Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LavicaBP
    17. Listopad 2023. 11:12

Ja sam isto radila Panoramu, prošireni jer je razlika 100€ pa kad već plaćam nek bude najbolje što postoji. Nisam razmišljala da bi se moglo pokazati nešto dodatno što kaže Malena, nadam se da neće 😳 Sad je 7.dan kako čekam rezultate, nadam se da neću još dugo.

Što se tiče debljanja, zasad sam okej na +2 ali zbog inzulinske samo čekam kad krene poprilično u + 😱 Ali jako malo hlača stane na mene već sad, nisam mislila da će se tako brzo viditi 😂 srećom, na poslu imam skoro sve muške kolege pa vjerojatno neće ništa skužiti dok im baš ne kažem 🤣🤣
    Staaalno sam gladna i stalno bi nešto jela pa se borim da ne pojedem baš sve što postoji 🙈
    Nadam se da će vam prestati mučnine uskoro! 🤞🏻🤞🏻

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

MAD ROSE
    17. Listopad 2023. 11:26

Ja sam jučer doslovno cijeli dan spavala na nogama. Imala sam obaveza ali nikako se nisam mogla probuditi, leda i vrat su me boljeli i imala sam osjećaj da mogu prespavati sve, ali kad bi se i legla ne bi mogla zaspati. Samo oci bi me pekle uzasno. 
    Danas, kupila novi magnezij sa dodatnim vitaminima i osjecam se puuuno bolje iako je pocelo bit zima a ja zimogrozna skroz. 
    Bebu osjecam sve češće (par puta na dan) pog nakon neke aktivnosti vise pa sam malo smirenija do kontrole ali opet taj 27 je taaako daleko. Ni ja nisam na uzv vidjela bebu od 11.tjedna 🙄🙄
    Što se tiče kilaze, na zadnjoj kontroli u bolnici su mi rekli da nisam dobila nista kila iako ja jedem stalno i jako puno, pa ipak, vidjet cemo sada do kud smo dogurali. 
    Posto sam inace mrsavica, na meni se vidi samo trbuh i malo sire noge,ali nista posebno, ne stanem u svoje nijedne hlace, ali to je radi trbuha, a osjecam se odlično po tom pitanju... Uzivam u hrani. 
    Kad pocne dojenje, vec znam da ce mi kile nestati vrlo brzo, kao sto je bilo i prije. 

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Zelena123
    17. Listopad 2023. 11:30

Sunčice čestitam!
    Baby ja sam radila Panoramu jer je ima moja gin u koje idem. Uzela sam osnovni paket jjer mi se činio sasvim dovoljan. Mislim da su svi ti testovi više manje tu negdje i sa cijenom i sa onim što dobiješ.
    Maša, ja vodim trudnoću privatno i prošli mjesec mi je gin radila mini anomaly, a sljedeći mjesec vjerovatno ide veliki. Čini mi se da je to nešto standarno što privatnici rade (ne znam za državne).

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Mary36
    17. Listopad 2023. 12:10

Ja sam isto uzela prošireni, a kad sam malo proučila po forumima sam požalila, al sad je gotovo 😆 Sad što bude, bude. 

Mary36
    17. Listopad 2023. 12:21

Amadeus

Kolko se ceka na nifti, da postavim ovo pitanje stoti put? :)

Ja sam radila prošli ponedjeljak, još čekam

MAD ROSE
    17. Listopad 2023. 12:29

Ovdje u Italiji nitko mi nije ni spomenuo te druge preglede, osim onog probira koji se radi u 12. tjednu ali njega sam odbila jer nisam radila ni za troje prije. Živim malo neuka kao u 18.stoljecu ali eto nekako vjerujem da ce sve biti ok kao sto je bilo i sa troje prije 😏
    Za sad se tjesim da u famiiji jedini gen koji imam jesu nervi.. Ali oni dođu s godinama 😏

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Mary36
    17. Listopad 2023. 13:12

Evo meni su upravo stigli nalazi, sve je low risk i čekam još jednu curicu  Intuicija mi je totalno zakazala jer sam bila sigurna da je dečko i već smo mu ime smislili .

• Sandra25
    17. Listopad 2023. 13:57

Ja sam radila panoramu, prosireni i pozalila. Voljela bi da mi je moja ginekologica objasnila to ranije, samo sam zivce izgubila bezveze.

Dovoljan je samo srednji paket

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    17. Listopad 2023. 15:51

Nisam radila testove ni prvi put ni ovaj, super mi je ko zeli, imam osjecaj da bi se ja samo nasekirala. Doduse, ljubomorna sam na vas sve sto ste vec saznale spol! 😂 
    Kod mog gin privatno su stvarno ultrazvuci uvijek detaljni, 4D, sve gleda u milimetar tako da… 
    Cestitam curkama na urednim nalazima! 💗

Mary36
    17. Listopad 2023. 16:50

Yellowsubmarine

Nisam radila testove ni prvi put ni ovaj, super mi je ko zeli, imam osjecaj da bi se ja samo nasekirala. Doduse, ljubomorna sam na vas sve sto ste vec saznale spol! 😂
    Kod mog gin privatno su stvarno ultrazvuci uvijek detaljni, 4D, sve gleda u milimetar tako da…
    Cestitam curkama na urednim nalazima! 💗

Ja isto u prvoj trudnoći nisam željela raditi jer sam imala 30 godina. Sad imam 39 pa mi nije bilo baš svejedno...kombinirani uglavnom ispadne loš u mojim godinama, a na invazivne metode nisam htjela ići bez razloga, tj. jedino zbog godina. Ovako sam ipak mirnija 😀.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.