Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    10. Listopad 2024. 16:07

Kawa i ja cu sad trazit da suprug bude samnom😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Dunja123
    10. Listopad 2024. 16:08

Meni je rađen preko trbuha. To je bio prvi takav pregled, inače idem privatno i muža su od prvog ultrazvuka puštali da gleda nakon što bi potvrdili da je beba živa i da je stvarno može vidjeti. AriBari uopće ne znam što bih rekla, puno premalo znam o tvojem problemu. U svakom slučaju želim sve najbolje. Što se praznine u glavi tiče, mislim da je to dobro, da je to obrambena reakcija organizma da te zaštiti od stresa. Što se odluke tiče, vrijeme će pokazati da li sam u pravu, ali mislim da ćete odlučiti ići dalje kao što ste se odlučili i za trudnoću jer ustvari nikako ne možete znati što će vam to na kraju donijeti iako su vam poznate mogućnosti. Želim vam svu sreću. 

ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23

Pjegica.
    10. Listopad 2024. 17:09

Ari zao mi je sta je raslo, zelim ti smirenu glavu razgovarajte i vidite sta cete dalje ali zelim svu srecu. Samo pomalo ❤️

misko123
    10. Listopad 2024. 17:58

Pozdrav cure,nisam se dugo javljala imali smo milion obaveza,pa bili bolesni svasta nesto se izdesavalo.
    Uglavnom bio mi je prebacen termin za pregled za danas,hvala Bogu sve je uredu napreduje kako treba danas smo 16+5(nije velika razlika od M,samo 2 dana je naprednija)  ,termin poroda nam je ostao isti 23.03.2025.,iako se je i danas vrtila kao da je nekim drogama ipak smo uspijeli saznati da je curica.
    Emili je odusevljena da je cura,plakala je citavo vrijeme da nece bracu 😅....Iduci pregled je 07.11.ako nebi i njega ponovo pomaknuo...

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

misko123
    10. Listopad 2024. 19:32

I imam jedno pitanje,moj ginic je rekao  da odgovara sasvim normalno mjerama da ovu sedmicu,ali kako god i gdje god pogledam mjere za 16 tjedan (16+5tj)meni nekako izgleda da je moje djete "malo vece" jer ima 17 cm i 170g ....
    Da li koja od vas ima slicno iskustvo,samo da kazem ja i suprug smo normalne visine nista pretjerano visoko ,a mala se rodila sa 55 cm u 38 tjednu.....

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• Bebika
    10. Listopad 2024. 19:52

misko123

I imam jedno pitanje,moj ginic je rekao da odgovara sasvim normalno mjerama da ovu sedmicu,ali kako god i gdje god pogledam mjere za 16 tjedan (16+5tj)meni nekako izgleda da je moje djete "malo vece" jer ima 17 cm i 170g ….
    Da li koja od vas ima slicno iskustvo,samo da kazem ja i suprug smo normalne visine nista pretjerano visoko ,a mala se rodila sa 55 cm u 38 tjednu…..

Misko evo kopiram ti s jedne stranice…Vaša beba dugačka je sveukupno 16 - 18 cm, teška oko 180 g, a uspoređuje se s veličinom glavice luka...to piše za 17 tjedan a ti se računaš da si 17-ti tako da ne brini 😁 

• Bebika
    10. Listopad 2024. 19:54

misko123

Pozdrav cure,nisam se dugo javljala imali smo milion obaveza,pa bili bolesni svasta nesto se izdesavalo.
    Uglavnom bio mi je prebacen termin za pregled za danas,hvala Bogu sve je uredu napreduje kako treba danas smo 16+5(nije velika razlika od M,samo 2 dana je naprednija) ,termin poroda nam je ostao isti 23.03.2025.,iako se je i danas vrtila kao da je nekim drogama ipak smo uspijeli saznati da je curica.
    Emili je odusevljena da je cura,plakala je citavo vrijeme da nece bracu 😅….Iduci pregled je 07.11.ako nebi i njega ponovo pomaknuo…

