Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

rosie0111

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

Što se tiče kolica, imam metro + neću kupovati ni košaru niti išta, sem adaptera za jaje. Možda uzmem za blizance, to još nisam sigurna. Ručka se pomjera i jesu za dosta visoke, odgovorno tvrdim da idu po svim terenima, upravo jučer ih vozila po ledu i snijegu u Slavoniji... Ne izvrću se, to je stvar navike na male kotače. Ako živite u zgradi uzmite kišobranca, pogotovo bez lifta ništa drugo nema smisla..
    Prijavljujem uredan anomaly, napravili 4d, super slike. Idući pregled 24.12.

AriBari

Broj poruka: 651

Prijavi adminu

Rosie super cestitam😊 sljedeci pregled na Badnjak😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

Sirenita

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Cure, koji trudnički jastuk imate? Gledam da si nabavim jedan pa me zanima s kojima ste zadovoljne. 

rosie0111

Prijavi adminu

Sirenita

Cure, koji trudnički jastuk imate? Gledam da si nabavim jedan pa me zanima s kojima ste zadovoljne.

Da, imam dva, iz etherala i iz kauflanda, meni je super iz kauflanda jer je tanji, iz etherala koristim samo da zagradim bebu 🤣

Pjegica.

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Ajme dosla sam do kraja hahaha tesko mi je preko dana citati uz maloga nemam fokusa 🫣
    Ovako za stvari koje kupiti necu puno komentirati jer ste manje vise sve rekle
    Mi smo komodu dobili i cijelo vrijeme sam presvlacila na njoj i super mi je bilo, sta se tice prokuhavanja boca mislim da vam se isplati uzeti strojcek samo ako cete biti na dohrani jer kod dojenja nema puno boca i tramakanja oko pranja i dezinficiranja. Imala sam i grijac za bocu (dobila) dobro mi je doslo kad bi imala izdojenog mlijeka u frizideru pa da ga na taj nacin ugrijem jer brze ide nego pod spinu. Nemojte kupovati previse malih velicina robe jer ako beba izade 4+ kile pozalit cete sta ste kupile 50 vel koju nece ni primirisat, a sve se da nadokupiti kad beba dode.
    Netko je pisao o pojasevima i molim vas lijepo se vezite u autu jer u slucaju nezgode vazno je da je i preko trbuha i preko prsa da ne izletite ako je jaci udar. Isto tako za taj pojas za trudnice vidjela sam bas da se ne preporuca jer da nije sigurnost velika i da moze biti vece ostecenje kad je vezano dolje oko pubne kosti, bolje je malo se potrpiti ili raditi vece pauze ako je duza voznja nego riskirati na neki nacin za cas se desi sranje. To je moje toplo savjetovanje na vama je dalje kako zelite.
    Kolica smo jedno kratko vrijeme imali posudenata s korasom medutim to je imalo 16 kila tesko glomazno i jedva se sklapalo pa sam ja brzo sebi kupila sklopiva s 0+ pozicijom i rekla cao muci, koristila sam i maramu i nosiljku (ergobaby embrace) zbilja je najmeksa i najudobnija. Trudnicki jastuk ja imam iz baby centra i okej mi je ista specijalno velik je na U oblik pa mogu s obe strane kako mi pase, a jastuk za dojenje nisam imala i patila sam se namjestat s jastucima beba mi je nisko bila i leda bi mi patila a ja imam male cice pa mi treba vislji polozaj, pa ako netko ima preporuku za neki cvrsci jastuk za dojenje (trudnicki mi isto nije pomogao) .
    E da jos jedan dodatak za bebu sta cemo opet uzeti pokretna kolijevka od Chicco koja je ujedini i "hranilica" mi imamo veci stan i soba nam je udaljena od dnevnog pa smo tako drzali maloga dok je spavao dok je bio bas mali kasnije smo uveli sva spavanja u kreveticu ali ovo nam je bilo super i opet cemo si uzeti.
    Ako sam sta fulala nisam namjerno glava mi je prazna prazna 😅

• Moina

Broj poruka: 267

Prijavi adminu

AJ sam kupila baby bjorn sad nedavno. Rabljeni, prodavala je prijateljica od susjede pa sam uzela. Jako su skupi novi pa nisam htjela davati 250€ za to, a ona je prodavala za 100 pa sam uzela. Sve ostalo imam od prve bebe. imamo putni krevetic jer kad god smo isli k mojim roditeljima ili negdje na more, on anm je bio bas praktican. Imala sam ga cesto i u dnevnom pa je mala tamo lezala i spavala kroz dan. Ali imamo i krevetic drveni, ali ne znam koji cu sad uzeti. Cak razmisljam da cijelo vrijeme imam samo taj putni, da ovaj drveni niti ne slozimo. I njega sam dobila rabljenog pa smo ga obnovili. Itako je mala spavala samo 6mj tamo i ostatak sa nama.  Zapravo mislim da je i prije dosla k nama jer meni se nije dalo stalno ustajat kad sam ju trebala dojiti  

