Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    16. Listopad 2023. 11:31

Baby ako mi se nastavi mučnina otvorit ću bar kratko bolovanje, a komplikacije stvarno ne želim, mislim da mi neće trajat baš cijelu trudnoću a razlika na plaći mi je drastična...

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

JagodicaBobica96
    16. Listopad 2023. 11:46

sisy

Jagodice to su super vijesti. Uživaj u trudnoći, srećom postoje i druga mišljenja.
    I ja kad sam bila u bolnici na hitnom prijemu izmjerili su mi bebu kao kad je moj dr izmjerio prije 3 tjedna. To znači da ništa nije napredovala. Jest da mi nije svejedno ali vjerujem da su različiti aparati i svašta nesto. Jedva čekam kod svog doktora pregled i da mi on da mjere. Meni stomak raste, to vidim.
    Pokreteja osjetim slabašne, nekad i ne osjetim i totalno sam luda zbog toga, kada će pravi pokreti!!!
    Kilaža, kako vi stojite, ja sam dobila 6 kg, mislim da je to malo puno možda, je li još netko nakuplja kilograme osim mene 😅

Sisy bitno da vidis i osjetis ti,ja sam uzas dozivila kako mi je saopstila da beba nije po mjerama da je mala..drugi doktor kod kojeg me uputila covjek se za glavu hvatao nije unijela nesto kako treba i tacno vidila doduse jest ona rekla da je kod njega uredjaj precizniji..
    A sto se tice kilaze i ja sam dobila 6kg na zadnjem pregledu zaokruzila sam se sva 😂 

• Baby.nb.3
    16. Listopad 2023. 14:13

Ja sam u plusu 1kg, nadam se da neću dobiti više u prvom tromjesečju, niti više od 10kg ukupno koliko sam u prethodnim trudnoćama dobivala 🤞

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Maša🤰🏼
    16. Listopad 2023. 14:49

Jagodice drago mi je za super vjesti , cestitam 🥳
    Mucine hvala bogu velikom vecinom su prosle . Sad mi zna bit lose ali ono 1 dan od 7 . To mogu prihvatit 😂
    Sisy ja sam za sad dobila 2 kg ali tako sam i u prvoj trudnoci pa sam do kraja natukla +18 a JAKO sam pazila sta jedem. Ali nije me briga jer sam ih prvi put lako skinula pa se nadam da cu i sad 😂 

Baby nb3. Ajmeeee cekala sam da se javis. Konacno super vjesti . Bas mi je pre pre pre drago zbog tebe ❤️

Ja evo laganini doma malo lezim malo si nedam mira pa radim po kuci ili na kaucu za latopom. Narucila sam si onoh robota sta brise i usisava SPAS! 
    Iiiiiii mirovanje je jebeno skupo!!! Stalno nesto narucujem i kupujem 😂🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Nina_na
    16. Listopad 2023. 15:18

Joj meni je njuh kao labradoru, svaki najmanji miris osjetim i onda mucnine a niti jednom nisam povracala, samo stoji 🙄
    Ja sam isto na +1 kg, ali sam primjetila da mi se donji dio trbuha bas zaokruzio (vise nego nadutost u PMS-u), neke traperice bez elastana jednostavno ne mogu zakopcati. Cini mi se to jos rano ili? 🤷🏻‍♀️

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Donna2022
    16. Listopad 2023. 15:39

Mucnine i povracanje- meni su trajale do 17. tt, onda se napokon smirile🤪
    Kile - trenutno sam na +4, sto bi trebalo biti ok, u pocetku sam jako malo dobivala, mozda ukupno kilu zbog povracanja, a cim su mucnine prestale i pojacao se apetit su i kile isle gore😉 nadam se da ce ici umjereno🤪
    Pokreti bebe- ja sam ju pocela osjecati tek prije 10-ak dana, svakim danom sve jace, tako da ne brinite ako ne osjetite bebu prije 20. tt, kazu da tako najcesce pocne, pogotovo u 1. trudnoci

