Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    29. Prosinac 2024. 13:43

Žuži, tek sam se nedavno uključila tu, i ne znam kakva vam je priča, ali me taknulo kako je dijete odmah reagiralo s ciljem da te zaštiti. Nadam se da ćete uspjeti međusobnim razgovorom umiriti strahove i da ćete biti  svi zajedno u miru. ❤️ 

Moj termin je 17.6. po zadnjoj m, al očekujem ih sredinom svibnja.  Ja bi stavila 17.06.(05.) 😀

💙 5/2023

• Lora.
    29. Prosinac 2024. 13:57

petrucika

AriBari

Žužiajme bas mi je zao da vam je takva situacija😔nadam se da cete uspjeri to rijesiti normalnim razgovorom, radi tebe, bebe i djecice. Nebiste stvarno tako nesto trebali prolaziti😔
    Rosie pratim te s tim bolom u lijevoj preponi, isto mi je ovaj put krenulo ranjje nego u prvoj, ne mislim da je to nes zabrinjavajuce. Ja sam nasla poveznicu da kad jedan dan vise hodam i stojim da me onda tu noc i sljedeci dan vise bole.
    Lorapotpisujem ovo za curenje, curila u prvoj i sad curim dosta.
    Petrucikama prerano si sad da bebu cesto osjetis. Ja sam pocela relativno rano osjecati bebicu u ovoj trudnoci, pricam o onim leptiricima i skakljanju. Al znala bi osjetiti nes sitno i onda po tjedan dana nis, pa opet nes sitno, pa opet pauza. Mala je to bebica i vrti se u krug i nekad sutne u nes sto osjetis, a nekad mozda bomba negdje iza di ne mozes osjetiti, a ona ima party😊 A ovo pulsiranje, ma tko zna mozda ti je misic, mozda ti je neka vena malo izasla na van pa si doslovce svoj puls jace osjetila. A i doktorica je rekla da je normalno. Tako da ja vjerujem da je sve ok, i da se probas opustiti. Je ti relativno brzo pregled, ako bi ti s njim bilo lakse?😊

Hvala ti na ovim rjecima bas pomogne kad je ovako covik malo u strahu!! Pregled mi je 15.1 tek ali mislim si otic orivatno ranije samo eto da bi sebe malo smirila!! Bas san se nekako uplasila i onda me obuzeo taj strah i odma dvakakve misli i zdrav razum vise ne funkcionira iako i ja mislim da dramim bez veze ali sto cu kad je to valjda tako uvik neki strah!!

Ja sam 20 tj i rijetko jako osjetim. 4. trudnoća. Danas ne znam da sam osjetila uopće

petrucika
    29. Prosinac 2024. 14:10

Lora.

petrucika

AriBari

Žužiajme bas mi je zao da vam je takva situacija😔nadam se da cete uspjeri to rijesiti normalnim razgovorom, radi tebe, bebe i djecice. Nebiste stvarno tako nesto trebali prolaziti😔
    Rosie pratim te s tim bolom u lijevoj preponi, isto mi je ovaj put krenulo ranjje nego u prvoj, ne mislim da je to nes zabrinjavajuce. Ja sam nasla poveznicu da kad jedan dan vise hodam i stojim da me onda tu noc i sljedeci dan vise bole.
    Petrucikama prerano si sad da bebu cesto osjetis. Ja sam pocela relativno rano osjecati bebicu u ovoj trudnoci, pricam o onim leptiricima i skakljanju. Al znala bi osjetiti nes sitno i onda po tjedan dana nis, pa opet nes sitno, pa opet pauza. Mala je to bebica i vrti se u krug i nekad sutne u nes sto osjetis, a nekad mozda bomba negdje iza di ne mozes osjetiti, a ona ima party😊 A ovo pulsiranje, ma tko zna mozda ti je misic, mozda ti je neka vena malo izasla na van pa si doslovce svoj puls jace osjetila. A i doktorica je rekla da je normalno. Tako da ja vjerujem da je sve ok, i da se probas opustiti. Je ti relativno brzo pregled, ako bi ti s njim bilo lakse?😊

Hvala ti na ovim rjecima bas pomogne kad je ovako covik malo u strahu!! Pregled mi je 15.1 tek ali mislim si otic orivatno ranije samo eto da bi sebe malo smirila!! Bas san se nekako uplasila i onda me obuzeo taj strah i odma dvakakve misli i zdrav razum vise ne funkcionira iako i ja mislim da dramim bez veze ali sto cu kad je to valjda tako uvik neki strah!!

