Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Sretna nova svima, mirnu trudnocu zelim do kraja i lijepi porod svima! Mali se javlja svaki dan, za staru godinu cak tako jako da je i suprug osjetio Sto se tice ureaplazme, ako ima jos onih koji se bore, suprug se rijesio nakon jedne ture Sumameda, ja nisam  Pitanje jedno - hocete li uzimati cijeli godisnji za 2025 g prije porodiljnog ili ? Sjecam se da kad sam bila prvi put trudna da sam uzela cijeli go + 45 dana porodiljog prije termina a sad mi je frendica rekla da joj je racunovodstvo reklo da ima pravo na proporcionalni dio godisnjeg. Kakva su vasa iskustva? 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• Mimi_21

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Jutro cure, zelim Vam svima sretnu Novu godinu i sve najljepse u njoj. Mi smo isto s prijateljima i djecom bili na djecijem doceku, a nevecer smo ja i suprug sami docekali vatromet i nakon toga na spavanje. Mene i dalje zgaravica jako muci, jel jos netko ima s tim problema, sto vam pomaze? Meni jedino soda ublazi i Reflustat. 
    Ari i Peja sretno danas na pregledima. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

• Mimi_21

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Piky meni je ostalo 17 dana starog godisnjeg i uzela sam 18 dana novog da mi se spoji s porodiljnim. Nisu mi nista spominjali proporcionalni, mislim da bi trebala imati cijeli, jedino ako je ugovor na određeno onda se ima pravo samo na razmjerni dio godisnjeg do kad traje ugovor, ali nisam sigurna  mozda netko ima iskustvo iz prve ruke. 🙂

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

• točkica1213

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

PikyB

Sretna nova svima, mirnu trudnocu zelim do kraja i lijepi porod svima!Mali se javlja svaki dan, za staru godinu cak tako jako da je i suprug osjetioSto se tice ureaplazme, ako ima jos onih koji se bore, suprug se rijesio nakon jedne ture Sumameda, ja nisamPitanje jedno - hocete li uzimati cijeli godisnji za 2025 g prije porodiljnog ili ? Sjecam se da kad sam bila prvi put trudna da sam uzela cijeli go + 45 dana porodiljog prije termina a sad mi je frendica rekla da joj je racunovodstvo reklo da ima pravo na proporcionalni dio godisnjeg. Kakva su vasa iskustva?

Ja ću svoj koristiti nakon isteka porodiljnog, tako sam i u prvoj trudnoći. 
    Ako si neprekidno kod poslodavca zaposlena duže od 6 mjeseci i ugovor ti je na neodređeno, imaš pravo na cijeli godišnji za 2025., ako si u radnom odnosu manje od 6 mjeseci kod tog poslodavca, ili ako ti ugovor o radu ističe nekad tijekom 2025. godine imaš pravo na razmjerni dio godišnjeg. 

3🧒

• PikyB

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Točkica1213, hvala ti za info. :) Mislim da cu ja uzeti cijeli prije poroda da se odmorim a kad mi zavrsi porodiljni nakon godinu dana cu smisljati sto cu. Vjerojatno cu traziti home office cijelo iduce ljeto i uzeti cuvalicu ili ce baka uletiti. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

tera_

Broj poruka: 1570

Prijavi adminu

Mimi_21

Jutro cure, zelim Vam svima sretnu Novu godinu i sve najljepse u njoj. Mi smo isto s prijateljima i djecom bili na djecijem doceku, a nevecer smo ja i suprug sami docekali vatromet i nakon toga na spavanje. Mene i dalje zgaravica jako muci, jel jos netko ima s tim problema, sto vam pomaze? Meni jedino soda ublazi i Reflustat.
    Ari i Peja sretno danas na pregledima.

Isti problem imam sa zgaravicom, uzasno je i znam i bas povracati tokom noci🙄 nista mi bas ne pomaze, malo smiri reflustat i to je to😐

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_

Broj poruka: 1570

Prijavi adminu

Aribati sretno da sve bude u redu🤗

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Bebika

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

Sretna Nova svima, ova nam je sigurno posebna svima..takve su mi čestitke bile od svih, kako je to lijepo kad su svi oko tebe, i prijatelji i poznanici pažljivi oko nadolazeće bebe…meni je pregled na staru godinu prošao odlično..bebač je napredni (veliki) 😅 ima 1200g 😁 a i osjećam veliki porast u zadnja 3 tjedna. Napravila sam privatni anomaly 3d kod prof Petrovića 9.12. I tad je imao 720g tako da je ovo baš veliki skok. Nemam nikakve tegobe osim što se jako debljam i počela je bol u križima i trtici od moje težine i njegove..jako nisko ga nosim pa ću si kupiti pojas jer je postalo neizdrživo..na staru godinu sam jedva hodala, ustajala…pri promjeni poze vrisnem kako me živac zaboli.. I moram definitivno smanjiti obroke, prepoloviti jer mi je sad već teško a imam jos 2,5-3 mj do poroda. Gin mi je dala uputnicu za komplet krvnu i urin i od danas trebam početi bilježiti i brojati fetalne pokrete. 3 puta dnevno iza obroka leći i treba biti 10 pokreta u sat vremena. Cure sretno vam danas na pregledima. 🥰🍀❤️

NanaJ

Broj poruka: 756

Prijavi adminu

Sretna nova curke ✨ želim vam svima puno zdravlja i sto bezbrizniji ostatak trudnoce 🥰Mi smo se lijepo odmorili, za novu smo isli na more imamo kucu dolje, bas je bilo lijepo vrijeme i bas mi je pasalo sunce i setnje a i malome je puno pomogao morski zrak sto se tice nosica jer mu konstatno curi 🫠Malenog osjecam sad vec svaki dan, lijepo lupa cak osjetim nekada i udarac na trbuhu i bas me veseli to jer sam puno mirnija i razina anksioznosti je sve manja i manja 🤞🏻Lijepo odmorite jos ovih par dana, mi od utorka startamo prema uobicajenom planu i programu (vrtic, kuca, cisenje 😅) 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• cupko

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Baš mi je drago da su vam svi pregledi dobro prošli i da bebe lijepo napreduju! 🙂
    Mene isto trtica boli zadnjih mjesec dana.
    Cure neki dan sam pričala s jednom curom i njoj je ginek rekla da voli čim manje čačkati dolje i da su joj pregledi bili smo ultrazvuk i kasnije ctg i kad sam joj rekla za cerviks samo me blijedo gledala, njoj to nisu mjerili. Pa me sad zanima mjere li vama? 
    Mene je samo zabrinula s ovim mjerenjem 🤣 inače zadnjih dana, a danas pogotovo ujutro nakon mokrenja imam osjećaj kao da sam dolje iziritirana (kao da smo npr imali odnos pa sam malo raširena, a nismo imali 🤣). Više me znam umišljam li ili ne, ali sve povezujem s tim da mi se cerviks skraćuje i da se otvaram. Ne znam kako ću 3 tjedna izdržati do pregleda imam osjećaj da se može svašta desiti.

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.