Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Minnieus

Broj poruka: 234

Prijavi adminu

Hvala ti, i ja se nadam. Da, za tvoje tjedne isto ne zvuči idealno, ali moguće da će ti ostati tako dugo pa će biti ok. Budeš vidjela na idućem pregledu. Svakako nemoj podizati ništa teško, nemoj se naprezati, saginjati, čučati, dugo sjediti....ja sam doslovno krevet-wc-krevet.
    Ja mislim da mi je prvi put mjerio, nisam sigurna. Prije mi ništa nije spominjao. Puno smo šetali po adventu, stajali, penjali se po stepenicama, doma kolači, spremanje....moguće da je to pridonjelo?! Osjetila sam tu i tamo kao neko zatezanje u donjem dijelu trbuha, ali to je bilo baš kratkotrajno i nisam tome pridavala neku pozornost. 
    E da, i svakako bez odnosa! To mi je posebno naglasio!

22.08. +

little baby

Broj poruka: 533

Prijavi adminu

AriBari super za odlican pregled. Da je bebici jos dobro u trbuhu,neka ostane tako sto duze. A da se titar ne mijenja previse🙏🏻 bit ce to prava borbena bebica,i mama takoder skupa s njom! Otpocetka pratim tvoju situaciju i svaka ti cast na takvim pozitivnim mislima i stavovima! Ostale cure s mirovanjima i skracenim cerviksima,suosjecam sa vama. Ja strepim vec sad za iduci pregled kakvo je stanje dolje. Nekako me zadnjih par dana ko presjecalo dole u rodnici i naravno da mi je u glavi evo ga otvaram se😮‍💨

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby

Broj poruka: 533

Prijavi adminu

I da,boli me zadnjih dana dole nisko kao neka menstrualna bol. Ali niti je trbuh tvrd niti se zgrci niti ista,samo me boli. Pa si mislim da se mozda maternica samo jos siri odnosno raste,da nisu neke kontrakcije

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Peja

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Ari super za dobar pregled..nek samo tako ostane pa da što duže bebica bude u bušici 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• cupko

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Minnieus

Hvala ti, i ja se nadam. Da, za tvoje tjedne isto ne zvuči idealno, ali moguće da će ti ostati tako dugo pa će biti ok. Budeš vidjela na idućem pregledu. Svakako nemoj podizati ništa teško, nemoj se naprezati, saginjati, čučati, dugo sjediti….ja sam doslovno krevet-wc-krevet.
    Ja mislim da mi je prvi put mjerio, nisam sigurna. Prije mi ništa nije spominjao. Puno smo šetali po adventu, stajali, penjali se po stepenicama, doma kolači, spremanje….moguće da je to pridonjelo?! Osjetila sam tu i tamo kao neko zatezanje u donjem dijelu trbuha, ali to je bilo baš kratkotrajno i nisam tome pridavala neku pozornost.
    E da, i svakako bez odnosa! To mi je posebno naglasio!

Hvala ti na odgovoru! Da to zatezanje i ja znam osjetiti, ali i ja to smatram normalnim i rastezanjem. 
    Trudim se nakon pregleda čim više mirovati, ali moram reći da je teško dok ti netko baš ne kaže da moraš mirovati.
    Uglavnom šaljem puno pozitivnih misli i držim fige da bude sve ok i da ćeš se javljati samo s pozitivnim informacijama! ❤️❤️❤️

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari

Broj poruka: 884

Prijavi adminu

Minnieus zao mi je da se cerviks skratio, ali mislim da će uz mirovanje sve biti ok, vazno da mirujes i da te prate. Moguce da si se preforsirala pa da je to doprinjelo. On se moze i povratiti na vecu duzinu s tim mirovanjem? Jedino sto sad moras strogo lezati, ali svo zlo s tim. Vjerujem da ce biti ok, ako se pridrzavas njihovih uputa😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• cupko

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

AriBari

Minnieuszao mi je da se cerviks skratio, ali mislim da će uz mirovanje sve biti ok, vazno da mirujes i da te prate. Moguce da si se preforsirala pa da je to doprinjelo. On se moze i povratiti na vecu duzinu s tim mirovanjem? Jedino sto sad moras strogo lezati, ali svo zlo s tim. Vjerujem da ce biti ok, ako se pridrzavas njihovih uputa😊

Drago mi je Ari zbog dobrog pregleda! Bebica je stvarno pravi borac ❤️
    Da, ja sam čitala da se mirovanjem zna produžiti 🤞🏽

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari

Prijavi adminu

Hvala vam cure na lijepim riječima i ohrabrenju😊🥰
    Ja si nekako kalkuliram da s 32 tjedna najkasnije budem spremna za hospitalizaciju, da mi je sve spremno i kupljeno pa onda do kad uspijemo. Ne zelim ni ja, a ni doktori predugo cekati, jer se u visokim tjednima to sve rapidno pogorsava, a nema smisla da riskiramo da izgubimo bebicu na samom kraju.
    Minnieus drzi se i samo pozitivno, vjerujem da ce biti ok samo miruj. Mislim da te mozda i Jen_dva moze malo ohrabriti, mislim da ona ima cijelovrijeme skraćeni cerviks, s obzirom na svoju dijagnozu od prije. Mislim da se moze iznjeti do kraja, samo miruj, znam da je tesko al pokusaj optimizam na najjace, nemoj crne misli😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

Minnieus

Broj poruka: 234

Prijavi adminu

Little baby moguće da je kod tebe rastezanje u pitanju. Kada ti je idući pregled? Cupko da znam, teško je dok ti netko ne kaže da moraš, ja sam isto za malom trčkarala, išla na klizanje itd...osjećala sam se dobro, pa sam mislila pa zašto ne. Ali kada mi je rekao da mirujem, došla sam doma i odmah legla i od tad sam doslovno krevet-wc. Mala mi ima 5 godina, same smo doma, pa mi ona pomaže dosta. Donese nam sve što treba, pa ja iz kreveta gulim voće, sjeckam i sl. Muž nam ujutro spremi doručak, pa kad dođe radi večeru. Ručak si naručimo. Snalazimo se nekako.  Igramo razne igre koje ja mogu iz kreveta (monopoly, čovječe, slagalice, mozgalice, dodajemo se s loptom, crtamo, bojamo....) Vjeruj mi da mi je sad jedini prioritet sačuvati trudnoću što duže. (čeka nas selidba, opremanje kuće...posla koliko hoćeš.....). Aribari meni je rekao da se ne može povećati, ali da se može zadržati dugo kako je. A čitala sam sve i svašta, rijetko pišu da im se povećao, ali dosta pišu da im se uz mirovanje stanje dugo održavalo kako je. Budemo vidjeli. Nadam se najboljem! Kada ti možeš očekivati nalaz krvi?

22.08. +

AriBari

Prijavi adminu

Minnieus super da ti malecka može pomoći🥰ma tako samo pomalo, ono sto mozes lezecki s njom igrice i da ti ona pomogne, misica mala😊ok neka se samo smiri, samo pomalo pozitivno i dan po dan. Vazno da mozes na to utjecati tako da mirujes😊 vjerujem da je nama svima s malo djecom malo teze s tim mirivanjem i usporavanjem tempa jer se mi oko njih ful angaziramo, sad je bio i advent pa smo sve da oni uzivaju idemo okolo, dizemo nosimo, nekad se zaboravimo da njima ugodimo. Mozda ti je to kao i meni ona opomena kad sam prokrvarila oko 23 tjedna, da usporis tempo. Samo miruj vjerujem da ce biti ok😊🤞
    Nalaz krvi vj sutra, tako je bilo zadnji put, dan nakon.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.