Dddd za grlo pomjesaj jednake kolicine limuna,meda i maslinovog ulja. To na zlicu posrci unutar sat vremena i probaj tako par puta u danu.
Cupko ako je bas neka bakterija cure su pisale da se pije caj i sok od brusnice. Ja imam bakteriju ali sam na antibiotiku. Sta se tice Duphastona ne znam sta misliti o tome. Ja sam dobila da ga pijem nakon prvog pregleda jer je vidjela na utz da joj se cini ko hematom, samo ja nisam nijednom imala ni bolove ni krvarenja i nemam pojma do kad ga moram pit uopce. Jos do subote pijem antibiotik nadam se da ce mi bakterija proci 🫣
Jos jedno pitanje vezi Folata znam da se inace pije do kraja prvog tomjesecja. Je li to i dalje praksa ili se pije nesto duze posto su to dodatni suplementi.
moina zar su elektricni autmobili kod vas oslobođeni placanja vinjete i tunelarine? imate li mogucnost puniti auto po putu na pumpama i punionicama ? nadam se ipak da cete sretno stici u hrvatsku i zelim ti sretan put
Nisu nisu. Ali muz ima sve godisnje vinjete i karte za tunele, pa je glupo sto ja moram placat opet. Ali evo stigli smo, bila je koma guzva i vozili smo se 1.5h duze nego sto smo trebali i na kraju je maloj bilo vec dosta i od voznje povratila u autu. Uzas put uzas! Ali stigli smo i mala je sretna, a ja krepana jer nisam mogla do pola 2 zaspat!
Ddddza grlo pomjesaj jednake kolicine limuna,meda i maslinovog ulja. To na zlicu posrci unutar sat vremena i probaj tako par puta u danu.
Cupkoako je bas neka bakterija cure su pisale da se pije caj i sok od brusnice. Ja imam bakteriju ali sam na antibiotiku. Sta se tice Duphastona ne znam sta misliti o tome. Ja sam dobila da ga pijem nakon prvog pregleda jer je vidjela na utz da joj se cini ko hematom, samo ja nisam nijednom imala ni bolove ni krvarenja i nemam pojma do kad ga moram pit uopce. Jos do subote pijem antibiotik nadam se da ce mi bakterija proci 🫣
Jos jedno pitanje vezi Folataznam da se inace pije do kraja prvog tomjesecja. Je li to i dalje praksa ili se pije nesto duze posto su to dodatni suplementi.
To za folat su i meni rekli, al moj je rekao nek uzimam do 16tt. Zasto, pojma nemam. Tako da jos uzimam folat!
Nama ovaj vikend kaos-mala sutra slavi 2. Rekla sam da je ovo zadnji rodendan doma, od sljedeceg nek idu djeca u igraonicu i gotovo 😄 danas se nakuhavam i spremam, a trbuh me ubija-sve me steze, pritisak a neman vrimena stati 😅
Nadan se u pon da ce me gin skinut sa utrogestana da se mogu u miru poseksat jer cu poludit 🤣
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Moina sta ste na kraju ipak s tvojim autom isli? Jao koma put bome neka ste stigli sad malo odmor pa dalje jako.
Eh sad ja ne znam tek 21. Mi je iduci pregled to ce taman biti 15 tj 😏. Stalno nam mjenjaju ta pravila. Da imamo 5 trudnoca svaka bi imala druge prijedloge 🫠
Kokili mi smo na ljeto navrsili 3 god jos uvijek nismo krenuli u igraonice, bilo nam je super par djecice zabavljali su se oko kuce vani. Jos ne idemo u vrtic pa sam zahvalna na tome sta nema ni slavlja po igraonicama. Iskreno gade mi se malo igraonice kad su oni tako mali mislim da je to totalno nepotrebno prije skole 😏. Sretno vam danas pokusaj se i zabaviti uz svu guzvu i zbrku 🫣
Moina sta ste na kraju ipak s tvojim autom isli? Jao koma put bome neka ste stigli sad malo odmor pa dalje jako.
Eh sad ja ne znam tek 21. Mi je iduci pregled to ce taman biti 15 tj 😏. Stalno nam mjenjaju ta pravila. Da imamo 5 trudnoca svaka bi imala druge prijedloge 🫠
Kokili mi smo na ljeto navrsili 3 god jos uvijek nismo krenuli u igraonice, bilo nam je super par djecice zabavljali su se oko kuce vani. Jos ne idemo u vrtic pa sam zahvalna na tome sta nema ni slavlja po igraonicama. Iskreno gade mi se malo igraonice kad su oni tako mali mislim da je to totalno nepotrebno prije skole 😏. Sretno vam danas pokusaj se i zabaviti uz svu guzvu i zbrku 🫣
Da da isli smo sa mojim. Ali dobro sad smo ovdje i dobro nam je. Mala se igra i zabavlja.
Mislim folat koristi prvih 12 tjedana a poslije itako ne steti. Mislim nema koristi ali nece ti ni nastetit. Tako da ako ga malo duze uzimas, nikom nista.
Jos jedno pitanje vezi Folataznam da se inace pije do kraja prvog tomjesecja. Je li to i dalje praksa ili se pije nesto duze posto su to dodatni suplementi.
Ja sam od pocetka na Novalacu (pocela sam zapravo nekih mjesec-dva prije trudnoce) i ostat cu na tome do kraja, pogledala je doktorica sastav i amenovala, kaze ne treba nista vise uz to, ima dovoljno svega
02/2023 💔👼 22tt
Pozdrav drage žene, ja sam bila na pregledu i da se nadovežem vezano za spol. Meni je u prošloj trudnoći sa 17+5 rekla da je curica, a sad je sa 13+1 rekla da je najvjerojatnije dječak. Baš sam se iznenadila što je već tako rano išta rekla. Ima li još netko iskustva?
🙋 28
👶22 mjeseca Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Pozdrav drage žene, ja sam bila na pregledu i da se nadovežem vezano za spol. Meni je u prošloj trudnoći sa 17+5 rekla da je curica, a sad je sa 13+1 rekla da je najvjerojatnije dječak. Baš sam se iznenadila što je već tako rano išta rekla. Ima li još netko iskustva?
Meni js sa djecakom receno u 13+0, i tako je i bilo, jednostavno kod djecaka se ranike vidi. Tako da 99% da je tacno, vjerovatno ce vam na sljedecem pregledu potvrditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji