Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blackie.
    27. Studeni 2024. 12:33

Hvala cure za sve info oko rodilista i postpartuma. Ja volim imat sve info na raspolaganju pa se obicno vodim onim “nadaj se najboljem, pripremi se za najgore” 😅

Sto se tice trbuha, vidim ga laagano ako sam bas u gacama. U robi se jos ne kuzi ali stiscu me neke hlace. Doduse isto imam kurslus s probavom pa mislim da sam vise od toga napuhana… Moram pogledat negdje trudnicke hlace da imam bar jedne civilne. 
    Za kilazu nemam pojma kako stojim, nisam se vagala od pregleda prije 3 tj. Tad sam bila na nuli jos. 

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

Kawa
    27. Studeni 2024. 12:38

hvala cure na svim savjetima za kupovinu !
    ja sam uzasno zbunjena jer za crni petak hvatam popuste za sebe, za bebu, i apsolutno sve za stan za koji uređujemo za preseljenje, a jos uz to mi je zadnji tjedan na poslu i glava mi je malo je reci kao balon. za bebu vjerojatno necu jos nista puno, kolica ce nam bake kupiti a ove sitnice cu uzimati kako mi se sto svidi. 
    sto se tice dodataka za dojenje i hranjenje, izdajalicu cu naslijediti od tete, i planiram kupiti jedan set bocica jer  cu nastojati dijete naviknuti i na bocicu i na sisu (optimisticno, znam).  ostalo sve kako ste i napisale u danasnje doba najlakse je naruciti online ili poslati muza :D 
    zanima me za grudnjake i potkosulje za dojenje, kad ste to pocele nositi? ja sam vec kupila dva nova grudnjaka jer su mi stari bili premaleni ali treba mi nesto opustenije za po kuci.
    ja sam na proslom pregledu bila +2,5 ili 3kg, trbuh se lagano poceo vidjet u gegama i uskoj odjeci.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

jen_dva
    27. Studeni 2024. 12:42

Bila sam vec u par navrata hospitalizirana, uvijek donji dio pidzame i gore neka siroka majica, tako da kontam to svakako prije poroda imat isto.. Al da budem na tecaju vidila jel se bas mora spavacica za taj dio hospitalizacije nakon poroda, mozda zbog reza zgodnije, al ja sam svakako mislila i to u donjem dijelu pidzame odradit, preskupe su mi te spavacice da ih nosim dva dana 

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

jen_dva
    27. Studeni 2024. 12:46

Potkosulje za dojenje/trudnicke nosim vec neko vrijeme, bar mjesec dana, ako ne i dva. Udobnije su mi, imaju puno mjesta preko trbuha i malo stisnu sise, dovoljno da ne klepecu po doma pa da bole, a ne sad da imaju ko grudnjak punu potporu. Ove normalne mi se dizu preko trbuha pa sam ih pospremila. Uzela sam neke mamalicious sa zalanda, nisu pamucne al taj elasten spasava.

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Moina
    27. Studeni 2024. 12:55

Minnieus

Moina super za njihaljku. Tako i tako se to sve kratko koristi, vjerujem da je i rabljena kao nova. Jel ti se vidi trbuh sada? Meni kao da se malo počeo nazirati. S kilažom sam još na istom, iako stalno nešto grickam. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći pa sam sve kile dobila zadnja 3 mjeseca.

Nesto malo se pocelo vidjet ali ne previse, vise mi se cini ko da se vidi samo kad ne idem na wc a kad odem na wc ko da se nista ne vidi. Ali ljudi oko mene jos nista ne kuze jer obucem siru majicu. Jos uvijek mogu nosit svoje stare hlace trenirku. 
    Ja isto stalno nesto grickam iako pokusavam sve manje. Ja sma u prvoj trudnoci dobila 35 kg i jednostavno si sad to ne mogu dopustiti. 

AriBari
    27. Studeni 2024. 14:32

Kawa ja sam u potkosuljama za dojenje stalno, uzela sam sad u lidlu kad je bilo trudnicko i super su mi, a pomislila sam da ih mogu i kasnije nositi. Inace imam male cice pa ako sam u necemu sirem da se bas bradavice ne vide idem bez grudnjaka, freedom🤣 Ja sam inace jedna od onih koja kad nije trudna nosi grudnjak da izgledam kao da imam cice🤣 a sad su mi bas lijepe popunjene i cvrste pa mogu i bez. U trudnoci sam prvi put osjetila kako je to kad ti donji dio cice dotakne kozu trbuha🤣🤣jer su inace jako male pa mi se to ni ne desava😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Bebika
    27. Studeni 2024. 15:37

Ima nas iz Rijeke 😁😁😁 bit će baš fora ako se sretnemo na porodu…za prepoznavanje predlažem neku vrpcu oko kreveta 😁🍀 
    Što se tiče trbuha ja sam na granici da oko mene pomisle ‘jel trudna ili se udebljala!, 😁😁 bas mi je fora to..danas bila na poslovnom sastanku i dvije žene baš bulje u trbuh svako toliko i kao da im vidim na licu da me pitaju jesam li trudna ali se ustručavaju  da ne bi bilo neugodnosti..samo jedna luda kolegica koja nema dlake na jeziku mi rekla jesi ti to trudna jebote 😂😂 

AriBari
    27. Studeni 2024. 15:52

Hahhaha Bebika nasmijala si me🤣ajme ja sam jednom.poznanici koju nisam vidjela jedno godinu dana, a ona se bas dosta udebljala sva odusevljena rekla cestitam kad smo se srele, bas je imala trbuh trudnicki, bila sam 100% sigurna, a ona meni ma samo sam malo puno papala, ako nisam u zemlju tad propala🤦🏼‍♀️od tad i da netko trudan do zuba prode pored mene, ne reagiram dok mi ne kaze🤣
    Da nismo na kraju nikad rekle tko je od kud, par cura sam ubrala da je Ri, neke iz Zg, ostale napisite ako vam to nije bed, fora je vidjeti od kud smo se sve nasle ovdje?😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Pjegica.
    27. Studeni 2024. 18:17

Msm da meni nece trebat nikava vrpca oko kreveta koliko cu kasnije rodit 🤣🤣

• cupko
    27. Studeni 2024. 19:06

Mislim da je netko u nekom trenutku pitao za štrample (debele najlonke) za trudnice. I ja sam u potrazi jer ih volim obući ispod tajica, same tajice su mi pretanke i prijateljica kaže da ima dm. Poslala mi je i sliku kaže da su jako udobne i topče pa kome treba neka škicne. 😁
    Meni se u uskom već vidi trbuh, dosta rano je sve to krenulo izlaziti, ali i mama je imala jako velik trbuh iako smo i ona i ja sitne pa pretpostavljam da ću i ja tako. 🤣
    Ja sam uzbuđena i u strahu zbog pregleda sutra. Nadam se da će biti sve ok i da ćemo biti te sreće da će htjeti rašiti noge i pokazati spol. 😁

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.