Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

Hvala za info za Breyer - ja cu isto tamo ici raditi OGTT,  prosli put mi je pozlilo, tako da tko zna sto ce biti ovaj put. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

Kawa

Broj poruka: 504

Prijavi adminu

ogtt u kbc st na zavodu za dijabetologiju isto ima veliku prostoriju u kojoj se ceka, napomenu da se ponese limun kojeg iscijede da tekucina bude pitkija i stave braunilu tako da se ne mora bockati 3 puta tako da svaka cast za njih. 
    upadam samo da obavijestim da u lidlu od danas imate igrackice i robicu za bebe, taman sam nadopunila nesto bodica i kupila vrecu za spavanje. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 615

Prijavi adminu

Kad smo kod robice, sta bi trebalo za bebu rodenu krajem svibnja? Ne mogu procijeniti nose li jos uvijek carapice i duge rukave tad. Znam da ih treba oblaciti malo toplije nego sebe, ali ne zelim kupovati nepotrebne stvari 🤔

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Kawa

Broj poruka: 504

Prijavi adminu

cokoladice u istoj sam dilemi, ove najmanje velicine 56 sam kupila bodice dugih rukava 10ak kom, kupit cu jos gege i one kao pidzamice duge jednodjelne isto 10ak kom. to racunam za prvih mjesec dana jer nemaju termoregulaciju a i meni je termin pocetkom svibnja. dalje sam kupovala vel 62 i 68 kratkih rukava bodice , racunam da ce vecinom biti u tome po danu (u Dalmaciji smo), po noci pidzamice dugih rukava ili duge gege. i jednu laganu dekicu planiram imati za pocetak.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

little baby

Broj poruka: 547

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Kad smo kod robice, sta bi trebalo za bebu rodenu krajem svibnja? Ne mogu procijeniti nose li jos uvijek carapice i duge rukave tad. Znam da ih treba oblaciti malo toplije nego sebe, ali ne zelim kupovati nepotrebne stvari 🤔

Moja je rodena sami pocetak lipnja i bila je jedno mjesec dana u dugom,prvo radi vremena koje je bilo tada li la,onda ona njihova termoregulacija. Tako da smo je sigurno jedno mjesec dana oblacili u dugo. Ona jednodjelna odjelca,bodi dugih rukava,hlacice sa stopalima. Kombinirala sam,ali uglavnom je bila dugi bodi i hlacice

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

AriBari

Broj poruka: 922

Prijavi adminu

Ej cure, evo mene, napravili utz, protoci visoki al nisu i dalje presli kriticnu razinu, ajmo rec tu negdje kao u cetvrtak. Mjerimo opet u srijedu pa u petak. Ako se u srijedu pokaze skok onda ide intrauterina, ako ne onda opet mjerenje u petak. Do daljnjeg sam tu i to je to😊 kazu doktori da mi je ljepse u Ri nego u Zgu🤣 ugl idemo dan po dan i skupljamo pa valjda cemo uspjeti i valjda joj necu previse nastetiti s tim antitijelima dok cekamo. Toga se najvise brinem, al vjerujem doktorima da znaju sto rade i da bi je izvadili da misle da trebaju.
    Jen_dva neces izgubiti dane porodiljnog predat ces papire i produziti ce ti kao da si na termin rodila, tako cu i ja. 
    Nanaj pitanje, dal si ti na temelju toga sto si rodila u 34 tjednu imala pravo na produljenje porodiljnog, ono kao za njegu?
    Robica treba da dugih bodija zbog termoregulacije a i vrijeme moze bit toplije u 3 mjesecu nego u 6 mj to nikad ne znas. Mozda uzet par komada pa vidjeti po potrbi kupiti, ako se 6 mj pokaze hladniji do kraja ili nes. Ja sam te robice dobila i imam svega masu i previse pa nis ne moram kupovati.
    Bas idem baciti oko na letke i popuste, sad imam vremena😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Broj poruka: 922

Prijavi adminu

Tinchilina ja si bas mislim, si ti onda imala pregled u cetvrtak isto tu na Svetom Duhu na visokorizicnoj kad ti je Matijevic? Mozda smo se i vidjele u cekaoni negdje😅😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

jen_dva

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

Meni je sestra rodila u osmom i beba je bila u dugim rukavima, carape, kapica, sve redom. Sad gledam ako je ona tako na +35, ja bi svoju u trecem mjesecu trebala u skafanderu drzat
    Ari koliko znam ako rodis prije 37tt imas pravo na dodatnih mjesec dana dopusta (ne znam tocno rodiljnog ili kojeg)

02/2023 💔👼 22tt

NanaJ

Broj poruka: 778

Prijavi adminu

AriBari

Ej cure, evo mene, napravili utz, protoci visoki al nisu i dalje presli kriticnu razinu, ajmo rec tu negdje kao u cetvrtak. Mjerimo opet u srijedu pa u petak. Ako se u srijedu pokaze skok onda ide intrauterina, ako ne onda opet mjerenje u petak. Do daljnjeg sam tu i to je to😊 kazu doktori da mi je ljepse u Ri nego u Zgu🤣 ugl idemo dan po dan i skupljamo pa valjda cemo uspjeti i valjda joj necu previse nastetiti s tim antitijelima dok cekamo. Toga se najvise brinem, al vjerujem doktorima da znaju sto rade i da bi je izvadili da misle da trebaju.
    Jen_dva neces izgubiti dane porodiljnog predat ces papire i produziti ce ti kao da si na termin rodila, tako cu i ja.
    Nanajpitanje, dal si ti na temelju toga sto si rodila u 34 tjednu imala pravo na produljenje porodiljnog, ono kao za njegu?
    Robicatreba da dugih bodija zbog termoregulacije a i vrijeme moze bit toplije u 3 mjesecu nego u 6 mj to nikad ne znas. Mozda uzet par komada pa vidjeti po potrbi kupiti, ako se 6 mj pokaze hladniji do kraja ili nes. Ja sam te robice dobila i imam svega masu i previse pa nis ne moram kupovati.
    Bas idem baciti oko na letke i popuste, sad imam vremena😅

Dobila sam produljenje porodiljnog onoliko koliko sam prije rodila znaci 6 tjedana. To ce ti reci tete u hzzo kad bi trebala predati na vrijeme meni je to padalo kad je napunio 4 mj ako se dobro sjecam, morala sam donjeti svoje otpuno pismo i njegove gdi je vidljivo kada je roden i ako ne pise na tvom otpusnom kada ke trebao biti termin tj puno termin predajes jos neki papir na kojemu je vidljivo. Racunaj da im za odobrenje treba jedno mjesec dana znaci moras nositi prije isteka prvih 6 mj. 
    Produljenje porodiljnog nakon toga imas jos ako ces tipa ici na vjezbice s bebom duze od godinu dala ili ako beba nedo bog ima kakvu dijagnozu.
    ———————————— 
    Znaci svi koji rode prije termina imaju pravo na produzenje porodiljnog onoliko koliko ste prije rodili cak i ako se radi tipa o 37 tjednu ☺️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Ari po zakonu možeš tražiti produženje porodiljnog za onoliko tjedana(dana) koliko si prije rodila, ali vrijedi samo za bebe rođenje prije 37tt, što će tvoja biti. 
    Moja curka je rođena na kraju prosinca, ali sigurno im prvih tjedana trebaju bodići dugih rukava, koliko god bilo vruće, a i svibanj zna biti jako varljiv. Sa nekih 2 mjeseca već pokazuju ako im je toplo, nanervoziraju se. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.