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Baby.nb.3
    16. Listopad 2023. 16:06

Nina_na

Joj meni je njuh kao labradoru, svaki najmanji miris osjetim i onda mucnine a niti jednom nisam povracala, samo stoji 🙄
    Ja sam isto na +1 kg, ali sam primjetila da mi se donji dio trbuha bas zaokruzio (vise nego nadutost u PMS-u), neke traperice bez elastana jednostavno ne mogu zakopcati. Cini mi se to jos rano ili? 🤷🏻‍♀️

Kakvi rano, ne stanem više u nijedne hlače 😂😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Bubica1
    16. Listopad 2023. 16:09

Zelena, Tratinčica, drago mi je za uredne preglede 😊👍
    Jagodice, eto vidiš da je sve u redu. 😘 Kao što sam već i pisala, te mjere zbilja ovise o puno toga, em o samom ultrazvuku, em o položaju bebe, em o doktoru koji očitava tako da su uvijek moguća odstupanja...
    Baby.nb.3, hvala Bogu da je sve u redu, samo nek i dalje lijepo raste i napreduje 🤗
    Kilaža - dosad sam dobila 1.5 kg, u prijevodu ništa jer ako računamo da bi to otprilike bile beba, plodna voda i posteljica, ništa nisam nabrala. A tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, svega 4 kg sam dobila. 👍 Dakle, ništa, rodila sam mršavija nego kad sam zatrudnila. 😁 Doktori se nisu oko toga zabrinjavali jer je sve bilo u redu i s bebicom i sa mnom pa se nadam da neću ni u ovoj trudnoći natući previše kila. 😊
    Mučnine - nisam ih imala ni u prvoj trudnoći, a ni sad, ali suosjećam s vama i nadam se da će vam uskoro prestati, vjerujem da nije lako 😕
    Glad - žene, jel i vas uhvati ponekad ona tzv. vučja glad? Ponekad imam osjećaj da ću krepati ako istog časa nešto ne pojedem 😅

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Nina_na
    16. Listopad 2023. 16:41

Baby.nb.3

Nina_na

Kakvi rano, ne stanem više u nijedne hlače 😂😂

😂😂😂😂😂 ja ih mogu jos par koje su prije bile malo prevelike. Nekako sam mislila da se u prvoj trudnoci kasnije to sve krene povecavati…

8/2022 missed ab. 8+4

• Nina_na
    16. Listopad 2023. 16:44

Bubica1

Zelena, Tratinčica, drago mi je za uredne preglede 😊👍
    Jagodice, eto vidiš da je sve u redu. 😘 Kao što sam već i pisala, te mjere zbilja ovise o puno toga, em o samom ultrazvuku, em o položaju bebe, em o doktoru koji očitava tako da su uvijek moguća odstupanja…
    Baby.nb.3, hvala Bogu da je sve u redu, samo nek i dalje lijepo raste i napreduje 🤗
    Kilaža - dosad sam dobila 1.5 kg, u prijevodu ništa jer ako računamo da bi to otprilike bile beba, plodna voda i posteljica, ništa nisam nabrala. A tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, svega 4 kg sam dobila. 👍 Dakle, ništa, rodila sam mršavija nego kad sam zatrudnila. 😁 Doktori se nisu oko toga zabrinjavali jer je sve bilo u redu i s bebicom i sa mnom pa se nadam da neću ni u ovoj trudnoći natući previše kila. 😊
    Mučnine - nisam ih imala ni u prvoj trudnoći, a ni sad, ali suosjećam s vama i nadam se da će vam uskoro prestati, vjerujem da nije lako 😕
    Glad - žene, jel i vas uhvati ponekad ona tzv. vučja glad? Ponekad imam osjećaj da ću krepati ako istog časa nešto ne pojedem 😅

Uff, ako mi nije mucno i ne spavam, uhvati me takva glad da bi pojela stolicu u kojoj sjedim. Vrtim se kroz tri faze: mucnina, spavanje i glad 😭

8/2022 missed ab. 8+4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.