristi neka od vas Omnibiotik Panda ili znate nekog da je koristio? Čitam sve odlicne odlike ali dosta je skup. 

AriBari

Broj poruka: 928

Prijavi adminu

Ma Yvone probala sam sa svim zivim, donat, mineralna, jucer kava +kivi, danas taj sirup njihov za zatvor+mlijeko toplo+mlaka voda+jogurt. I evo nista se dogada🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• cupko

Broj poruka: 136

Prijavi adminu

Inače ja zadnjih tjedan dana pijem gynemixx. Ginekolog je preporučio prijateljici kad je u trudnoći imala gljivice, ali osim gljivica je dobro i za probavu, a čak piše i upalne procese (mjehur). 
    Uz to popijem na dan jednu čašu donata i stvarno mi je probava bolja. Vidjet ću kako će biti kad popijem tih 10 vrecica. S donatom ću nastaviti, a gynemixx uzeti još koji put do kraja trudnoće jer ne znam ako se smije konstantno, a nije baš ni jeftino za konstantno. 🤣

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Yvone

Broj poruka: 404

Prijavi adminu

AriBari

Ma Yvoneprobala sam sa svim zivim, donat, mineralna, jucer kava +kivi, danas taj sirup njihov za zatvor+mlijeko toplo+mlaka voda+jogurt. I evo nista se dogada🤣

Ohhh 😱 Nakon svega bude onda odjednom gurnulo, drži se blizu wc-a 🤣

AriBari

Broj poruka: 928

Prijavi adminu

Ahshahahh znaci grozno, a cimerica tu sere ko grlica, cim joj prode vizita il dodu neki nalazi ona se ukaka🤣
    Rekli smo da ce njen muz nam donjet djecji sampanjac i kolace kad ja obavim, ja castim da proslavimo🤣🤣🤣
    Al ajde uz sve sve sto se dogada bar nam je zabavna atmosfera😅
    Jutros smo se cak sve tamo spontano nasle u nasem kao dnevnom boravku prije vizite pa smo se rastezale, pa smo se zezale da imamo trudnicki aerobik🤣
    Inace isla sam jutros na utz jer mi je beba bas od jutra jako jako mirna tu i tamo nes lagano pomazi al nema udarca, a moram im to rec cim osjetim promjenu, zbog svoje dijagnoze. Pa smo napravili i sve je ok, al precudno, znaci na utzu se ona mice a ja nis nis ne osjetim. Macka se prekjucer to okrenula ledima na drugu stranu trbuha i sada svi udarci idu prema posteljici i onda je bas slabije osjetim pa eto da i ostale cure znaju da se moze sogoditi i tako nes😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

jen_dva

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

AriBari

Ma Yvoneprobala sam sa svim zivim, donat, mineralna, jucer kava +kivi, danas taj sirup njihov za zatvor+mlijeko toplo+mlaka voda+jogurt. I evo nista se dogada🤣

Joj e meni je tako bilo u bolnici, al cisto psihicki zatvor  cak su mi klistir radili i nije bas pomoglo  

02/2023 💔👼 22tt

• PikyB

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Mene isto muci zatvor zadnjih 2-3 tjedna.. bas ono jedva idem na wc, a inace mi je donat pomogao, tako da cu se prebaciti na donat. Pitanje - zna li tko kada ce trudnicka roba u Lidl? :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

Pjegica.

Broj poruka: 235

Prijavi adminu

Bar ste se svi fino nasmijali 🤣. Ari takva kombinacija ja bi letila na wc 🫣 ako pomjesam par stvari koje ne idu zajedno brzo me potjera. Prije mj dana sam se zbog takve kombinacije cak i ispovracala. 
    Udarci ja osjetim skoro svaki kad mirujem, znam kad mi lupi po mjehuru i kad mi lupa po posteljici to je bas neki cudan osjecaj iznutra ne mogu ga ni opisat, ali kad bi radila nesto bila zauzeta u glavi sigurna sam da te lagane ne bi osjetila. Manje vise sam doma i mirujem nemam neke snage, odem s muzem u ducan pa se drzim za kolica da se ne srusim iznenadno 😅. Muz mi je jos do vikenda doma pa ga nece biti tj dana, a nece biti ni svekra i svekrve pa ne znam ni sama kako ce mi dani izgledati s malim 🫣 kad bi me popustila ova slabina bilo bi super. Kad kuham moram sjest svako malo uopce nije ugodno 🫠

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.