Cupko jesi bolje?
Peja dobrodošla🙂 ja sa imala koronu u prvoj trudnoći u tvojim tjednima, to je bilo još 2021. kad je bila sva ta ludnica, ja se 10 dana nisam mogla iz kreveta dignut od bolova u tijelu i glavobolja, a s bebicom apsolutno sve u redu🙂 frendica koja je trudna isto imala sad nedavno, isto je sve u redu🙂 tako da tebi brz oporavak želim, lupocet po potrebi i odmaraj, a bebica je unutra dobro zaštićena, ne brini
3🧒
Evo mene cure prehladene ko budale 🫣 puna slajma, upaljenog grla i kasalj, kaze doktor ako nemam temp da bi on da nista ne uzimam i da trpim. Nisam bila na wcu vec 3 dana pa se osjecam bas teskom i napuhnutom.
Mjerim secer vec 2 dana i ujutro bude 89 i 87 sto je ok ali nisko (jer granica dolje je 80). Rekao mi doktor da zbog tlaka moram ujutro pod hladan tus pa sam mu rekla nek zaboravi! 😂 imala sam 101/64, nizak ko uvijek.
Uglavnom danas idem k doktoru jer mi nije bolje a rekao je da dodem ako mi nije bolje. Trebala bi bolje jesti pa sam za dorucak popila caj samo, bas sam se primila bolje hrane.
Kod nas su popusti za cyber monday pa sam narucila neke hlace i tajice na akciji u h&mu
Hvala cure na odgovorima...malo mi je lakše kad netko kaže iz svog iskustva 🤗 doktor Google svašta mi je rekao pa bolje da ovo vas čujem 😅
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ prenatal screen. low.risk
Pozdrav svima, nova sam ovdje..neko vrijeme sam bila aktivna na potpomognutoj ali vas čitam neko vrijeme ali nikako da se pridružim. Trudna sam eto već 19 tt hvala Bogu bez većih komplikacija do sada..no samo me zanima da li je itko u trudnoći dobio koronu? Ja evo par dana imam zacepljen nos i bol u grlu..i dns uopće ne osjećam mirise, odlucim se testirati i test pozitivan 😕 da li je moguće da ti sve može utjecati na bebu? Baš me sada strah 😕
Ja sam imala koronu u prošloj trudnoći, bila sam negdje u tvojim tjednima, tri dana temp do 40, nisam se mogla ustati, odvratno mi je bilo i bojala sam se, ali na bebu nije ništa utjecalo. Bit će sve dobro.
Peja dobro nam dosla😊cure su sve rekle. Moja frendica isto imala koronu oko 30og tjedna i to onda kad je korona jos bila bauk tamo 2020-2021. Sve ok bilo.
Cupko je li bolje?
Moina joj bas mi je zao da te to tako sredilo. Drzim fige da te sto prije prode. A secer mjeri pa nek doktor kaze.
Svim curama dobro jutro😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)
Izgleda da je bila jednodnevna viroza. Jučer sam se još borila s temperaturom, nisam joj dala da prelazi 38, oblozima i tabletama sam je spuštala do 37 i danas ujutro mogu reći da sam kao nova i bez temperature.
Jedino me malo desni jajnik (ligament?) probada i iza i sa strane u nekim pokretima desna strana leđa, pretpostavljam da je to i od naprezanja i kauča pošto sam dvije noći u dnevnoj spavala. Što vi mislite?
I dalje se tješim dok nema jakih bolova i krvi da je bebač dobro 🙂
Ali mislim da ću sutra poslat mail ginekologici sa simptomima i pitat i nju što misli jer ću poluditi do 24. bez iakve informacije.
Još da vas pitam cure, pogotovo koje već imate djecu jel vam na svakom pregledu ginek radio ultrazvuk? Frednici koja mora roditi za mjesec dana je, a mene je moja zadnji put pitala radimo li ultrazvuk i ja sam rekla da bi možda mogli vidjeti spol pa je rekla kao ajde, ali da ne voli svaki puta. I frednici koja je kod nje vodila trudnoću nije radila svaki put, samo provjerila otkucaje.
Isto me zanima kad se onaj veći anatomy scan radi? Ja ću na idućem pregledu biti 18+5 jel to prerano?
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Cupko super da si bolje. Ma moguce od naprezanja ako si i povracala. Javi se gineko da zna, da da.
Ja u prvoj nisam radila utz svaki put,to sam kod nase gineko vodila i meni je to skroz ok, ako je uredna trudnoca nema ni potrebe. Koliko znam da se u nekim zemljama rade tipa samo 3-4 utza u cijeloj trudnoci. Sada mi je visokorizicna pa radimo uvijek jer tako jedino mozemo znati da je sve ok i to svaka dva tjedna. Meni je to ono, nije mi bas ugodno to jer je i utz ipak neka vrsta zracenja, ali nemam sad nekog izbora😊
Znam da se big anomaly radi oko 20og tjedna, najbolje mozda da sutra kad zoves pitas sestru dal bi ti onda radila big anomaly.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)
Zao mi je za sve viroze, nadam se da ste brzo ko nove 🤗
Peja dobrodosla! Mene tlak zeza zadnjih par dana i glava me po cijeli dan lagano boli, valjda od toga. Jucer i danas mjerim 85/60 🙈 Inace je nizak ali nikad bas ovoliko…
I zadnjih par dana me boli kad hodam, dolje skroz nisko. Imam dojam da su kosti, blizu prepona ali ne bole me prepone 🤷♀️ Cini mi se 15 tj rano za neko znacajnije sirenje dolje, da bi od toga bila bol. Nemam pojma, srecom sam u utorak na pregledu pa cu pitati.
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Cure, što se tiče ultrazvuka, znate i same da će svaki ginekolog reći drugačije. na zadnjem pregledu sam pitala ginekologicu jel štetno toliko ultrazvuka napravit jer sam ih ja do sad imala 7 komada i sad u utorak me čeka novi i rekla je kratko- nije 😁 a kako ja njoj stvarno vjerujem ne brinem se oko toga.
Čupko drago mi je da si bolje.
Peja dobro nam došla. U potpisu vidim da si svašta prošla, žao mi je zbog toga a sada ti želim urednu i sretnu trudnoću do kraja a vidim da si u visokim tjednima pa vjerujem da će sve biti uredu. Moja sestra je također imala koronu u trudnoći i to u onom boomu ‘21 i sve je bilo uredu.
Cure hvala vam na dobrodošlici...i hvala na odgovorima 🤗
Nadam se da je sve ok s bebicom..sutra ću svakako nazvati svog doktora pa da vidim šta će mi on reći. Za malo više od tj dana je ultrazvuk pa se nadam da će do tada sve biti ok 🤗
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ prenatal screen. low.risk
Sortiraj odgovore
Najstariji