Meni je prva trudnoća, zasad sam već 5+ kg a tek prošli pola… beba ima 420g, po mjerama je stalno veća za tjedan dana, a tek sada počinju dobivati na masi, tako mi je doktorica rekla… tako da baš strepim koliko će se još kilica nagomilati do kraja 🤣
Meni isto zasad 5+ , a imam početnu veću kilažu.
Ma to ti je rano sada za znat koliko će bit do kraja ,znaš da se to mijenja,tj.nekad i fulaju.
Ja nisam počela kupovat ,za mj. dana krećem .
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
OGTT radim za koji tjedan pa je to najbolji polazatelj. Već znam da ga padam kao kruška 😅
Tko nema problema sa šećerom i nije dobio sad neke ogromne kile doktori ne brinu oko krupne djece
Meni je isto OGTT ubrzo. I mislim ko i ti.
Ja sam imala ranije inzulinsku rezistenciju pa isto kao moram paziti😵
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
1. Trudnoća, nisam imala šećer, ali dobila 20kg, beba 4390g
2. Trudnoća, sve isto, beba 3700g
Tako da ocito neke stvari ne moraju znacit da će bit isto u razl trudnoćama..
sad sam 3. trudnoća, već sam na +8/9kg otprilike, a 19+3. Znaci vrlo vjerojatno da cu kile opet skupiti ko u prethodne dvije… ali za bebu ne mogu znaci kolika će bit.
Prvoga sina su procjenjivali na max 3600, do zadnjeg uzv prije poroda i zeznuli se. Drugog su procjenjivali isto na 3600max i tu je realnija situacija bila. Trenutna beba mi je taman, nije veca niti zaostaje rastom…pa cemo vidjeti.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Bila sam u početku trudnoće na forumu no izbrisao mi se profil i evo sad se vraćam…
Nego jeste li počeli kupovati išta za bebice, mene baš buni koliko čega je dovoljno, nama je prva beba pa nam stvarno sve treba?
Kako ko voli, mozda bolje ne nagomilati za pocetak bar sto se robe tice, nego kad rodis vidjeti di si otprilike sa brojem i sta najvise koristis i onda narucis sta ti triba. Po meni za pocetak najbolji oni kombinezoni/pidzame u komadu na patent. AVec sam pisala tu kako sam se zeznula prvi put. Kupovala sve 56 po savjetu drugih, pa onda beba od 3140g/49cm u svemu plivala, pa sam kupovala 50ku 😂
A ima i zena koje odmah kupe 62, kazem.. kako ko voli.
Ja sam od pocetka do sad dobila oko 6kg😅 ne mogu rec da se nesto prezderavam i jedem nesto posebno puno, slatkise ne jedem uopce skoro. Ali u prvom trudnoci sam se debljala i od vode i na dan poroda sam imala +28 kg koliko se sjecam😨
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Stigla panorama sve low risk i curica🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Evo i mene sa pregleda, sve je u redu, danas sam 16+4d, baš je bio nemiran na pregledu, maše rukama i nogicama, jedva ga je uspjela izmjeriti, teži 173g. ❤️ Ja sam se dosad udebljala +2kg, ja sam stalno gladna, ali i dalje jednem često, po malo, jedino mi se povećala želja za slatkim, a inače sam rijetko jela slatko.. Sljedeći pregled 11.12. 😊🥰
Čestitke ostalim curama na dobrim pregledima! ❤️
Cure čestitam na pregledima! Moj je u četvrtak i jedva čekam vidjeti malog :).
Što se tiče kupovine, za vikend sam na sajmu kupila 2 bodića i 3 tetra pelene, samo zato jer nisam mogla odoljeti haha. Čekam ipak još malo da prođe, a što se tiče opremanja,ja sam dobila savjete i od obitelji i od cura sa foruma da ne kupujem previše i što mogu nabavim polovno, pa ću se time vodit. Na primjer, kupila sam bodić 56 veličina, te se poslje čula s mamom koja mi je odmah prigovarala što sam uzela tako mal broj, da sam ja po rođenju bila velika 55 cm i da će mi sigurno beba bit duguljasta jer smo i muž i ja visoki xD. Uglavnom, nešto ću dobit, nešto ću pronać na Njuškalu/Marketplaceu, ostalo kupiti :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja trebam kolica, gnijezdo, robicu za pocetak, mislim da cu uzeti i onu nuna ljuljacku. Jel je ima tko, kako ste zadovoljni?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji