Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moina
    10. Listopad 2024. 11:15

Pregled je prosao super. Beba mjeri 11+5. Mice se, srceko kuca, rukice i nogice na broju! 
    Moja mala je prosle godine krenula u vrtic i vec je skoro sve bolestine imala, al eto sad su nas zadesile neke nove.
    Tako da je potvrdeno da ima petu bolest. Sad sam kod doktora da vidimo sto cemo sa mnom, idem vadit krv da sve to provjerimo. Ali da, eto sluzbeno ima da.

rosie0111
    10. Listopad 2024. 12:07

Moina

Pregled je prosao super. Beba mjeri 11+5. Mice se, srceko kuca, rukice i nogice na broju!
    Moja mala je prosle godine krenula u vrtic i vec je skoro sve bolestine imala, al eto sad su nas zadesile neke nove.
    Tako da je potvrdeno da ima petu bolest. Sad sam kod doktora da vidimo sto cemo sa mnom, idem vadit krv da sve to provjerimo. Ali da, eto sluzbeno ima da.

Ajoj drži se. 

Moina
    10. Listopad 2024. 12:08

rosie0111

Moina

Bok curke, ja imam danas pergled i evo me ubija me nervoza. Mislim da je mala pokupila petu bolest u vrticu, ali idemo danas navecer k doktoru da to potvrdimo. Citala sam da je izlaganje tom virusu za trudnice u prvom tromjesecju opasno i da moze biti fetalno za plod. Tako da sam jako nervozna i moram pitat doktora sto sad.
    Ko da nisam dosta pod stresom, jos mi je i to sad trebalo. joooj.
    Iskreno se nadam da nije, ja svoju nisam upisivale ove godine uopće, većim dijelom zbog boleština tih.

Ja ne mogu da ona ne ide u vrtic. Muz radi, ja radim, nemam u AT mogucnost komplikacija a ne mogu bit nezaposlena, nemamo bake ni djedove ni nikoga tko bi pazio na malu dok radimo. 
    Ali eto, ima petu bolest pa sam ja sad bila na vadenju krvi i saznat cu sutra razultate

rosie0111
    10. Listopad 2024. 12:24

Moina

rosie0111

Moina

Bok curke, ja imam danas pergled i evo me ubija me nervoza. Mislim da je mala pokupila petu bolest u vrticu, ali idemo danas navecer k doktoru da to potvrdimo. Citala sam da je izlaganje tom virusu za trudnice u prvom tromjesecju opasno i da moze biti fetalno za plod. Tako da sam jako nervozna i moram pitat doktora sto sad.
    Iskreno se nadam da nije, ja svoju nisam upisivale ove godine uopće, većim dijelom zbog boleština tih.
    Ja ne mogu da ona ne ide u vrtic. Muz radi, ja radim, nemam u AT mogucnost komplikacija a ne mogu bit nezaposlena, nemamo bake ni djedove ni nikoga tko bi pazio na malu dok radimo.
    Ali eto, ima petu bolest pa sam ja sad bila na vadenju krvi i saznat cu sutra razultate

Razumijem, ja imam sreće što sam odmah mogla na komplikacije. Inače i ako dobiješ, većina zaraza kod trudnica s peta bolesti prođe bez problema.🤞

tera_
    10. Listopad 2024. 12:37

Moina

rosie0111

Moina

Zao mi je  nadam se da i ti neces pokupiti i da ce se malena sto prije oporaviti😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

