Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Što se tiče ogtt, ja sam zadnji pregled kod svoje gin imala sa 17 tjedana, i onda nakon toga u kbc, tako da će mi sad na idućem pregled dati uputnicu za urin, krvnu sliku i ogtt, tad ću bit 24 tjedan. I planiram to obavit odmah, prije blagdana i sve one fine hrane😂

3🧒

jen_dva

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

Trudnicki jastuk imam i najbolji mi je ovaj dugi jastuk za tijelo iz ikee, imala sam jos dva sto sam dobila (ne znam odakle su) ali su jako tvrdi i neudobni za spavat. Ovaj ikein je 10 eura i imaju tamo i jastucnice za njega pa mi je to ispalo najzgodnije i udobnije. Vidit cemo sta ce kasnije s dojenjem bit...
    Za OGTT sam dobila uputnicu zadnji put kad sam bila na pregledu, al doktorica mi je rekla da to obavim ujutro prije iduceg pregleda, tako da mi se to smijesi 9.12. isto

02/2023 💔👼 22tt

Pjegica.

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Ari ja sam svoje spavacice uzela u Deviću u toweru pa odi tamo pogledaj sta sad nude. Imale su gumbe napred tako da se moglo dojiti bez problema.

tera_

Broj poruka: 1519

Prijavi adminu

I ja sam dobila uputnicu za ogtt  mislim ga napraviti iduci tjedan da se sto prije rjesim 😊
    Super mi je citati vase savjete o kupnji i sta sve treba, ja bi bas voljela probat nosiljku, ako beba bude htjela 😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

AriBari

Broj poruka: 651

Prijavi adminu

Pjegica super hvala ti puno😊
    Ja isto razmisljam da odem sto prije ogtt makar sam inicijalno rekla da bi sto kasnije, ne znam zasto al zabrijala sam kao da ne zelim nikakve sokove za krvni sustav zbog te senzibilizacije. Vj to nema veze, al eto.. jos cu pitati doktora u Zgu sto on kaze i onda bi otisla.
    Tera probaj si slobodno, samo moj savjer ako imas od koga prvo za posuditi posudi da vidis. Ti si isto rekla da si sitna i malena ako se dobro sjecam, ne znam koliki ti je muz al moj je velik😅mala izasla ogromna na njega. Ona se ful htjela tako nosit al su meni leda odpadala s njom u nosiljci. Pa zato stvarno bolje probati da vidis da su svi cimbenici zadovoljeni prije nego kupis😉

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• točkica1213

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Spavaćice - ja sam našla  slučajno u Kauflandu, sad ne planiram ni uzimat nove, osim ako ne stanem u ove što imam doma, jer su ostale nekorištene, u rodilištu sam na kraju bila samo u njihovima.
    Next to me krevetić - zaboravila ranije komentirati to, mi smo obični drveni krevetić spustili skroz stranicu i pričvrstili za naš krevet i podnicu namjestili da je madrac u ravnini s našim. Meni je to bilo spas, jer kao beba se budio na svakih sat do dva, nekad bi cicao, nekad bi se samo nešto razbudio pa zaspao nazad i puno mi je pomoglo da se ne dižem baš svaki put da ga provjerim. A kao svaka novopečena mama u početku me budio svaki šum 😂 tako da po meni imat krevetić uz krevet, baš next to me ili ovako improvizacija, spas za prve mjesece

3🧒

AriBari

Broj poruka: 651

Prijavi adminu

Tockica ovo za krevetic odmah do potpisujem😊koje je to rodiliste bilo? Ma ja sam za prvi put uopce ne znam sto sam izvela, jednu mi je ja mislim baka dala😅nes mi je prekrojila i jednu sam kupila, al neznalica bez gumbica. Na kraju sam bila u njihovim i skuzila da dobro da jesam jer bi mi obje ove moje bile uzas i ne prakticne. Taj carski i operacija bila sam bas tesko pokretna. A ovu njihovu bi samo razmakla, ona je imala onu trakicu sto se samo veze, najrade bi istu takvu sad😅
    I meni je bilo super sto je bila korona i nije bilo posjeta, falio mi je muz, al mi je pasalo da mi sad ne dolaze svi zivi i to ne samo meni nego i susjedama u sobi. Bas mi to u toj situaciji ne bi bilo ugodno, tako rezana sva u komi, lohije, te cice stalno vani i sad neki nepoznati ljudi u sobi🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

tera_

Prijavi adminu

AriBari

Pjegicasuper hvala ti puno😊
    Ja isto razmisljam da odem sto prije ogtt makar sam inicijalno rekla da bi sto kasnije, ne znam zasto al zabrijala sam kao da ne zelim nikakve sokove za krvni sustav zbog te senzibilizacije. Vj to nema veze, al eto.. jos cu pitati doktora u Zgu sto on kaze i onda bi otisla.
    Tera probaj si slobodno, samo moj savjer ako imas od koga prvo za posuditi posudi da vidis. Ti si isto rekla da si sitna i malena ako se dobro sjecam, ne znam koliki ti je muz al moj je velik😅mala izasla ogromna na njega. Ona se ful htjela tako nosit al su meni leda odpadala s njom u nosiljci. Pa zato stvarno bolje probati da vidis da su svi cimbenici zadovoljeni prije nego kupis😉

Pa ja sam sebi sitna, nekima ono kao normalna ali da muz je bas visok, da svakako cu posuditi i probati ali to mi bas izgleda kao super stvar i da je lakse od nosenja🤣

Kbc St

tera_

Prijavi adminu

I da ako nekog pocne isto muciti zgaravica kao mene tj kod mene je refluks, vise zarenje u zdrijelu ginekolog mi je preporucio reflustat, sinoc je pomoglo nadam se da ce tako i nastaviti😊

Kbc St

jen_dva

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

Ja doma ne nosim spavacice nego nosim potkosulju samo, preko dana hoodie preko i lagano otkopcat-zakopcat, jel bi trebala kupovat spavacicu samo za rodiliste ili bi mi to bilo ok i za tamo? 

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.