Dobro vece,imam jedno pitanjce,malo mi je ovako stresno.. prije par dana sam imala nezgodu i pala sam na straznjicu,na mekse ali je ipak to bio nezgodan pad,e sada,jucer i danas mi povremeno curne iz rodnice kao da se popiskim ali nije to nego samo iscuri.. danas sam bila u ljekarnoj i trazila ono za provjeru plodne vode, međutim nema u nijednoj ljekarnoj,zvala sam doktoricu ali su oni na godisnjem,a zamjena je radila dopodne.. cijeli dan lezim jer me boli stomak kao da trebam dobiti,nemogu ni koracat koliko me bole kosti između noga,i beba je danas aktivna kao nikada do sada.. ispast ce glupo ali nezelim dizati bunu bez razloga ako nije nista ozbiljno,znam da ce vecina napisati da trebam ici na hitnu na pregled,ali me jako strah.. jel imala koja takvih situacija?
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Inače ja svu robicu posortirala do kraja, sad je sve spremno za pranje i slaganje po policama. I kupila sve od potrepstina za mene za bolnicu i za bebu. Uranila sam malo ali bolje da je tako. Da mi ne bi samo rekli da me zadrzavaju, a nis spremno😅
Sad jos imam za srediti dio prostorija u kuci uz suprigovu pomoc i to je to😊 napisala sam popis za bolnicu, kao za porod i sto dodatno treba ako me ranije prime na hospitalizaciju, da se mogu brzo spakirati, a vidjet cu sto ce sada reci sljedeci tjedan pa da znam sto s ostalim pripremama😊
Mi sutra planiramo na snijeg na Platak s ekipom, opet je ugrijalo pa dok ga jos ima😅
Za 4d sam zab napisati, ja sam bila u pon kod ovog svog doktora u Ri, nisam ni upisivala taj termin jer sam skoro i zab na njega, sad prakticki svaki tjedan imam nes. Pa je radio 4d, super su slikice, imam i snimku kako bebica otvara i zatvara usta😊stvarno je fora😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tinchilina pa naravno😊, cestitam ti na blizancima😊ako zelis na nasu listu mozes napisati termin poroda i pregleda i spolove ako znas pa cu te dodati da se pratimo.
Inace cure, pred par dana sam zabunom usla na ljetnice umjesto nasu grupu i taman zadnja poruka za senzibilizaciju pa sam malo i na toj temi podijelila svoje znanje😅
Žuži ja nisam imala nikad nista slicno, ali znam da je dobro se u slucaju pada ili sudara s autom javiti dokorici. A kad mozes najranije dobiti svoju ili zamjensku doktoricu, sutra ujutro?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tinchilina naravno, dobrodošla🤗
AriBari super za 4d, kako mi je to lijepo kad se dobiju divne slikice. To mi je kao neko pred upoznavanje 😊
Netko je pitao za 4D. Ja ću ići sredinom siječnja. Na zadnjem uzv-u uopće mi gin. nije niti okrenuo monitor da vidim bebu, a svaki pregled neznam jel traje minutu. Tako da ću svakako otići privatno da mi detaljno sve pogledaju i nadam se vidjeti ličeko.
Grudnjaci - od početka su mi grudi za min. dva broja veće, tako da ja još od 9. Mjeseca niti ne pokušavam obući dosadašnje grudnjake. Imam 2 za dojenje iz H&M- a i odlični su. I kupila sam neke jeftinije kao topiće u Pepku. Tako da to vrtim stalno. Kilaža cca + 7. Ništa ne pazim i bojim se Ogtta- a u ponedjeljak. Moina vas je baš uhvatila bolest. Brzo ozdravljenje vam želim. Mi danas kupili kolica. Uzeli praktičnu verziju. Kišobran kolica na koja idu adapteri i gore jaje. Sva 3 u 1 su mi glomazna i teška, a košaru ionako jedva da sam koristila s prvih dvoje. Tako da mi se ovo učinilo najbolje za naše potrebe.
Žuži vjerujem da te strah. Nisam imala takvu situaciju. Ja bih iskreno ipak provjerila na Hitnoj da li je sve ok radi svog mira. Ovako se brineš i brineš. Ako je sve ok tada bih bila mirna a ako je ipak došlo do neke promjene, znam da bi se poduzelo sve što je najbolje da mama i beba budu dobro. Držim fige da se sve smiri i da se možeš opustiti.
I čestitke cure na dobrim pregledima i već finim gramima. Samo neka napreduju.
Zuzi nadam se da je sve ok, nisam imala nista slicno al ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu ako je doktorica na godisnjem, za svoju dusu.
Inace kilazom sam na +8 bila kad smo sjedali u auto i kretali doma za Božić, ocekujem da ce to bit bar +11 sad kad sam pojela sve kolace svijeta.
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Žuži ja bih takoder na tvom mjestu za svoj mir u glavi otisla na pregled na hitnu ako ne mozes do svoje gin. Tamo ces sve obaviti i biti mirnija sigurno
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Dobro vece,imam jedno pitanjce,malo mi je ovako stresno.. prije par dana sam imala nezgodu i pala sam na straznjicu,na mekse ali je ipak to bio nezgodan pad,e sada,jucer i danas mi povremeno curne iz rodnice kao da se popiskim ali nije to nego samo iscuri.. danas sam bila u ljekarnoj i trazila ono za provjeru plodne vode, međutim nema u nijednoj ljekarnoj,zvala sam doktoricu ali su oni na godisnjem,a zamjena je radila dopodne.. cijeli dan lezim jer me boli stomak kao da trebam dobiti,nemogu ni koracat koliko me bole kosti između noga,i beba je danas aktivna kao nikada do sada.. ispast ce glupo ali nezelim dizati bunu bez razloga ako nije nista ozbiljno,znam da ce vecina napisati da trebam ici na hitnu na pregled,ali me jako strah.. jel imala koja takvih situacija?
Slažem se s curama, i ja bi na hitnu...🤞
Vecer cure, evo da se i ja javim. Danasnji pregled prosao super, stize nam curica 🥰🩷
Ima oko 550 grama, doktor je sve detaljno pogledao i sve je u redu. Pregled trajao pola sata, malena nikako nije htjela pokazati lice za neke slike 😂 prekrila se rukicama
Do iduceg pregleda moram napraviti ogtt. Treba li se nesto posebno pripremiti s prehranom par dana prije ili sve normalno? Vidim da vas je dosta obavilo to.
Iduci pregled 27.1.2025.
Sto se tice kilaze, ja sam dobila 4kg a grudnjaci su mi svi bili mali vec prije 2 mjeseca 😂 kupila sam si nove al mislim da cu morati sad opet jer su grudi opet narasle
Sortiraj odgovore
Najstariji