Babybell blokada mjehura. Ja još nisam obavila, gin me prebacio na vođenje trudnoće u bolnici pa ću možda tamo obaviti. U biti bi baš htjela obaviti jer mi je glukoza bila baš na granici. Jesi obavila sva vađenja ili još čekaš. Meni je problem jer ne smijem sjediti i stajati, samo ležanje…a vjerujem da ću u bolnici provesti 2-3sata čekajući da dođem na red…
Moja curica bi trebala biti bikica pa si valjda misli e neces ti mama piskit kad ti hoces🤣 Ma jok tek za pola sata idem na drugo vadjenje. Sad sam u autu sa muzem jer mi je lakse u polulezecem polozaju biti. A i ima dosta ljudi u cekaoni koji kaslju, a nije mi zgodno sad imat masku
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Little baby thx za info. Baš ću pogledati. Da li je netko koristio next to me krevetić? Koliko dugo se on može koristiti? Trebati će mi nešto gdje će mi beba spavati po danu, da mi bude na oku, a ako se koristi 4-5mjeseci i nije mi baš neko riješenje. Barem do 8-9 bi bilo dobro.
Ja sam uzela od Babybay marke krevetic next to me, i on se moze koristiti do 9 mj. Ima Mini,Midi i Maxi ja sam uzela Midi jer za nasu sobu on trenutno najbolje velicinom odgovara ali u taj Midi moze beba do 9 mj biti. Ne znam da li ima ta marka u Hrvatskoj ili gdje ti zivis. Ja sam u Austriji.
Babybell pa ja se nisam ni sjetila da bi mogla vrijeme između vađenja provesti u autu
Ako ce ti auto biti blizu onda si naredi sjedalo u polulezeci/lezeci polozaj i chill😄 jer kao nije preporucljivo previse se kretat da ne raste glukoza. Mi smo uspjeli parkat bas ispred poliklinike
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Minnieus prijateljica je radila u breyeru privatno, kaze da je imala sobu za leci i odmoriti dok se pretraga radi, pa ako te je trta sjedenja i stajanja mozes se raspitat i kako bi to privatno izgledalo
Hvala svima na info oko termina i HZZOa, provjerim jos sa svojom ginekologicom, al bas mi je blesavo da mi porodiljni bude 3 tjedna kraci cisto eto jer ne priznaju stvarni datum poroda
Ari sretno s danasnjim pretragama, nadam se da sve bude ok
02/2023 💔👼 22tt
jen_dva hvala za info. imam Breyer baš preko puta zgrade, pa bi bilo zgodno ako se može tako. Budem ih zvala pa provjerila.
Ja sam vadila u Breyeru. Imaju lijepi veliki wc i rekli su mi da oni cak dodaju malo limuna da ne bude preslatka otopina. Tako da sve pohvale. A za lezaj nezz jedino ih pitat
Sortiraj odgovore
Najstariji