I čestitam ti na dobrom pregledu i još jednoj curici 🥰 

• MandM
    10. Listopad 2024. 20:20

misko123

I imam jedno pitanje,moj ginic je rekao da odgovara sasvim normalno mjerama da ovu sedmicu,ali kako god i gdje god pogledam mjere za 16 tjedan (16+5tj)meni nekako izgleda da je moje djete "malo vece" jer ima 17 cm i 170g ….
    Da li koja od vas ima slicno iskustvo,samo da kazem ja i suprug smo normalne visine nista pretjerano visoko ,a mala se rodila sa 55 cm u 38 tjednu…..

miško.. evo mi smo jučer bili i bebica ima 150g i 16 cm. i kaže da je to normalno a računa mi se kao 16+1. tako da pretpostavljam da bi to sve trebalo biti u redu 😊 čestitam na dobrom pregledu i još jednoj curici 😍😍😍

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• MandM
    10. Listopad 2024. 20:21

Bebika

misko123

Uglavnom bio mi je prebacen termin za pregled za danas,hvala Bogu sve je uredu napreduje kako treba danas smo 16+5(nije velika razlika od M,samo 2 dana je naprednija) ,termin poroda nam je ostao isti 23.03.2025.,iako se je i danas vrtila kao da je nekim drogama ipak smo uspijeli saznati da je curica.
    Emili je odusevljena da je cura,plakala je citavo vrijeme da nece bracu 😅….Iduci pregled je 07.11.ako nebi i njega ponovo pomaknuo…
    I čestitam ti na dobrom pregledu i još jednoj curici 🥰

sad vidim da sam napisala istu rečenicu a stvarno ne namjerno 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sori 😂🤣 ali da svi svima želimo samo najbolje 😊

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

AriBari
    10. Listopad 2024. 20:47

Ej cure, ja sam malo smirila emocije i glavu. Svako to vađenje mi je veliki stres i nadam se da razumijete. Sve se mi brinemo da nešto ne pođe po zlu i kad je sve savršeno u redu, a kamoli kad vam kažu da je visokorizična trudnoća i da će vj.bit sve veći rizik kako vrijeme odmiče. Malo još razgovora s doktorima i realnog sagledavanja situacije sa strane, i čini mi se da smo još na dobrom putu, prvi titar se nije promjenio što je super, a za ove s očevom krvi sam od transfuziologa dobila objašnjenje da tehničar priprema otopinu i da je to jako osjetljivo i da je dovoljno da ona bude malo gušća ili rijeđa i da se rezultati promijene. Čekamo još doktora da se očita, ali mislim da je moja, a i suprugova odluka donesena još u 11 tjednu kad je rađen anomaly i kad smo je oboje vidjeli kako se rita na ultrazvuku. Ova bebica nije bila planirana, upravo zbog dijagnoze, al sam je u sebi jako htjela, jer sam se uvijek vidjela s najmanje dvoje djece. A srce mi se slomilo kad sam nakon prve trudnoće saznala da sam senzibilizirana jer sam točno znala što to znači za svaku iduću trudnoću s mojim suprugom. Bebica se dogodila van mojih plodnih dana, barem sam ja tako tad mislila, samo te jedne večeri kad smo se muž i ja malo opustili. Nekako je to valjda sudbina, da je ta beba jednostavno odlučila doći jer se možda za nju nikad ne bismo baš odlučili. 
    Idemo pomalo s pregledima i vađenjem titra i nadamo se da ćemo uspjeti doći barem do 34 tjedna. Gledam da kako je beba po utzu tjedan dana veća, da bi onda u sub bila već 17 tjedana, što je pola od onog što ciljamo. Uskoro će se bebi moći mjeriti i protoci u arteriji pa ćemo imati stvarno stanje je li bebi nešto ili je sve ok. Ne zamjerite što vam se ovako izjadam, nekako mi je lakše vama koje ne poznam😊
    A sad idem pročitati ostale vijesti cura i ažurirati našu listu🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.