Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 652

Prijavi adminu

Minnieus zaboravila sam ti napisati, znam točno osjećaj, tako je meni identično bilo pred 2 godine, ciljali smo do Božića biti u novom stanu, al nismo stigli na kraju smo tek u2 mjesecu isli. Al isto mi za Bozic bilo krivo jako...mala je tad bila baš mala, godinu i neš, pa nismo nes previse ni pripremali al probala sam izvuc najbolje sto mogu. Al zato prosle godine, prvi Bozic u novom stanu, veliki bor, ukrasi, kolaci bas sam se raspistoljila🤣vjerujem da je maloj svejedno gdje ste dok je s vama i dok upotpunite tim nekim zajednickim bozicnim radnjama. A sljedece godine ce to bit to😉
    Jen_dva joj ja iskreno nes nisam vodila o tome racuna, al kad malo bolje razmislim ni ne krecem se u nekim zadimljenim prostorima ni ovako..hm ne znam sto ti rec

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• Kokili

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

jen_dva

E, da vas pitam, koliko izbjegavate zadimljene prostore? Trebala bi iduci tjedan ici na neki koncert, poprilicno sam sigurna da se u koncertnom prostoru pusi bez problema i da je ventilacija nikakva, pa sad ne znam bi li preskakala zbog toga?

Vlastito iskustvo, jednom tjedno idem na pub kviz u kafic koji je minijaturan i unutra bude 40 ljudi od kojih sigurno trecina pusi (kviz traje 2 i po ure). Smeta mi malo, al prezivim (bivsi sam pusac). Posli se operem i pobacam robu u pranje. Ako imas mogucnost bar do wca malo di nema dima ili malo doc sebi. Al lako se izdrzi ako je jedna vecer. Bebi ne skodi 🤔

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• cupko

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Cure meni treba uhtjeha malo :(
    Nisam povraćala od osnovne škole valjda i evo noćaš već drugi put, a za večeru jela jaja na oko, makar sam ih prepržila s obje strane da žutanjak nije bio tekuć. Jaja nisu bila stara, jeo ih je muž kroz tjedan i kad povraćam ne osjećam njih nego mi je prije povraćanjs mlijeko došlo u usta koje sam pila nakon večere. 
    Nadam se da nije kakva salmonela ili nešto što bi moglo naštit bebi :( inače nemam nikakvih bolova u trbuhu niti bilo što drugo više kao da sam neku kiselinu povraćala, ne želim ni guglati simptome. Kako nisam doslovno nikad imala takve viroze niti trovanje hranom ne znam uopće razlikovati pa što vi mislite? :( 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

• točkica1213

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

cupko

Nisam povraćala od osnovne škole valjda i evo noćaš već drugi put, a za večeru jela jaja na oko, makar sam ih prepržila s obje strane da žutanjak nije bio tekuć. Jaja nisu bila stara, jeo ih je muž kroz tjedan i kad povraćam ne osjećam njih nego mi je prije povraćanjs mlijeko došlo u usta koje sam pila nakon večere.
    Nadam se da nije kakva salmonela ili nešto što bi moglo naštit bebi :( inače nemam nikakvih bolova u trbuhu niti bilo što drugo više kao da sam neku kiselinu povraćala, ne želim ni guglati simptome. Kako nisam doslovno nikad imala takve viroze niti trovanje hranom ne znam uopće razlikovati pa što vi mislite? :(

Hej nadam se da si bolje sada i da je povraćanje prestalo.
    Po iskustvu koje mi imamo zarazom bakterijom rekla bi da se ne radi o tome, jer kod bakterije dolazi do grčeva u trbuhu, proljeva i temp i javlja se nakon 12-24 sata.
    Ako ti je prošlo vjerojatno ti se digla kiselina u želucu, događa se zbog hormona, a i kako se maternica diže gore radi se pritisak na želudac.
    Ako ti nije prošlo, onda je neka virusna viroza, koju si negdje skupila, i nema veze s hranom koju si večerala

3🧒

• cupko

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

točkica1213

cupko

Hej nadam se da si bolje sada i da je povraćanje prestalo.
    Po iskustvu koje mi imamo zarazom bakterijom rekla bi da se ne radi o tome, jer kod bakterije dolazi do grčeva u trbuhu, proljeva i temp i javlja se nakon 12-24 sata.
    Ako ti je prošlo vjerojatno ti se digla kiselina u želucu, događa se zbog hormona, a i kako se maternica diže gore radi se pritisak na želudac.
    Ako ti nije prošlo, onda je neka virusna viroza, koju si negdje skupila, i nema veze s hranom koju si večerala

Nije prošlo. I dalje "samo" povraćanje bez bolova i temperature i proljeva. Vidjet cu ako se ne smiri do popodne pa otići/pozvati hitnu zbog infuzije jer za sad ništa vode ne mogu zadržati. Baš sam koma, sad vidim kolika sam sretnica što su me viroze kroz život zaobilaze, a bome i što trudničke mucnine nisam kmala. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

mama_ana

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

Cupko i mene je slicno uhvatilo prije par tjedana. Krenulo s povracanjem i kiselinom, a zavrsilo s 💩💩 24 sata nisam mogla nista unijeti u sebe. Samo Rehidromix na zlicicu. Rekla mi je ginekologica da ne panicarim i da bebi ne moze nista biti, ali ako se povracanje nastavi i drugi dan da dodjem na infuziju. Srecom sve je proslo u tom jednom danu tako da sam se kroz par narednih dana skroz oporavila. Najbolje bi i tebi bilo javiti se ginekologici za svaki slucaj, pa vidjeti sta ona kaze. Ali ako ti je bez temperature ja se ne bi brinula na tvom mjestu ☺️

AriBari

Prijavi adminu

Cupko bas mi je zao da te ulovilo, ali bez panike, mislim da smo imali vec nekoliko tih povracanja/viroza u grupi, mama_ana je napisala a mislim da je i jen_dva imala nakon vecere s muzem i kao da je ipjegica imala nes. Probaj si taj rehidromix ako ikako mozes, ovo je mama_ana napisala. Mislim da uz salmonelu dolazi visoka temperatura tako da vjerujem da to nije. Ali poprati si stanje danas ako ti nike bolje mozda mozes za pocetak i nazvati hitnu za savjet, objasniti da si trudna itd. Ili otici na hitnu. Nemoj misliti nis lose, vjerujem da je bebi ok i da se ona ugodno brcka unutra dok se ti jadna mucis. Ali ako ne prestane potrazi savjet na hitnoj. I samo pomalo i smireno😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• LeJe

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Cupko vec su cure napisale, smatram i ja da nije trovanje hranom ili neka bakterija jer uz to se javljaju jako bolovi i visoka temperatura. Tako da sto se toga tice mozes odahnuti, mozda ti samo nije dobro sjelo na zeludac, ja inace jedem jaja na oko ali pazim da to nije kasno jer ona znaju tesko pasti na zeludac. U slucaju da ti ne prode kroz dan ja bih na tvom mjestu nazvala hitnu i objasnila situaciju pa ako je potrebno otici primiti infuziju. Ali nadam se da ce ti se to smiriti i biti sve u redu. ☺️

Pjegica.

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Tera jako mi je zao zbog brata, predivno da je muz predlozio to za ime jako lijepa gesta.
    Zadimljeni prostori bila sam pred nekoliko tjedana isto na koncertu u zatvorenom prostoru naravno svugdje okolo su se dimili ljudi nije bilo bas bjezanja od toga, ja inace nisam pusac pa mi smeta dosta. Pretrpila sam tih 2 sata i kasnije van na zrak i doma naravno sve skinula sa sebe i tjt.
    Potrovanje cisto sumnjam da si se otrovala jer koliko znam kad je trovanje hranom onda je i proljev i povracanje i to bas jako tako da jasno znas da je trovanje ne mozes zamjeniti s nicim. Zadnji put kad sam ja imala problema, a ima od toga vec godina dana ja sam pila onaj aktivni ugljen msm da je on bezopasan u svim slucajevima za bilo koga pa tako i za trudnice, ili onu prežganu juhu da si napravis pa probas papati lagano. Nadam se da ti je do sada proslo ali ako se plasis naravno hitna i na miru si.
    Uređaji mi doma pecnicu imamo od gorenja vec dugo godina jos je od svekrve ostala, ploca za kuhanje ona staklena mi je od Electroluxa isto od sveki ostala,a perilica za suđe je Candy i ima jendo 4-5 godina zadovoljna sam s njom. Perilica za robu mi je isto od Candy isto sam zadovoljna dok moja  mama nije jer ju vrata zezaju, ali su dvije razlicite serije. A sušilica koju smo nedavno uzeli je od Končara i to smo zasad isto zadovoljni. Moram priznat da susilica jako dobro dode kad prelazite iz pelena jer bude zapisane posteljine i robe, a zimi je bas izazov to osusiti i promjeniti u kratkom roku ako nemate puno zaliha 😅.
    Uzivajte u vikendu sigurno ce biti tisina ove dane 😁

AriBari

Prijavi adminu

Cupko javi se kako si kad budes mogla.
    Ja danas lagano, muz i mala su izasli na neku radonicu i do Djecje kuce, meni jutros bio majstor zavrsiti kupaonu, tako da je sve finito🥳 sad samo detalji😉
    Malo odmarala, citala, kawa gotova s knjigama, moram po nove😊i sad cu lagano rucak pripremiti. Kad muz dode cemo se bacit na detaljno ciscenje kupaone, to jest on vise, ja cu dirigirati😅navece imam neku zensko druzenje, laganu vecericu. E i planiram pripremiti tijesto za keksice da odmori preko noci pa cemo sutra peci uz kicenje😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.