Ja sam 20 tj i rijetko jako osjetim. 4. trudnoća. Danas ne znam da sam osjetila uopće

Kad si prvi put osjetila u ivoj trudnoci bebicu??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    29. Prosinac 2024. 14:14

little baby

petrucika

AriBari

Ma ne brini,rano je jos ta osjetit bebu svaki dan. Jos je ro malecka bebica. Meni je peta trudnoca pa sam ovu bebu tek oko 17tjedna bas bas pocela osjecat svakodnevno ali po par udaraca. Kasnije se to povecavalo svakim danom.

Žužibas mi je zao da morate prolaziti to,uzasno je to. Znam iz iskustva kao dijete kako je to slusati i imati traume od tih nekih stvari. Nadam se da ce se sve uskoro rijesiti i da ce biti mir za sve❤️

Eto bas me ovo tvoje utjesilo ipak sa 17tt i to peta bebica!! Ja san vjerojatno sebi ufurala u glavu bezpotrebnu paniku i onda samo svaki dan sve vise u grcu nekom i stresu sto je zapravo jos i gore!! Hvala proljetnicama puno znaci ovako definitivno umiri!! Divne ste🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    29. Prosinac 2024. 14:39

Znate kaj sam htjela zamoliti, ako koja vidi nešto dobro sad na popistima da šerne link. Ako nije problem. 

💙 5/2023

AriBari
    29. Prosinac 2024. 15:15

Thinchilina moze za termin😊 za popuste mislis nes za bebice il trudnicko ili?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

mama_ana
    29. Prosinac 2024. 15:56

Petrucika i meni ti je cesto znali pulsirati u stomaku u tvojim tjednima. Nemam pojma o cemu se radilo ali doktorica nije bila zabrinuta. Mozda kako se siri maternica a i sve ti se unutra pomjera pa pokoji misic titra ili jednostavno vise krvi kola u tom predjelu. Tko ce znati. Bebu sam osjetila mozda jednom - dvaput, a tek onda oko 17. tjedna je krenulo nesto redovitije. A tek nakon 20. tjedna se krenula bas momacki ritat 😄 ne brini se, to je stvarno sve normalno. 

petrucika
    29. Prosinac 2024. 16:41

Cure jos jednom hvala svima stvarno ponekad je potrebno sao malo neciji savjet utjeha da bi se taj netko drugi isjecao bolje i sigurije! Znam da svaka od nas strepi i da ima poneoad svoje brige i divno je sto na ovaj nacin jedna drugoj mozemo pomoci!! Ja sam s ljetnica i cure su mi i tamo dale podrsku ali moram priznati da ste vi tu bas jedan slozan i super tim i divno ju sto ovako nesto postoji jer puno olaksa bar psihicki❤️veliki pozdrav za sve cure❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Lora.
    29. Prosinac 2024. 17:45

petrucika

Lora.

petrucika

AriBari

Kad si prvi put osjetila u ivoj trudnoci bebicu??

Ne znam ti točno, ima koji tjedan

AriBari
    29. Prosinac 2024. 20:01

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    30.12 - Dddd30
    31.12 - Minnieus, Bebika
    02.01 - AriBari, Peja
    03.01 - Kokili
    07.01 - Sirenita, Žuži1808
    08.01 - Yvonne, Tea96
    09.01 - Anxiety, Jen_dva, Little Baby, Tinchilina
    13.01 - Kawa
    14.01 - Samy_lo, Pjegica
    15.01 - NanaJ
    16.01 - Čokoladica
    17.01 - Flower
    20.01 - Babybell
    21.01 - Točkica, Moonika
    22.01 - Mimi_21
    23.01 - Moina, Anxiety
    24.01 - Tera, Cupko
    27.01 - LeJe
    28.01 - Rosie
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808💜
    04.03 - Little Baby💜
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    19.03 - Samka
    21.03 - Filomena💙, Lejla97💜
    23.03- Misko123💜, Lerex💙
    25.03 - MandM💜
    27.03 - Mimi_21💙, Bebika💙
    29.03 - AriBari💜, Dddd30💙
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Točkica💜
    04.04 - Loane💙
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita💜
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana💜
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo💜
    17.04 - Tea96💙
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    25 04 - Peja💜
    26.04 - Drugačija💙
    28.04 - LeJe💜
    29.04 - Babybell💜
    30.04 - Moina💙
    01.05 - Minnieus💜
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa💙
    12.05 - Pjegica
    17.05(06)- Tinchilina💜💙
    20.05. - Kokili💛
    22.05 - Cupko 💙
    23.05. - Blackie 💜
    25.05 - Addna24
    28.05 - Čokoladica💜, PikyB
    30.05 - NanaJ💙
    Popis stvari za bebu: stranica 168
    Popis za rodiliste: stranica 296
    Dddd sretno sutra😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.