Cure imam pitanje molim vas ako se koja susrela od jucer imam lupkanje sa live strane oko pupka onako ko da vas beba svako toliko lupne koje nije stalo uopce otisla san spavati i jutros kad san se probudila ponovo isto pretpostavljam da bi to mogla biti glavna arterija i zanima me da li je kojoj tako bilo jer pomalo me plasi to da li je to u redu!! Ja sam sa ljetnica🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure imam pitanje molim vas ako se koja susrela od jucer imam lupkanje sa live strane oko pupka onako ko da vas beba svako toliko lupne koje nije stalo uopce otisla san spavati i jutros kad san se probudila ponovo isto pretpostavljam da bi to mogla biti glavna arterija i zanima me da li je kojoj tako bilo jer pomalo me plasi to da li je to u redu!! Ja sam sa ljetnica🥰
Prije bih rekla da je misić, da se zbog rastezanja pojacano kontrahuje pa kao da titra. Ali ni pulsacije nisu isključene. Meni se nije dešavalao, ali i meni je prva trudnoća pa mozda iskusnije cure mogu objasniti iz ličnog iskustva
Pozdrav! Mislim da ti “titra”živac ili mišić, kao što zna biti u oku, ruci, nozi… Mislim da nemaš razloga za brigu. Uzimaj magnezij obavezno a raspitaj se da li možeš dodatno uzeti B kompleks ako ti se to nastavi.
Ostale curke, nadam se da ste dobro i da uživate u obiteljskom okruženju. Kod mene se smirio vjetar koji je nenormalno puhao. Danas je lijepo i sunčano pa smo i šetnju i kavu uspjeli odmah ujutro zgrabiti.
Sretan Božić i sve najbolje.
Ja ali sad u 23.tjedan i dobila sam 9 kg, kako vi stojite? Mene je malo strah da se ne nakupi previše
🙋 28
👶22 mjeseca
Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Neka toplina i svjetlost božićnih svijeća unesu sreću u vas dom i ispune ga ljubavlju i veseljem. Sretan Božić vama i vašim obiteljima..
Kako ste? Ja sam bas u zadnjih par dana bila 100na sat,i evo doslo na naplatu,sve me boli,umorna sam kao pas,svekrva govori da trebam vise mirovati,ali cim sjednem smisli neki posao,tako da..
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Ja sam na negdje +5/6kg najmanje do sada sam dobila. Ovih dana sam jela neke stvari koje inace ne jedem pa imam osjecaj da sam puno teza od te hrane valjda😂 zeludac nije naviknuo na tu hranu. Ovih par dana nisam toliko ni mirovala,takoder me sve boli. Kukovi,najvise lijeva strana,mislim da je cak i isijs u pitanju. Takoder me danas nesto u donjem dijelu leda uhvatilo i u vratu,tako da sve me zivo boli😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure, sretni vam ovi blagdani. Ja cu procitat i javit se kad dodem k sebi malo. Mala je bila opet bolesna, tem i kadalj i slajm i sve. E sad je preslo na muza i mene i ja sam shrvana. Ne zalim se puno kad je meni nesto ali sad sam gotova, ne mogu gledat ni disat. Nadam se da ste sve zdrave i da provodite lijepo vrijeme uz obitelj.
Sortiraj odgovore
Najstariji