Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dddd30

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Zene ja sam se malo nahladila 🙄 imate li nekih prijedloga sta korisitit,piti od prirodnih “lijekova”? Osim caja,limuna,meda to vec pijem 🫠😅

Pjegica.

Broj poruka: 157

Prijavi adminu

Dddd za grlo pomjesaj jednake kolicine limuna,meda i maslinovog ulja. To na zlicu posrci unutar sat vremena i probaj tako par puta u danu.
    Cupko ako je bas neka bakterija cure su pisale da se pije caj i sok od brusnice. Ja imam bakteriju ali sam na antibiotiku. Sta se tice Duphastona ne znam sta misliti o tome. Ja sam dobila da ga pijem nakon prvog pregleda jer je vidjela na utz da joj se cini ko hematom, samo ja nisam nijednom imala ni bolove ni krvarenja i nemam pojma do kad ga moram pit uopce. Jos do subote pijem antibiotik nadam se da ce mi bakterija proci 🫣
    Jos jedno pitanje vezi Folata znam da se inace pije do kraja prvog tomjesecja. Je li to i dalje praksa ili se pije nesto duze posto su to dodatni suplementi.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.