Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dddd30

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

I da zene, pokusajte da previse stvari ne citajte na internetu, i radite vise po nekom svom instiktu, ako i pogrijesimo oko neke kupovine uci se na greskama, niko nije sve perfektno kupio za prvi put.

rosie0111

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Peja

NanaJ

Peja
    Svaki krevetic je siguran, ali bez tih dodataka, pogotovo sto ide na ogradicu jer bebica moze gurnuti glavu u to a jos je mala i ne zna kako se osloboditi. Znam da to sve lijepo izgleda ali stvarno znam slucajeve gdi su nazalost djeca zaspala u nisu se probudila vise.
    Ja iskremo svakome tko je trudan i priprema krevetic uvijek govorim isto krevetic sa vrecom za spavanje bez meda dekica i ogradica.
    Mozes i sama procitati vise o sigurnom spavanju upises samo sids (sindrom iznenadne dojenacke smrti) imas smjernice za sigurno spavanje, cak su sad americki znanstvenici izdali smjernice i za sigurno spavanje s roditeljima pa evo svakako prociti zlu ne trebalo.
    O baš ti hvala..ja sam nekako mislila to sa strane da se stavlja da se slučajno beba ne udari u one rešetke drvene sa strane..znači bolje samo u vreću za spavanje? A što je sa dekicom?

Ne treba dekica, niti ta zaštita, oni se ionako tak malo ne okreću niti kreću brzo sad da bi mogli zveknuti 😅 vreća majka, moja s 19 mj još samo u vreći, oni ne znaju ostati pokriveni 🤣

• Peja

Broj poruka: 212

Prijavi adminu

rosie0111

Peja

NanaJ

Peja
    Svaki krevetic je siguran, ali bez tih dodataka, pogotovo sto ide na ogradicu jer bebica moze gurnuti glavu u to a jos je mala i ne zna kako se osloboditi. Znam da to sve lijepo izgleda ali stvarno znam slucajeve gdi su nazalost djeca zaspala u nisu se probudila vise.
    Ja iskremo svakome tko je trudan i priprema krevetic uvijek govorim isto krevetic sa vrecom za spavanje bez meda dekica i ogradica.
    Mozes i sama procitati vise o sigurnom spavanju upises samo sids (sindrom iznenadne dojenacke smrti) imas smjernice za sigurno spavanje, cak su sad americki znanstvenici izdali smjernice i za sigurno spavanje s roditeljima pa evo svakako prociti zlu ne trebalo.
    O baš ti hvala..ja sam nekako mislila to sa strane da se stavlja da se slučajno beba ne udari u one rešetke drvene sa strane..znači bolje samo u vreću za spavanje? A što je sa dekicom?
    Ne treba dekica, niti ta zaštita, oni se ionako tak malo ne okreću niti kreću brzo sad da bi mogli zveknuti 😅 vreća majka, moja s 19 mj još samo u vreći, oni ne znaju ostati pokriveni 🤣

E a vreća mora li biti da bebu baš stisne i rukice i nogice ili moze ona koja je samo zatvori i rukice mogu biti vani? Isuse ja sam dudum ništa nemam pojma 😅

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Pjegica.

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Evo isplivala sam na pocetak svih komentara citam vec 5 dana u pauzama i nikako stic sve ulovit, a ne volim preskakat jer ona puno toga propustim pa evo sustigla sam napokon 🥹
    Novu godinu smo proveli na Bledu i 30. su me zvali da dodem na pregeld u bolnicu 02.01. u 11 ujutro za Anomaly scan, a mi se nismo namjeravali vracat do popodne navecer. Na kraju smo se vracali vec 01 navecer da bi stigli doma u neko dogledno vrijeme i spavali u svom krevetu. Zovu oni mene ujutro oko 9 da nema dokt. i da dodem sutradan oko 10-11 pa da me negdje ubace jer sam na kraj s danima do 22tj pa nemam kad vise. Pregeld je protekao uredno sve je kod bebice dobro i saznala sam da cekamo curicku 🩷 tocno kako je sin cijelo vrijeme propovjedao urnebes 🤣.
    Dan ili dva kasnije mali dobio temp pa smo oko njega se brinuli mjerili klasika, dan nakon prokrvarilo mu uho pa smo malo trcali kod doktora skupljali antibiotike i ostale ljekarije. Upala uha koja je evo prosla napokon danas je bio 3. Dan bez temp a u pon idemo na kontrolu da vidimo stanje u uhu ako je isto zacjelilo ili ne. I tako eto mene napokon sve je u redu svi smo dobro mene malo zeza stitnjaca cini mi se jer mi dodu valovi slabine kao vrtoglavice i srce tuce ko ludo pa ne mogu puno ni stajat neke dane sama sebe prikovam za krevet.
    Oprostite mi na poduzem postu vidim da ste sve manje vise dobro zdravi i uredni, Ari drago mi je da su te pustili u bolnici pa si na miru imala sam predosjecaj da ce biti nesto u svih 40 stranica koje nisam bila procitala. Drzi se neka beba proba ostati u trbi sta duze moze da lijepo sve dobije sta joj treba za izlazak van, drago mi je da su ti cimerice dobre i vedre podsjeca me na moje iz rodilista mi smo dan danas frendice s nasim klincima svi rodeni u isto vrijeme preslatko nesto 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.