Šalicu od kolko deci? Ja sam popila oko deci, i još si mislim joj kad to dođe do bebača al će biti veselo, i sad sam ih prvi put baš dobro osjetila, izlgeda da su dobili i oni šok terapiju.
Ja sam u prvoj trudnoći jako kasno osjetila prve idarce i kasnije isto nisam nešto pretjerano, bilo ie dana kad je bio aktivniji ali u globalu je bio mirnija beba o sad je mirniji po naravi, tako da ja vjerujem da to nije pravilo da se stalno moraju osjetiti udarci nego ovisi i o temperamentu bebe. Al i ja sam svako malo paničarila kad ga ne bih osjetila neko vrijeme, budemo vidjeli hoću li sad biti malo opuštenija po tom pitanju.
💙 5/2023
Šalicu od kolko deci? Ja sam popila oko deci, i još si mislim joj kad to dođe do bebača al će biti veselo, i sad sam ih prvi put baš dobro osjetila, izlgeda da su dobili i oni šok terapiju.
Ja sam u prvoj trudnoći jako kasno osjetila prve idarce i kasnije isto nisam nešto pretjerano, bilo ie dana kad je bio aktivniji ali u globalu je bio mirnija beba o sad je mirniji po naravi, tako da ja vjerujem da to nije pravilo da se stalno moraju osjetiti udarci nego ovisi i o temperamentu bebe. Al i ja sam svako malo paničarila kad ga ne bih osjetila neko vrijeme, budemo vidjeli hoću li sad biti malo opuštenija po tom pitanju.
Pa onu običnu šalicu za čaj, to je jedno 3 deci. Naškoditi ti ne može. Ja sam baš prošli tjedan zvala ginek jer sam mislila da me lovi neka upala i rekla je nek ga pijem cijeli vikend dok čekam urinokulturu.
Do tad sam pila ovako šalicu navečer i urinokultura mi je došla sterlina pa nastavljam s jednom dnevno.
A nadam se da će se javiti, inače mi je zadnjih dana bio najaktivniji popodne kad sam sjela, a pošto sam danas popodne bila u pokretu možda je do toga.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ma Thinchilina sto ti pijes, caj il onaj bio sok? Jer se od soka bas stisnu usta. Ful je kisel.
Caj mozes vise tipa salicu caja, a sok dva prsta ja dnevno popijem.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
cupko ja sam bebu pocela osjecat svaki dan, i ujutro i navecer, po danu slabo, i isto naravno panika cim se ne javi neko vrijeme, ali kad oromijenim polozaj dok lezim, pojedem nesto slatko uvijek se javi bar malo.
aribari drzim fige da protoci i dalje budu ispod granice ❤️
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Tinchilina ahahahaha🤣 kad ssm vidjela sta pises pomislila sam da pijes sok🤣🤣 a cupko pise pa 3 deca popije🤣
Caj kao caj mozes salicu dvije ovo kako je cupko napisala, a taj sok ja popijem po dva prsta cca svaki dan dok ne popijem bocu kroz par dana i tako svakih mozda jednom u mjesec dana. Ma dobro nece ti nis bit od dec al to je bas cista brusnica pa je bas bas kiselo🤣🤣
Cupko provaj lec i unirit se i nes slatko prije ovo sto kawa pise pa ce se javiti vj😊 mozda se samo nekako okrenula pa slabije osjetis
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Ahaha, ja sam u ljekarni uzela u petak isto čistu brusnicu sok, ali je nisam još otvorila jer me prošlo pa neka čeka za hitne dane, ali isto su mi u ljekarni rekle da je grozno za popiti. 🤣
Evo javio se pred nekih pola sata i muž i ja smo osjetili nešto pod rukama valjda je to on 😁
Ari i ja držim fige za protoke 🤞🏽
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Cure moje ja vam se moram malo izjadat u ovoj sramoti sta mi se jucer desila.
Ne znam jesam li pretjerala s kakvom kombinacijom hrane ili sta je bilo ali mene je navecer protjeralo ko grlicu nisam se stigla ni ustat vec sam bila ko beba pokrivena dolje 😭 otusirala sam se detaljno potrosila sam svu vodu iz bojlera ali svejedno me pere strah da mi se nije sta zavuklo tamo di ne treba. Sutra imam kontrolu kod svoje dokt i dvoumim se da li da joj kazem ista ili ne, sramota me pokopala bi se najradije 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji