Termin poroda:JagodicaBobica96 10.2💙
Alexica 15.2💙
Malena1122 19.2💙
Donna2022 25.2💗
lucijaa_ 28.2💗
Luce88 3.3💙
Martinaaa_ 7.3Mema88 8.3💗
MAD ROSE 10.3Anica88 16.3💗
Lucy08 21.3💙
posvudusavol2 22.3sisy 22.3💗
Pohana_Tikvica11 23.3💗
Zelena123 21.3💙
Maša 21.3💗
TeMamadius90 1.4Sandra25 9.4lucylu35 10.4Suncica13 13.4Leptirica123 18.4💙
Mrva1104 11.4💙
BlackRose 22.4Tratinčica123 27.4Mary36 28.4WhiteOrchid 30.4Yellowsubmarine 1.5iva0605 1.5Palma2023 5.5Baby.nb.3 12.5Evo dečki vode sad 🤣Leptirica čestitam 💙
O taman si stavila 😂
💙
Drage cure, svima cestitke na dobrim Panoramama, vidim deckici zadnjih par nalaza, mislim da deckici vode😉 u mom okruzenju isto sve muski, vec se “bore” mame i tate za nasu curku, hehe🤣 inace, ja sam Panoramu radila s 10+3, moj gin je rekao da je Panorama najnovija i moze se raditi ranije od drugih, ali iako pise vec od 9. tt, on je cekao da predjem 10. tt. Kako su cure ranije rekle, nece pokazati krivo ako je ranije, samo nece pokazati uopce ako nema dovoljno fetalne krvi. Meni je sve bilo ok.
Ja cekam da me moja malena konacno “opali”, da ju osjetim, ali lijena je🤪 doduse osjecam povremeno kao neke mjehurice, kazu da tako pocne.. slusamo se na BW svaki dan pa mento smiruje☺️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav cure, danas predvečer sam obavila svoj pregled i prošlo je super, bebica cijelo vrijeme na ultrazvuku aktivna, pleše, maše 😀 Sve odgovara tjednu trudnoće i sad sam mirna do 19.10. kada radimo mini anomaly i Panoramu. Tko će to dočekati... 😊
Cestitam svima na dobrim nalazima, na deckicima 🩵i curkama 🩷 drago mi je zbog vas
Ja sam bila jucer na prvom pregledu, sve je ok, cula sam svoje sicusno srceko 🙈 6tj 6 dana sam danas, EDD mi je 22.05. Od simptoma zadnjih tjedan dana mi je stalno uzburkan trbuh, ponekad ujutro povratim ponekad ne ali sam jako sretna zbog trudnoce pa mi lako pada. Maloprije sam osjetila blaage menstrual bolove i odmah posizila i otisla vidjet jel ima krvi jer sam jos u strahu od proslog spontanog... znam da je sve u Bozjim rukama, i samo to cudo stvorenja je nesto puno vece od nas i nase percepcije, ali se opet bas bojim 😒
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Pozdrav svim budućim mamicama, a i onima koje to već jesu 😁🤗
Ja sam vam se priključila prije kojih mjesec i pol (doduše samo s jednom objavom 🤭), ali nisam pisala, više sam bila na MPO temi. Sad sam vas pročitala unatrag i htjela bi postati aktivnija u svim ovim trudničkim temama 😊
Ukratko, sutra punih 19 tjedana, još malo pa na pola puta. Nosim još jednu curku (prva je sad 2 i pol godine), napravili Qualified 180, sve je super 😊 Tako da popravljam malo broj curica na vašoj listi, slobodno me dodajte, termin 28.02.
Svašta sam prošla dosad u ovoj trudnoći, najprije smeđarenje pa onda krvarenje i na kraju dijagnoza mog soc.gin, omfalokela kod bebice (možda se koja i sjeća da sam baš tu pitala o tome). Uglavnom, hvala Bogu, dijagnoza potpuno pogrešna pa sad trudnoću vodim privatno jer ovog više ne želim vidjeti nikad. Baš sutra imam pregled pa vam se javim nakon 😉
Pozdrav mojim MPO suborkinjama, Zelena, Tratinčica, Lucy 👋😘
I upamtila sam da se, Lucijaa s tobom, pratim u dan 😁
Čestitam svima na urednim nalazima NIPT-a i čekam s onima koje su još u iščekivanju nalaza 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Donna koji uredjaj imas i opcenito koji imaju?
Mislis na BW? Imam od Massa, mislim da cure najcesce taj uzimaju, meni se pokazao super🥰 jako me umiri, samo nemoj prije 12-13 tt da te ne uhvati panika ako ne budes mogla naci otkucaje.. beba je jaaako nisko, ispod ruba gacica (ja sam nadobudno trazila oko pupka prvi puta🤪
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Pozdrav svim budućim mamicama, a i onima koje to već jesu 😁🤗
Ja sam vam se priključila prije kojih mjesec i pol (doduše samo s jednom objavom 🤭), ali nisam pisala, više sam bila na MPO temi. Sad sam vas pročitala unatrag i htjela bi postati aktivnija u svim ovim trudničkim temama 😊
Ukratko, sutra punih 19 tjedana, još malo pa na pola puta. Nosim još jednu curku (prva je sad 2 i pol godine), napravili Qualified 180, sve je super 😊 Tako da popravljam malo broj curica na vašoj listi, slobodno me dodajte, termin 28.02.
Svašta sam prošla dosad u ovoj trudnoći, najprije smeđarenje pa onda krvarenje i na kraju dijagnoza mog soc.gin, omfalokela kod bebice (možda se koja i sjeća da sam baš tu pitala o tome). Uglavnom, hvala Bogu, dijagnoza potpuno pogrešna pa sad trudnoću vodim privatno jer ovog više ne želim vidjeti nikad. Baš sutra imam pregled pa vam se javim nakon 😉
Pozdrav mojim MPO suborkinjama, Zelena, Tratinčica, Lucy 👋😘
I upamtila sam da se,Lucijaa s tobom, pratim u dan 😁
Čestitam svima na urednim nalazima NIPT-a i čekam s onima koje su još u iščekivanju nalaza 😊
Dobrodosla Bubica! Mi smo takodjer jako blizu s terminom, ja sam 25.2.💞 veselim se druzenju!🥰
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Mislis na BW? Imam od Massa, mislim da cure najcesce taj uzimaju, meni se pokazao super🥰 jako me umiri, samo nemoj prije 12-13 tt da te ne uhvati panika ako ne budes mogla naci otkucaje.. beba je jaaako nisko, ispod ruba gacica (ja sam nadobudno trazila oko pupka prvi puta🤪
Dali je to ovaj sto je na ljekarnanatura.hr trenutno na akciji? Cca 65€
Dali je to ovaj sto je na ljekarnanatura.hr trenutno na akciji? Cca 65€
Jest taj imam i ja od prošle trudnoće. Odličan 😃
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji