Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

Uh ja danas izbjegavam ducane ko kugu, tu u Zagrebu bude bas nenormalna guzva po sopping centrima. Ja si mozda poklikam stagod, ako koji webshop stavi konkretne popuste. Evo zasad je pala godisnja zaliha olivalovih proizvoda, imaju na webshopu 30% na sve

02/2023 💔👼 22tt

• Moina

Broj poruka: 267

Prijavi adminu

Da da to je to cjepivo i ponovila bi ga zbog bebe. Posto mala ide u vrtic pa da slicajno ne donese nesto doma sto moze biti opasno. 
    Sto se secera tice nitko mi nije nista rekao, osim da mjerim tjedan dana i da cemo onda vidjeti sto dalje. 
    Pojma nemam sto znaci tako nizak secer u trudnoci.

AriBari

Broj poruka: 652

Prijavi adminu

Moina pomalo, nema druge nego kako su ti rekli, mjeri pa cete vidjeti😊i da te gluposti sto prije puste na miru.
    Minnieus, nisam cula za te gacice al isto me bas zanima ako koja od cura zna😊
    Mi u planu u nedjelju imamo okititi i ja bi voljela koje keksice ispec da sve mirisi i da se malo prisjetim recepata. Suprug me vec pitao, pa sta vec ovaj vikend, samo sam mu rekla da je rekso ne prije 1.12🤣tako da cemo odmah 1.12🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

Minnieus

Broj poruka: 214

Prijavi adminu

Ja ove godine nisam niti upola euforična oko priprema za advent kao inače. Mislila sam da ćemo ovaj Božić dočekati u novom domu, pa mi to kvari doživljaj. Ali naravno da ću morati staviti lampice po prozorima, imamo onaj bor na čičak kojeg malena ukrašava, adventski vijenac itd....već je ona nestrpljiva. A i linzere ćemo raditi, malena ih obožava i raditi i papati. A kad nju veseli onda i mene veseli. Pjevati ćemo Božićne pjesmice....uglavnom biti će nam ispunjen vikend.

22.08. +

Minnieus

Prijavi adminu

Sad mi prolazi kroz glavu kako će me malena buditi u 6ujutro sva uzbuđena da idemo odmah sve raditi 

22.08. +

mama_ana

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

jen_dva

Uh ja danas izbjegavam ducane ko kugu, tu u Zagrebu bude bas nenormalna guzva po sopping centrima. Ja si mozda poklikam stagod, ako koji webshop stavi konkretne popuste. Evo zasad je pala godisnja zaliha olivalovih proizvoda, imaju na webshopu 30% na sve

Takodjer. Imam osjecaj da nema parkinga niti u jednom centru u Zagrebu, a racunam da su vecina popust i online pa ako mi bas nesto bude trebalo radije bi online narucila. Je li netko naletio na neki dobar popust danas? Imam osjecaj da je vecina trgovina stavila bezveze 20% na odabrane baby proizvode i naravno "popusti se ne mogu medjusobno zbrajati" 🫤 bas sam mislila uloviti Cybex Balios na nekom dobrom popustu, ali evo gledam po internetu i vidim nitko ne nudi nesto wow, maksimalno 20%. Ovo za Olival je npr vec odlicna ponuda ☺️

Minnieus

Prijavi adminu

mama_ana sve je više manje na 20%. Vidim da baby centar ima 40% na neke ergobaby nosiljke i neka free on kolica. Ja nisam ništa upecala. 

22.08. +

• Blackie.

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

Cestitam curke na dobrim pregledima i deckicima! 🥰 Ipak ce biti generacija deckiju 😁Ja isto gledam online popuste, ne idem u shopping centre ovaj vikend nikako. Za bebu jos ne kupujem nista, nekako mi je rano ali ne mogu reci da me ne vuce. Bih da sam barem pola trudnoce prosla, ovako cu jos pricekati sa svim. Vidjela sam da najnaj shop ima danas i sutra u Zg rasprodaju izlozbenih artikala i nekih koji izlaze iz prodaje, popusti su do 70% pa se cini super za ubost neke vece stvari. Ako se nije rasprodalo vec 😅Na temu lokacije, i ja sam iz Zagreba a po jednoj strani roditelja vucem korijene iz Dalmacije i puno rodbine mi je na jugu jos. 
    Zanimaju me recenzije zagrebackih rodilista, ako imate iskustva od prije 🤗

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

AriBari

Broj poruka: 652

Prijavi adminu

Mama_ana moram priznati da nisam nes ni gledala akcije za djecje jer nis ni ne trazim. Ja sam jutros bila jedino to u Mulleru za igracke i jos par sitnica, tad su bile uglavnom trudnice i penzici😅al vec je lagano bila guzva, u biti kako mi je normalno za popodne tako da ne zelim ni razmisljat sto je sada. Nekako mi se čini da su svi ti dućani krenuli imati kao black month ili week pa neke ono polupopuste, niš posebno. I onda taj petak ne bude nes spektakularno.
    Ja gledam jedino taj babybjorn dal da kupim sad za toh 160 eura, nekako mi se cini da nize od toga nece ic😅
    Al evo kupila sam si crne koznw gleznjace koje su mi trebale preko manga sa 100 na 35 eura snizeno😉

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

jen_dva

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

E, da vas pitam, koliko izbjegavate zadimljene prostore? Trebala bi iduci tjedan ici na neki koncert, poprilicno sam sigurna da se u koncertnom prostoru pusi bez problema i da je ventilacija nikakva, pa sad ne znam bi li preskakala zbog toga?

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.