cokoladice jako mi je drago zbog urednog pregleda, jel ti sad mrvu lakse? primijetila sam tu i tamo da ti se omakla koja dijalektalna rijec ali sam pretpostavila da ne zivis u dalmaciji, nisi dosad spominjala
minnie mi smo isto od pocetka bili uvjereni da je decko, na kraju je tako i ispalo :)
cijepiti se ne planiram, apsolutno nisam anti-vakser , ali uspjela sam izbjeci cjepivo protiv Covida tako da nastavljam u tom smjeru
cure, random pitanje, koje marke su vam kucanski uređaji (ugradbeni kuhinjski aparati) i kako ste zadovoljne ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
💙
Kawa također....jedino kak je mala u vrtiću svašta donese sa sobom doma....mislim da sam ok s imunitetom, al....prođe mi kroz glavu, da li bi trebala
Uređaji, imam stvarno različite i svi dobro služe, osim perilice posuđa marke whirpool. S njom nisam baš zadovoljna. Imam Samsung, gorenje, zanussi. Ja sam isto u potrazi svih uređaja, pa će i meni svaki info dobro doći. Ono što sam do sada čitala je da je sve više manje isto (osim miele - Miele je kralj uređaja), da treba gledati da imaju servis, rezervne dijelove i što dužu garanciju.
22.08. +
Cokoladice super za dobar pregled, foci ce stomak a i kg nebrini🤩
Kawa kod mene su beko i jako sam zadovoljna s njima..
Muz mi je rekao da zeli dat malom ime kao mom pokojnom bratu (brat mi je preminuo ove godine) ja sam se toliko isplakala a ustvari sam toliko raznjezena i da je to bas pravo ime za naseg bebaca❤️(tila sam to podjelit s vama a neznam kako ce drugi reagirati)
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ari, Kawa, je puno mi je lakse sad. Jos da mi bar malo trbuh naraste, pa da se i osjecam kao trudnica. Razmisljam da sad i kazem ljudima, bilo me strah prije reci ikome, osim obitelji.
Sta se tice cijepljenja, meni dr nije nista spominjao, a nikad se ne cijepim protiv gripe itd. Pa valjda me nece neko zarazit 🙈 protiv korone sam se cijepila i nikad je nisam imala.. mozda imam dobar imunitet, ne znam ni ja.
Kawa mi smo nekoliko elektrolux aparata prilicno brzo morali zamjenit i uzeli smo gorenje. Inace najvise toga imamo Samsung, sve radi vrlo dobro.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cokoladice super za dobar pregled, foci ce stomak a i kg nebrini🤩
Kawa kod mene su beko i jako sam zadovoljna s njima..
Muz mi je rekao da zeli dat malom ime kao mom pokojnom bratu (brat mi je preminuo ove godine) ja sam se toliko isplakala a ustvari sam toliko raznjezena i da je to bas pravo ime za naseg bebaca❤️(tila sam to podjelit s vama a neznam kako ce drugi reagirati)
Tera, jako mi je zao za brata i super ideja, svaka cast za muza ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
sretno danas na pregledima cure, jedva cekamo izvjescamoina cestitke na decku, kako je curica reagirala da ce dobiti brata?
trudnicka odjeca je bila i u kauflandu, ja sam tamo kupila tajice jer nisam uhvatila u lidlu i mislim da su identicne. debele crne hulahopke iz lidla su taako tople. cekam sutra crni petak jer se nadam da ce H&M imati 25% umjesto danasnjih 20% na sve.
ja sam iz okolice St, da malo popravim dalmatinsku statistikujavite se i ostale dalmatinke, volila bih da podjelimo iskustva oko rodilista ako ima jos netko :)
Evo jos jedna dalmatinka, al zivin u istri 🤭 tako da ako nekog zanima pulska bolnica, tu sam 🙂
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
tera_ sva sam se naježila kada sam pročitala. Iskrena sućut za brata. Muž je divan kada je to predložio. Vjerujem da će svi emotivno reagirati kada čuju.
Čokoladice, evo ja danas 18-i tjedan i trbuha još nema, ne brini se, doći će i moj i tvoj . Što se kila tiče, zadnje kada sam se vagala nisam još ništa dobila. Budem vidjela idući tjedan kod gina na pregledu. Ja svakih par dana osjetim bebu kratko i nestrpljivo čekam svakodnevna javljanja jer znam da će mi tako biti lakše. Strah je uvijek prisutan nažalost, ali nekako se svi borimo protiv njega.
22.08. +
Tera ajme zasuzile su mi se oci kad sam to procitala. Jako mi je zao za tvog brata, mislim da je to tako predivna gesta, i predivno je sto je tvoj suprug to predlozio💕
Cijepljenje necu nis, nisam se u prvoj, necu ni sad uglavnom sam dobra s imunitetom, nisam se cijepila za nis od osnovne skole😅,a sad i mi i ne skodi da mi se imunitet narusi zbog tih antitijela.
Uređaji, Kawa ja sam pred dve godine kupovala sve je bilo BLack Friday, Santa Domenica ili Elipso, Samsung frizider, Whirpool perilica za suđe(Minnieus što ne valja s njom😅?), gorenje pecnica i ploca, i sad LG perilica/susilica. Navodno te 2u1 nisi dobre, al oboje nam ne stane, a u Ri sam i dobro mi dode susilica barem za posteljinu i rucnike😊za tu Lg imam s dve strane da im je odlicna i da im vec traje neko vrijeme. Pa dok radi radi😊cak mi je iskreno super jer navecer odaberem program pranja pa program susenja i kad zelim da mi zavrsi i upalim preko noci i sve ujutro gotovo, nema prebacivanja robe😊ali mislim da je dve god tesko za reci kakvo je nes😊makar meni se sve cini da onih uredaja koji traju zauvijek kao nasim starcima nema za kupit vise😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)
tera wow bas si me zatekla sa ovom informacijom, jako mi je zao zbog brata , i prekrasno od muza da je sam to predlozio, mislim da bismo sve plakale na tvom mjestu.
kokili za tebe sam bas bila uvjerena da si nastanjena u Dalmaciji nadam se da ce se javiti netko sa iskustvom splitskog rodilista, iako sam procitala vec sva iskustva na Facebooku.
hvala vam cure na savjetima, isla sam tako u nekom smjeru srednje kategorije- gorenje, beko ili whirlpool i i faber. tv smo dobili philips jer sam htjela ambilight, perilicu rublja smo dobili bosch.. jos da mi je odluciti izmedu DeLonghi ili Philips aparata za kavu, spasila bih se.
aribari hvala ti , onda si i ti bila u situaciji u kojoj sam ja sada. nadam se da cu stvarno nesto ustedjeti jer srecom da nam se black friday potrefio sa uređenjem i pripremama za bebu, mozak mi je preopterecen informacijama.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
💙
Aribari imala sam valjda predobru perilicu prije, pa mi ova nije nešto. Nije tako loša, ali kao da ne opere kako bi trebala, uvijek nešto moram vraćati, i ostavlja mi neke mrvice po čašama, ali ne po svim, samo na nekima...nju sam brzinski kupila jer mi se stara pokvarila taman par dana nakon garancije, a popravak je bio oko 1800kn, pa reko kupiti ću radije novu. I evo sad negdje 2-3godine imam nju i jedva čekam da si kupim novu kad se preselimo .
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji