Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Minnieus

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Little baby thx za info. Baš ću pogledati. Da li je netko koristio next to me krevetić? Koliko dugo se on može koristiti? Trebati će mi nešto gdje će mi beba spavati po danu, da mi bude na oku, a ako se koristi 4-5mjeseci i nije mi baš neko riješenje. Barem do 8-9 bi bilo dobro.

22.08. +

Babybell

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Minnieus

Babybell blokada mjehura. Ja još nisam obavila, gin me prebacio na vođenje trudnoće u bolnici pa ću možda tamo obaviti. U biti bi baš htjela obaviti jer mi je glukoza bila baš na granici. Jesi obavila sva vađenja ili još čekaš. Meni je problem jer ne smijem sjediti i stajati, samo ležanje…a vjerujem da ću u bolnici provesti 2-3sata čekajući da dođem na red…

Moja curica bi trebala biti bikica pa si valjda misli e neces ti mama piskit kad ti hoces🤣 Ma jok tek za pola sata idem na drugo vadjenje. Sad sam u autu sa muzem jer mi je lakse u polulezecem polozaju biti. A i ima dosta ljudi u cekaoni koji kaslju, a nije mi zgodno sad imat masku

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

• dddd30

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Minnieus

Little baby thx za info. Baš ću pogledati. Da li je netko koristio next to me krevetić? Koliko dugo se on može koristiti? Trebati će mi nešto gdje će mi beba spavati po danu, da mi bude na oku, a ako se koristi 4-5mjeseci i nije mi baš neko riješenje. Barem do 8-9 bi bilo dobro.

Ja sam uzela od Babybay marke krevetic next to me, i on se moze koristiti do 9 mj. Ima Mini,Midi i Maxi ja sam uzela Midi jer za nasu sobu on trenutno najbolje velicinom odgovara ali u taj Midi moze beba do 9 mj biti. Ne znam da li ima ta marka u Hrvatskoj ili gdje ti zivis. Ja sam u Austriji.

Minnieus

Prijavi adminu

dddd30 hvala na prijedlogu. Pogledati ću. Bitno mi je da se lako miče s mjesta na mjesto, vani na terasu, boravak, kuhinju, wc da se mogu otuširati, a da to nije ograničeno na  minutu . Mala mi je bila jako zahtjevna beba i jako slabo je spavala, pa se pripremam na sličan scenarij.

22.08. +

• Tinchilina

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Jen dva, mislim da se gleda po zadnjoj M, ali ako se dijete rodi ranije može se predat neka papirologija na Hzzo da se to korigira i da se porodiljni produlji za taj period od 45 dana. Nažalost ne znam detalje što točno treba predat, al znam da sam pročtala da to tako ide.

💙 5/2023

Minnieus

Prijavi adminu

Babybell pa ja se nisam ni sjetila da bi mogla vrijeme između vađenja provesti u autu 

22.08. +

Babybell

Prijavi adminu

Minnieus

Babybell pa ja se nisam ni sjetila da bi mogla vrijeme između vađenja provesti u autu

Ako ce ti auto biti blizu onda si naredi sjedalo u polulezeci/lezeci polozaj i chill😄 jer kao nije preporucljivo previse se kretat da ne raste glukoza. Mi smo uspjeli parkat bas ispred poliklinike 

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

jen_dva

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

Minnieus prijateljica je radila u breyeru privatno, kaze da je imala sobu za leci i odmoriti dok se pretraga radi, pa ako te je trta sjedenja i stajanja mozes se raspitat i kako bi to privatno izgledalo
    Hvala svima na info oko termina i HZZOa, provjerim jos sa svojom ginekologicom, al bas mi je blesavo da mi porodiljni bude 3 tjedna kraci cisto eto jer ne priznaju stvarni datum poroda
    Ari sretno s danasnjim pretragama, nadam se da sve bude ok 

02/2023 💔👼 22tt

Minnieus

Prijavi adminu

jen_dva hvala za info. imam Breyer baš preko puta zgrade, pa bi bilo zgodno ako se može tako. Budem ih zvala pa provjerila.

22.08. +

Babybell

Prijavi adminu

Minnieus

jen_dva hvala za info. imam Breyer baš preko puta zgrade, pa bi bilo zgodno ako se može tako. Budem ih zvala pa provjerila.

Ja sam vadila u Breyeru. Imaju lijepi veliki wc i rekli su mi da oni cak dodaju malo limuna da ne bude preslatka otopina. Tako da sve pohvale. A za lezaj nezz jedino ih pitat 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.