AriBari

Prijavi adminu

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    27.11 - Tea96
    28.11 - Moina, Cupko, Čokoladica
    02.12 - Yvonne, Lerex
    03.12 - Sirenita, AriBari, Bebika, Blackie, Minnieus
    04.12 - Flower
    05.12 - Anxiety
    06.12 - Lejla
    9.12. - Jen_dva
    10.12 - Samy_lo
    11.12 - Samka
    12.12 - Žuži1808
    16.12 - Mimi_21, Točkica
    17.12 - Daja12, Moonika
    18.12 - Kawa, Pjegica
    20.12- Flower
    24.12 - Rosie0111
    27.12. - Leje
    30.12 - Dddd30
    03.01 - Kokili
    09.01 - Anxiety
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808💜
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    19.03 - Samka
    21.03 - Filomena💙, Lejla97💜
    23.03- Misko123💜, Lerex💙
    25.03 - MandM💜
    27.03 - Mimi_21💙, Bebika💙
    29.03 - AriBari💜, Dddd30💙
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Točkica💜
    04.04 - Loane💙
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita💜
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana💜
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo💜
    17.04 - Tea96
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    26.04 - Drugačija💙
    22.05 - Cupko
    28.04 - LeJe
    30.04 - Moina
    01.05 - Minnieus
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa💙
    12.05 - Pjegica
    20.05. - Kokili💛
    23.05. - Čokoladica💜 Blackie 💜
    25.05 - Addna24
    Popis stvari za bebu: stranica 168
    Tea sretno danas😊
    Filomena, Omerta nadam se da se i vi javite s dobrim pregledima😊
    Daja, MandM, nadam se da i kod vas sve ok cure😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

AriBari

Prijavi adminu

Jutro cure😊
    Moina ma ja gledam taj babybjorn, cijena ono😑, al nasla sam sad za 160 eura, na popustu pa vazem dal da sad uzmem😊
    To je ona neka Bliss, koju ti imas? Meni sve isto izgledaju, neda mi se to proucavat. I moram tu spuzvu za presvlacenje i izdajalicu i onda sam gotova s tim svim kao veecim, ostaje mi samo ova potrosna roba. I nemam te glupe spavacice, al to bih malo kasnije, je ima netko preporuku di uzet da imaju otvor za dojenje a da nisu preskupe inace ne nosim spavacice😅
    Cure preko 20og tjedana ste dobile uputnice za OGTT?
    Zaboravila sam vam rec da sam ja vec zadnjih 8 tjedana na istoj kilaži😅pa su mi zadnji put rekli da sam mogla dobiti pol kile barem, ja govorim pa dobila sam ih 9 odmah to nije malo🤣to sam i mislila, ja sam narasla s trbuhom odmah i sad mi stoji tako 🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

rosie0111

Prijavi adminu

AriBari

Jutro cure😊
    Moinama ja gledam taj babybjorn, cijena ono😑, al nasla sam sad za 160 eura, na popustu pa vazem dal da sad uzmem😊
    To je ona neka Bliss, koju ti imas? Meni sve isto izgledaju, neda mi se to proucavat. I moram tu spuzvu za presvlacenje i izdajalicu i onda sam gotova s tim svim kao veecim, ostaje mi samo ova potrosna roba. I nemam te glupe spavacice, al to bih malo kasnije, je ima netko preporuku di uzet da imaju otvor za dojenje a da nisu preskupe inace ne nosim spavacice😅
    Cure preko 20og tjedana ste dobile uputnice za OGTT?
    Zaboravila sam vam rec da sam ja vec zadnjih 8 tjedana na istoj kilaži😅pa su mi zadnji put rekli da sam mogla dobiti pol kile barem, ja govorim pa dobila sam ih 9 odmah to nije malo🤣to sam i mislila, ja sam narasla s trbuhom odmah i sad mi stoji tako 🤣

Ja dobila uputnicu za ogtt, ponovo krvnu sliku i urin, to je redovno kod nas s 20tt. Inače i ja stala s kilažom 🤣 kako pojma nemam, jer nisam ništa mijenjala u prehrani na kraju, doduše nisam ni u startu više ni jela od uobičajenog.

• točkica1213

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Hej, stvarno ste aktivne zadnjih dana i baš mi je drago😀
    Ne bi se puno ponavljala, ali uglavnom od stvari koje su nama bile jako iskoristive je, za čudo, košara za kolica, nama je mali baš volio kolica i jako često je spavao u košari dokle god ju nije prerastao. Iako čim je prohodao, kolica su korištena sve rjeđe😂 
    Isto tako pošto je dečkić, prematalica je maksimalno korištena, zato što dečkići jako jako često vole pišati kad im se otvori pelena, samo krenu kao fontana😂 tako da često je bilo nezgoda po prematalici ili po podu, a puno više posla bi bilo da smo ga presvlačili na krevetu ili kauču.
    Što se tiče grijača bočica, sterilizatora i ostalog, moj mali je bio na cici, imali smo dvije bočice ako bi se slučajno šta uspjela izdojiti. Dudu smo mu uspjeli uvaliti tek sa nekoliko mjeseci, tako da smo mi to sve sterilizirali po starinski u vruću vodu. Zaključak, ako uspostavite dojenje mislim da cijela ta aparatura nije potrebna.

3🧒

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.