Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AriBari
    21. Studeni 2024. 13:02

Cureeee evo me, sve je suuuper beba živa zdrava, protoci top i uredni, kao da se nista ne dogada, jeeeij idemo dalje😊
    Pomakli su mi termin tjedan dana ranije tako da si to azuriram kasnije😊izvadili i titar, jedva stigli, cekamo rezultate (idealno bi bilo da ni tu nema promjena)pa se dalje dog za termin, ali izgleda da cu sada morati svaka 2 tjedna u Zg... to se jos moramo dog😊
    Kawa super za pregled, a za spol pokazat ce se, ja sam u prvoj tek oko 20 tj saznala😊 
    Grcevi kao pred menstruaciju, normalno u trudnoci, mi to sve asociramo s tim kako ce nam menstruacija stici svaki cas pa je nelagoda i strah jer kako sad a trudne smo, al ti grcevi su sirenje i pomicanje maternice, dogada se i kad imamo menstruaciju i kad smo trudne.
    Ako sam sto propustila procitam jos kasnije pazljivo sad sam opet na dejtu s dragim😅, obavili Ikeu, i idemo na rucak pa picimo domaaa😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Kawa
    21. Studeni 2024. 13:03

kod mene je bio prirodni fet bez ikakvih lijekova, tako da je doktor mislim vec od 10.tj rekao da postepeno prestanem sa cyclogestom

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Čokoladica 🍀
    21. Studeni 2024. 13:04

tera_

Čokoladica 🍀

Kawa

cokoladica pisala sam gore kako sam bas prosli tjedan otisla do svog gin jer su me strasno brinuli ti grcevi, ali on kaze da je to normalno jer se maternica 'dize', ili tako nesto, zaboravila sam tocno sto je rekao. kupila sam i knjigu Što ocekivati u trudnoci, i tu isto pise da se ulaskom u drugo tromjesecje smanjuje ucestalo piskenje bas zbog dizanja maternice i smanjenja pritiska na mjehur. tocno tako je meni bilo, cim sam usla u 14. tjedan prestala sam se nocu dizati u wc.

Kawa, super, odmah mi je lakse. Za tjedan dana sam na pregledu, pa cemo vidit jel sve ok. Nadam se da je.. vec me hvata strah 🙈 kako sam jucer prestala sa svom terapijom, pomislila sam da je mozda do toga. Najradije bi nastavila sa cyclogestom iako mi ga je pun kufer 🤣 Kad si ti prestala sa lijekovima?

Ja sam jos uvjek na cyclogestu, mislim da visak progresterona mi pomaze samo zgaravici, nadam se da ce mi ga napokon ukinuti🙄

Tera, kako to da ga jos koristis? Meni je receno da nakon 12tt posteljica preuzima (ako sam dobro razumila). 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• točkica1213
    21. Studeni 2024. 13:52

Evo i mene, pregled prošao super, sve je dobro i imamo još jednu curku na listi😀 
    Moj mali je jako htio brata pa ćemo vidjet kako će prihvatit da ipak stiže seka🙂
    Beba je kao i na svakom pregledu malo manja, pa će se možda naknadno i korigirat termin za tjedan kasnije, ali znam da je ovulacija bila kasnije, tako da sve oke

3🧒

• točkica1213
    21. Studeni 2024. 13:54

Novi termin pregleda još nemam moram se javiti svojoj gin, ovo sad je bio anomaly scan u kbc, pa Ari javim naknadno 🙂

3🧒

jen_dva
    21. Studeni 2024. 14:10

Super za preglede! Cestitam! 🥰

02/2023 💔👼 22tt

mama_ana
    21. Studeni 2024. 14:23

Cokoladica vezano za grceve tocno je ovako kako su Kawa i AriBari napisale. Siri se maternica a mi to bolove povezujemo s mengom pa stalno strepis ajme je li ovo stize menga. Ja sam imala grceve otprilike svako dva tjedna i onda su odjednom prestali oko 15-16 tjedna kada sam se prestala i navecer ustajati zbog punog mjehura. Rekla bih ti nemoj se stresirat ali ja sam isto bila u blagoj panici svaki put kad bi osjetila bolove dole jer si covjek naravno ne moze pomoci. 

moonika
    21. Studeni 2024. 14:30

Ej i meni je pregled prošao super. Ginekologica mi je opet produžila cyklogest a bila sam uvjerena da će ga sad ukinuti. Kao moram ga uzimati jer sam imala to rano krvarenje u trudnoći. Ali to je bilo tad tih tjedan dana i od tad sam super. Stvarno mi se više neda gurati tu tabletu, zapravo najviše me smeta jer mi iduće jutro curi sve van po gaćama haha.
    A trbuh njegujem sa bademovim uljem, zapravo cijelo tijelo time mazem, a nekad znam i Shea maslac jer mi od njega bude  baš mekana koža. Danas  mi je ginekologica rekla da meni niti neće popucati trbuh ako nije do sada jer imam takvu kožu. Sad ćemo vidjeti do kraja trudnoće jeli u pravu. Sretno drugim curama sa pregledima ♥️

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

jen_dva
    21. Studeni 2024. 16:43

moonika cestitke! 🥰 Je slazem se, uzas su te tablete za rodnicu, ako te tjesi imam ih i ja jos, i kraj se ne nazire, vjerojatno cu ih do kraja koristit
    Nego, jeste vidili najave da ce se povecavat naknade za ovih drugih 6 mjeseci dopusta? Jel to znaci ako nam je placa manja od 3000 da cemo punu placu i drugih 6 mjeseci dobivat? I jel vrijedi i za ocev dio roditeljskog dopusta isto? 🙈 Taman od 1.3. za nas proljetnice!

02/2023 💔👼 22tt

tera_
    21. Studeni 2024. 16:56

Čokoladica 🍀

tera_

Čokoladica 🍀

Kawa

cokoladica pisala sam gore kako sam bas prosli tjedan otisla do svog gin jer su me strasno brinuli ti grcevi, ali on kaze da je to normalno jer se maternica 'dize', ili tako nesto, zaboravila sam tocno sto je rekao. kupila sam i knjigu Što ocekivati u trudnoci, i tu isto pise da se ulaskom u drugo tromjesecje smanjuje ucestalo piskenje bas zbog dizanja maternice i smanjenja pritiska na mjehur. tocno tako je meni bilo, cim sam usla u 14. tjedan prestala sam se nocu dizati u wc.

Kawa, super, odmah mi je lakse. Za tjedan dana sam na pregledu, pa cemo vidit jel sve ok. Nadam se da je.. vec me hvata strah 🙈 kako sam jucer prestala sa svom terapijom, pomislila sam da je mozda do toga. Najradije bi nastavila sa cyclogestom iako mi ga je pun kufer 🤣 Kad si ti prestala sa lijekovima?

Ja sam jos uvjek na cyclogestu, mislim da visak progresterona mi pomaze samo zgaravici, nadam se da ce mi ga napokon ukinuti🙄

Tera, kako to da ga jos koristis? Meni je receno da nakon 12tt posteljica preuzima (ako sam dobro razumila).

Eto moj ginekolog se boji ukinuti ako mi je mpo dr dao,ja svaki pregled pitam da prestane on neda,a nikakve probleme nemam🤨

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.