Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Cure imam jedno pitanje, nadam se da sam ja samo to umislila. Danas kad sam ustala na gacicama je osim klasičnog bijelog iscjetka bila i mokra flekica i sad sam ja zamislila da je to plodna voda. Iskreno kako nosim tamnije i svjetlije gacice više nisam sigurna jel mi se to vec koji put desilo pa nisam primjetila, ali noćas sam neki pritisak osjećala zato me sad malo panika oprala. Znam da ste pisale da nekima gacice znaju bit tako mokre da ih moraju mijenjati, ali postoji li nešto kako znati jel plodna voda i kada reagirati. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

rosie0111

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Ari bila sam pitala dr za tu lijevu preponu, pogledala je uzv sve i veli da je od ligamenata vjerojatno 😮‍💨
    Little baby mene nije nekako panika od poroda, više od kasnije šta i kako s malom i s bebom hoću li sve stizati i kako 🤣

mama_ana

Broj poruka: 132

Prijavi adminu

Cupko imam osjecaj da se ja to pitam svaki treci dan 😂 nema sta nisam istrazila na tu temu. Ukratko, plodna voda je skroz prozirna bez imalo drugih iscjedaka i nema nikakav miris tako da vjerujem da bi ti bilo cisto prozirno da ona curi. Mislim da se meni povecao taj prozirni iscjedak tako u tvojim tjednima. Odjednom ga je pocelo biti vise i cesto bih ga primjetila na gacama. I meni je to sve prestrasno ali izgleda da je normalno da se stvara i bijeli i prozirni iscjedak kako beba i maternica rastu. A pritisak ti se sigurno javlja jer tezina maternice sad vec dosta pritisce mjehur. Kad osjetis pritisak sjedni malo odmori, mozda ti se samo bebica isteze i rasteze pa je u nekoj nezgodnoj pozi. Moja iz nekog razloga bas voli udarat dole po mjehuru 😵‍💫

• cupko

Prijavi adminu

mama_ana

Cupko imam osjecaj da se ja to pitam svaki treci dan 😂 nema sta nisam istrazila na tu temu. Ukratko, plodna voda je skroz prozirna bez imalo drugih iscjedaka i nema nikakav miris tako da vjerujem da bi ti bilo cisto prozirno da ona curi. Mislim da se meni povecao taj prozirni iscjedak tako u tvojim tjednima. Odjednom ga je pocelo biti vise i cesto bih ga primjetila na gacama. I meni je to sve prestrasno ali izgleda da je normalno da se stvara i bijeli i prozirni iscjedak kako beba i maternica rastu. A pritisak ti se sigurno javlja jer tezina maternice sad vec dosta pritisce mjehur. Kad osjetis pritisak sjedni malo odmori, mozda ti se samo bebica isteze i rasteze pa je u nekoj nezgodnoj pozi. Moja iz nekog razloga bas voli udarat dole po mjehuru 😵‍💫

Hvala puno na odgovoru! Sad kad se osusilo se vidi obrub gdje je bio iscjedak tako da pretpostavljam da onda nije bilo prozirno i da nije plodna voda. Mene panika lovi zbog tog mog kraćeg cerviksa i ne znam kako ću dočekati pregled za 3, 4 tjedna. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    28.11. dečko 💙

rosie0111

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

cupko

Cure imam jedno pitanje, nadam se da sam ja samo to umislila. Danas kad sam ustala na gacicama je osim klasičnog bijelog iscjetka bila i mokra flekica i sad sam ja zamislila da je to plodna voda. Iskreno kako nosim tamnije i svjetlije gacice više nisam sigurna jel mi se to vec koji put desilo pa nisam primjetila, ali noćas sam neki pritisak osjećala zato me sad malo panika oprala. Znam da ste pisale da nekima gacice znaju bit tako mokre da ih moraju mijenjati, ali postoji li nešto kako znati jel plodna voda i kada reagirati.

Nemoguće je točno odrediti jel plodna voda ili ne ovako napamet, ali meni su gaće stalno mokre, curi koje šta, ali plodna voda nije. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, na kraju su mi jedva probušili vodenjak 🤣 

jen_dva

Broj poruka: 233

Prijavi adminu

Ja se od mozda 15og tjedna svako par dana zapitam jel mi curi plodna voda  Cak sam par puta stavila onaj mali rucnik za ruke pa gledala hoce li bit mokar nakon sto hodam po stanu neko vrijeme, nisam znala kako bi drugacije provjerila  Al na pregledima zasad sve ok, iako znam mijenjat gacice po 3-4 puta dnevno jer budu mokre. Vjerojatno beba udari u mjehur pa malo izade mokrace, ili je iscjedak jaci jer se pojacano cisti rodnica ili tako nesto. Koiko sam citala po internetu, kad dode do curenja plodne vode onda to bude neprekinuto kapanje

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Broj poruka: 867

Prijavi adminu

Preponama Rosie ja se nes ni ne brinem, poznato mi je iz prve isti osjecaj, a sad smo valjda razmrdane pa prije pocinje🤣
    Iscjedak ma meni su gace konstantno mokre, mjenjam ih po par dnevno i tusnem se samo s vodom ako sam doma, a dosta mi izade. A bude i bjelkasto i vodenasto, bude mi fleka doslovce po par cm na gacama. Meni je to tako bilo u prvoj pa me ne brine ni sada.
    Pritisak ma ni to me ne brine, ipak bebetina raste u nasem tijelu i suta  i rasteze se na sve strane, nekad mi je osjecaj da kao da ce mi noga il ruka provirit dolje koliko me stisnula il me zaboli kad sutne🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

AriBari

Broj poruka: 867

Prijavi adminu

Porod ja se ne bojim jer znam da je carski😅samo mi je oporavak od carskog u losem sijecanju, jer me bas jako bolilo, al dobro znam sto me ceka pa je lakse. Mene je sad najvise strah da dodemo do tog 32 tjedna i da je beba ok. I da je onda mogu izvaditi ako se situacija pocne drasticno pogorsavati, a porod/ccarski bolovi i sve nakon nema veze proci ce, samo da bebalo bude ok😊🤞

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• cupko

Prijavi adminu

A nadam se ako je u utorak na pregledu bilo sve ok da se nije imalo do sad što previše desit. Jučer smo bili na putu i u gostima tako da sam cijeli dan presjedila pa ću danas probati čim više odležati i pratiti.
    Hvala curke! 😘

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    28.11. dečko 💙

• Tinchilina

Broj poruka: 348

Prijavi adminu

Kod mene je slična situacija sa velikim količnama isjedka. Jednom prilikom sam se tusirala i osjetila sam da će mi sad izletit (kao kad imas mengu pa doleti onako mlaz), i bas sam vidjela kako mi je procurilo niz nogu/e. Tad sam se baš upalšila jer se ne sjećam da mi je u prvoj trudnoći tako baš curilo na sve strane 😅. Al eto, to je bilo prije par tjedana a i cure su mi isto potvrdile da je kod njih slična situacija sa puno svega i da je to normalno.Ja sam na kraju danas bila u Areni u šopingu, nekako se nisam usudila uzimat bez da probam, nisam naletila na neka sniženja, osim na topiće za dojenje iz Hm-a za 5 e. Al zadovoljna sam jer sam to obavila jer mi šoping inače tlaka. Bila je poprilična gužva kako su počela sniženja, pa ako će netko ići da to ima na umu.

💙 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.