Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    16. Listopad 2023. 08:06

Termin poroda:
    JagodicaBobica96 10.2 💙
    Alexica 15.2  💙
    Malena1122 19.2 💙
    Donna2022 25.2 💗
    lucijaa_ 28.2 💗
    Bubica1 28.2 💗
    Luce88 3.3 💙
    Martinaaa_ 7.3 
    Mema88 8.3 💗
    MAD ROSE 10.3 
    cocinella 10.3 💗
    sophisticy 14.3
    Anica88 16.3 💗
    Lucy08 21.3 💙
    posvudusavol2 22.3
    sisy 22.3 💗
    Pohana_Tikvica11 23.3 💗
    Zelena123 21.3 💙
    Maša 21.3 💗
    TeMamadius90 1.4
    lalllla 7.4
    Sandra25 9.4 💙
    lucylu35 10.4 
    Suncica13 13.4
    Malina 1302 13.4 💗
    Leptirica123 18.4 💙
    Mrva1104 11.4 💙
    BlackRose 22.4
    Tratinčica123 27.4 💗
    Mary36 28.4
    WhiteOrchid 30.4
    Yellowsubmarine 1.5 
    iva0605 1.5
    Palma2023 5.5
    Baby.nb.3 12.5

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• lucijaa_
    16. Listopad 2023. 08:21

sisy nisi jedina koja uspješno skuplja kilograme, ima nas bar dvije  Ja sam u prva dva mjeseca dobila 4-5 kg i bila baš zabrinuta, sad mi se evo malo usporilo, ali i dalje se skupljaju. dosta to ovisi o početnoj kilaži, a primjetila sam i da nema baš pretjeranog smisla sad paziti na te kile jer moje nakupljanje doslovno nema veze ni s količinom hrane ni s aktivnosti. svaki dan idem oko jaruna pješke i stvarno sam jednako aktivna kao i prije trudnoće, ali eto nakuplja mi se. i prečudno mi je što u tjednima kad se udebljam mi trbuh uopće ne naraste, a onda idući tjedan tipa izgubim kilu, a trbuh dvostruko veći 

Zelena123
    16. Listopad 2023. 08:33

Dobro jutro,
    ja skoro u 18tom tjednu a mučnine i dalje tu... Jučer sam povraćala oko 2 i oko 3 ujutro...Danas sam koma na poslu. Želudac kao da mi gori... Jučer sam uzela antimetil tablete, waya reflux tekućinu, cuclala bombone od đumbira, ma ništa mi ne pomaže, a danas mi je kaotičan dan u uredu. Imam osjećaj da ću se srušit.
    Jagodice žao mi je što ste prošli takav stres, to stvarno nitko nije zaslužio. Drago mi je da je na kraju sve uredu. 
    Sisy ja sam do sada dobila 4 kg, mada se osjećam kao da sam dobila 10 xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Mary36
    16. Listopad 2023. 09:49

Pozdrav svima! Vidim da vas još dosta muče mučnine. Meni su se zadnji tjedan smirile i povraćala sam zadnji puta sad već prije tri dana 
    Danas me užasno nešto muče crijeva i nervozno očekujemezultate nipt-a, danas je tjedan dana od kako sam ga radila.
    Što se tiče kilaže ja sam ostala na istom zbog tog stalnog povraćanja, jedino sam jučer primijetila da sam dobila kg i pol u zadnjih tjedan dana od kada baš ne povraćam.

Tratinčica123
    16. Listopad 2023. 10:05

Jutro svima 😊
    Jagodice, drago mi je da sve u redu, baš kod takvih situacija, sigurno treba otići po drugo mišljenje. Sad se ponovno opusti, bit će sve super 😘
    .
    Kilaža, eh! Ja sam u ovih 12 tjedana skinula nekih 7,8 kila, a u 3 tjedna između 2 pregleda -2,5kg. Čak me sestra malo izgrdila i rekla da ne smijem više😂
    Ali jednostavno, ja više nemam mučnine,  ali apetit 0 bodova. Jedem ja, ali voće ili stvarno male količine.. 
    .
    Sretno na pregledima!

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Martinaaa_
    16. Listopad 2023. 10:37

Hej cure, evo da se i ja javim nakon duzeg vremena. 
    Uspjela sam popratiti sve stranice koje ste ispisale🙂
    Sta se tice mucnina meni su prestale, zadnji puta sam povracala u 16 tjednu.. Ali me sada vec dva tjedna muci zub koji strasno boli iako je zubar vec dva puta lijecio zub😔 tako da malo slabije jedem
    A kile 🫣 do sad sam dobila 5 kg, valjda je to ok
    Uskoro mi se blizi pregled tako da sam stvarno nervozna jer sam zadnji put bebicu vidjela na uzv  u 12 tt, ali mi je lakse jer ju osjetim lagano 
    Zelim da vam sto prije produ mucnine i novim curama uredne trudnoce 😘

💓

• Baby.nb.3
    16. Listopad 2023. 10:49

Zelena123

Dobro jutro,
    ja skoro u 18tom tjednu a mučnine i dalje tu… Jučer sam povraćala oko 2 i oko 3 ujutro…Danas sam koma na poslu. Želudac kao da mi gori… Jučer sam uzela antimetil tablete, waya reflux tekućinu, cuclala bombone od đumbira, ma ništa mi ne pomaže, a danas mi je kaotičan dan u uredu. Imam osjećaj da ću se srušit.
    Jagodice žao mi je što ste prošli takav stres, to stvarno nitko nije zaslužio. Drago mi je da je na kraju sve uredu.
    Sisy ja sam do sada dobila 4 kg, mada se osjećam kao da sam dobila 10 xD

Čini se da stvarno imaš jake mučnine 🥺 Šta baš moraš raditi, možeš li otići barem tjedan dana na bolovanje ili čak skroz na komplikacije?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    16. Listopad 2023. 10:52

Dobro jutro ☺️
    Ja sam danas bila na pregledu u bolnici, plod je u tri tjedna otkad sam bila zadnji put narastao za točno 3 tjedna, odnosno cijelo vrijeme kontinuirano i jednoliko kasni za 10 dana, dakle sve savršeno!
    Povećane su mi neke doze lijekova, ponavljam testove senzibilizacije jer je titar zadnji put bio 1:16 i za 3 tjedna kontrola kada radimo kombinirani.
    Evo po prvi put sreća, olakšanje, uživanje, mir, ma neopisivo! 😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Mrva1104
    16. Listopad 2023. 11:18

Pozdrav cure 🥰
    Sisy i mene muci mjera od utorka otkad sam bila na odjelu kako me bolilo. Malac je bio napredan kod moje gin to jest po mjeri 2 dana vise u odnosu na zm a kod drugog gin tjedan manje, kao da zaostaje. Onda sam se malo zbrojila i vidila da je i razlika u aparatima, kako je bebac bio namjesten i npr na pregledu prije ovog nije bio vidljiv zeludcic a po ovom zadnjem se razvio i on, jasniji su i bubrezi tako da je ocito da se razvija. Da nesto nije u redu ne bi se ni to vidjelo. Barem tako laicki mislim.
    Bas mi je zao sto vas jos uvijek muce mucnine 😏
    Što se tiče kilaže ja sam na +4 🙈 a kako sad samo lezim i gledam sta cu jest...sve me strah 😂

💙

Yellowsubmarine
    16. Listopad 2023. 11:26

U mene kako su mucnine malo usporile, onda je i apetit veci. Dosad nisam dobila nista al vjerujem na iducem pregledu da ce biti kilo dva gore😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.