mama_ana
    10. Listopad 2024. 12:39

Ajoj Moina drzi se. Nadam se da ce proci bez ikakvih komplikacija

AriBari
    10. Listopad 2024. 13:22

Cure ja se malo zadubila u posao da ne provjeravam stalno mail. Nisu jos dosli nalazi. Tako da cu se potruditi radit dalje i ne provjeravat mail do 4😅
    Moina super na dobrom pregledu. Samo pomalo, na vrijeme se prepoznala što je maloj, doktori su svijesni situacije, pod nadzorom si i to vžno. Razumijem te, meni je mala isto u vrticu, nemam druge opcije i svijesna sam da to nosi odreden rizik, ali sto je tu je. Samo smireno i vazno da su doktori upoznari sa situacijom. Drzimo sve fige da bude ok😊
    Kawa drago mi je da si se javila i da je sve ok😊 i da nam se službeno priključuješ, meni je termin bio 5.5 za prvu trudnoću😊
    Ne znam ako sam što propustila, kasnije navečer bi vas detaljnije pročitala😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Kawa
    10. Listopad 2024. 14:20

tera, mamaana hvala cure na objasnjenju  je li vam mini anomaly rađen preko trbuha ili vaginalno? vidim da vas je nekoliko imalo muzeve u pratnji na tom pregledu, ja bih bas voljela da moj prisustvuje ali ne znam hoce li ga pustiti.. privatno vodim trudnocu.
    tera tebi su pomakli termin zbog velicine bebe ili sam krivo zapamtila ? kod mene velicina bebe pase mom izracunu, ali je doktor nesto ocito pobrkao pa stavio termin 6 dana kasnije, ali svakako cu provjeriti drugi put.
    aribari hvala ti, cekamo nalaze s tobom.... 
    moina drzi se, nadam se da bude sve ok 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

AriBari
    10. Listopad 2024. 15:10

Kawa moja doktorica radi vaginalno jer kaže da tako bolje vidi, ako je beba nisko. Meni je počela vaginalno, ali je nastavila preko trbuha jer meni trbuh već bio ogroman i beba visoko pa nije dobro vidjela.
    Cure stigli nalazi. Titar s testnim eritrocitima je po njihovim mjerenjima ostao isti 1:8 što je dobro, dok je s očevim rastao na onu graničnu brojku koju smatraju opasnom 1:16. No zvala sam transfuziju, doktorica misli da je to i dalje u redu jer je riječ o tom semikvantitativnom tiru koji nije toliko precizan. Ali to je i rana trudnoća pa bebina krv još ne prolazi kroz placentu. Za 4 tjedna ponavljam opet. Poslala sam i ginekologu u Ri pa čekam njegov info. Uh, ne znam što bih rekla moram priznati da sam očekivala i gore, ali i bolje, nisam baš mislila da će ovaj s očevima toliko skočiti s 1:4 na 1:16. Moram malo smiriti misli. I sačakti i ginekologa. Na meni i suprugu je sad velika odluka da prije 20 tjedna budemo sigurni da idemo sigurno dalje i što nam to može donjeti. Što već znam, a rekla je doktorica i na transfuziji u nekom trenu će to sigurno krenuti rasti ubrzano, ali kad će to biti ne možemo znati. Kako i doktori kažu ako ideš u to moraš biti spreman na sve najbolje ali i na najgore.
    Osjećaj u glavi - skroz prazno, ne znam je li to dobro ili loše.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

tera_
    10. Listopad 2024. 16:06

Kawa

tera, mamaana hvala cure na objasnjenjuje li vam mini anomaly rađen preko trbuha ili vaginalno? vidim da vas je nekoliko imalo muzeve u pratnji na tom pregledu, ja bih bas voljela da moj prisustvuje ali ne znam hoce li ga pustiti.. privatno vodim trudnocu.
    tera tebi su pomakli termin zbog velicine bebe ili sam krivo zapamtila ? kod mene velicina bebe pase mom izracunu, ali je doktor nesto ocito pobrkao pa stavio termin 6 dana kasnije, ali svakako cu provjeriti drugi put.
    aribari hvala ti, cekamo nalaze s tobom….moina drzi se, nadam se da bude sve ok

Ako ces raditi u kbc u oni rade preko stomaka,nakon toga u centralni labaratorij ides😊 meni je sad veliki anomaly isto tu u kbcu.. ne moj ginekolog broji po menstruaciji a po fetu i po bebi unaprijed sam 5 dana🤣

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.