Ja sam na +4 kg.
Bebu još ne osjećam i jedva čekam kad vidim da vi sve vec osjecate. I muž se čudi kako je ne osjećam kad je na ultrazvuku vidio kako je aktivan mali. Posteljica mi je straga, valjda ću brzo. 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Vezano za ureaplazmu... nisam ju uspjela riješiti odjednom( Makromicin + Eritromicin) i samo je pala sa 10 na 6 na 10 na 4.. Sad sam popila opet Makromicin pa ćemo vidjeti...
Ja isto jos uvijek ne osjecam, ne mogu docekat! Sta se tice kila, skoro nista, mozda jedno kilo u plusu 🙈 bas me to brine. Ne mogu docekat novi pregled da vidim jel sve ok. Imala sam jako stresne blagdane, pa se nadam da nije stres utjecao na bebu 😢
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Prvo sritan bozic i lijepe blagdane zelin svima 🎄❄☃️
Nemam nista vrimena jer je mala doma s nama, nema vrtica priko praznika. Cekan pregled slj.petka i ne mogu docekat, beba aktivna sve u 16 (iako je posteljica sprijeda i nemala kolicina 'baby' sala na trbuhu oduvijek 😆) vjv.me ceka ogtt i veliki anomaly u sijecnju nekad. Dvoumimo se ocemo ovaj put na 4d privatno otic, jel isla neka?
Grudnjake ne nosin zadnje 2 i po god od prve trudnoce nego ili topice ili potkosulje za trudnice,spas! Zna li se oce li u sijecnju biti u lidlu trudnicke robice? Nosim samo tajice, a trbuh je lagano krenuo rasti ( jos sam na -3 kg)
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
sretan Bozic sa zakasnjenjem drage cure 🥰🎄
drago mi je da ste sve vise manje dobro, sve smo se vjerojatno umorile s pripremama za blagdane 😀
ja sam bebu prvi put osjetila oko 18-19tt i to samo navecer i nisam bila sigurna je li to to, sad se vec javlja svaki dan pomalo.
grudnjake za dojenje, trudnicke traperice i neke bodice sam uhvatila na popustu u H&M. nek jos malo produ praznici pa cu razvrstati sve sto sam dosad kupila i poceti sa malo ozbiljnijim opremanjem.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav cure, pregled prosao odlicno. Beba ima skoro 800g. A sljedeci put ce mi ginekologica dati Rhogam injekciju. Sto se tice grudnjakaene sve zivo zateze pa sam skoro stalno u onim obicnim sportskim koji imaju samo malo spuzvice naprijed. Bilo sta drugo me uzasno zateze i smeta mi
Mama ana čestitke na dobrom pregledu! 🥰
Meni je ginekologica odgovorila na mail o cerviksu od 32 mm. Kaže da je dužina uredu, ali pošto nije predugačak nek se ipak čuvam na način da se toplo oblačim po hladnoći, neka ne šećem po 2,3 sata i ako osjetim pritisak neka legnem i odmorim, a na idućem pregledu da ćemo vidjeti opet dužinu.
Smirila me bar do idućeg pregleda, a onda ćemo vidjeti. Držim fige da ostane ista dužina. 🤞🏽
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Mama_ana super cestitke na pregledu😊 javi i termin novog pregleda pa vas upišem sve odmah, i super za injekciju. Ti ces sad negdje raditi IAT je tako?
Cupko, cokoladicesad ce i vasi udarci svaki tren😊, cupko super da ti je odgovorila pa sada barem znas😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ja sam na +7kg. Bila sam prehlađena i baš kašljala. Od tog naprezanja osjetim bol u pubičnoj kosti. To mi baš rano da me to već počne boliti, 19 tj sam. Treba to 5 mj trpiti. Nadam se da će se smiriti. Ta simfiza je baš zajebana.
Sise nikad veće, moram po nove grudnjake. Mislim da mi 2 broja veći trebaju. Odjednom buknule
Pozdrav svima, čitam vas sad zadnjih par dana dosta unazad jer vas je AriBari nahvalila kao ekipu, i baš ste me ugodno iznenadile. Dotakle ste se već jako puno tema, što sam uspjela uhvatiti, i lijepo razmišljate i baš ste ugodno društvo. Planiram vam se pridružiti jer imam dosta sličnosti kod vas, iako mi je termin malo iza sredine lipnja, al radi se o blizanačkoj trudnoći pa će to vjerojatno biti u svibnju. Plus, uhvatila sam da vas dosta ima malu djecu jer ste pisale npr o spavanju, i tu sam se također pronašla sa prospavanom prvom noći tek sa godinom i pol. Uglavnom, ako me primate, rado bih se pridružila :)
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji