Godisnji od 2024-treba potrositi prije porodiljnog ili komplikacija
Godisnji od 2025 - možemo potrošiti do kraja 2026 jer cemo dio 2025 bit na porodiljnom
Papiri - meni to poslodavac sve popuni i pripremi, ali prosjek zadnji 6 placa, mislim da podaci o tekucem racunu, cak preslika kartice racuna, i jos neki formulari. Ja sam sve slala na mail na pisarnicu.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
ddd30 ja sam odlucila za ergobaby jer mi se cini da s tim nemam sta zeznit, prvo je dijete i znam da se ne bi usudila stavljat maramu da ne bi sta pogrijesila
porodiljni jel zna tko ako imam porod koji je dogovoreni carski u 36tt, jel mi se taj datum racuna kao datum poroda prije kojeg ide 45 dana porodiljnog, ili datum poroda za HZZO uvijek ostaje na punih 40 tjedana?
02/2023 💔👼 22tt
Hej cure! Opet sam u zaostacima. Ari vidim da si pod kontrolom, držim fige da danas prođe sve super, kao i daljnje kontrole, pa da izguraš do 34-og tjedna. Žuži ajme koji šok!!! Sjećam se da je muž htio sina, pa vjerujem da je presretan. Morate sada muško ime dogovoriti. Jen_dva računa ti se po terminu poroda, ali možeš poslije tražiti produljenje porodiljnog ako rodiš najkasnije u 36+6.
22.08. +
Ja sam upravo na ogtt-u. Mislim da sam imala problem koji niti jedna trudnica nije imala a to je da se nisam mogla popiskit😄 znaci nikako. Jedno pola sata sam samo na to izgubila. Otopinu sam popila slatko je, ali ocito je meni davanje urina bio najveci problem. Da ne govorim da doma trcim svakih 10min piskit🙈 ali ovdje ne ide pa ne ide
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Jen_dva računa ti se po terminu poroda, ali možeš poslije tražiti produljenje porodiljnog ako rodiš najkasnije u 36+6.To ok, al nemam pojma sto je u mom slucaju onda termin poroda
Mislim da se gleda termin poroda po zadnjoj mengi, bez obzira na dogovoreni carski. Provjeri još s ginom ili najbolje direktno s HZZO.
22.08. +
Babybell blokada mjehura . Ja još nisam obavila, gin me prebacio na vođenje trudnoće u bolnici pa ću možda tamo obaviti. U biti bi baš htjela obaviti jer mi je glukoza bila baš na granici. Jesi obavila sva vađenja ili još čekaš. Meni je problem jer ne smijem sjediti i stajati, samo ležanje...a vjerujem da ću u bolnici provesti 2-3sata čekajući da dođem na red...
22.08. +
I ja mislim da se gleda termin poroda po ZM jer mene su uvijek pitali ocekivani termin poroda,morala sam pisat na one formulare.
Ako koju zanima imate na svijetbeba.hr popuste od 10.-13.01 do 40% na neke proizvode pa si ckicnite
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Babybell blokada mjehura. Ja još nisam obavila, gin me prebacio na vođenje trudnoće u bolnici pa ću možda tamo obaviti. U biti bi baš htjela obaviti jer mi je glukoza bila baš na granici. Jesi obavila sva vađenja ili još čekaš. Meni je problem jer ne smijem sjediti i stajati, samo ležanje…a vjerujem da ću u bolnici provesti 2-3sata čekajući da dođem na red…
To mi je u drugoj trudnoci bilo najgore. Bila sam na strogom strogom mirovanju,onda kontrole u TA i cekanje po 2-3h uz sjedenje koje naravno isto nisam smjela. Samo lezanje,krevet-wc. Uzas kad se sjetim tog stresa i panike. Nadam se ipak da neces morat toliko cekat i sjedit tamo
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji