Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    02. Listopad 2023. 17:25

Maša jel sve ok
    Sisy drago mi je da si uživala. Zavidim ti pomalo 😅❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Baby.nb.3
    02. Listopad 2023. 18:07

Tami0910

lucq

Ima li netko mozda iskustva s Podobnik specijalnom bolnicom?
    I imate li vi zuti iscjedak?Meni je sad vec 2 dana
    Jucer uz to i mrvicu smeckasto, ne znam jel to razlog za brigu

I ja sam razmisljala o Podobniku i kad sam cula da u slucaju da nesto krene po zlu da te oni voze u drzavnu bolnicu odustala sam. Pa nisam luda platit i jos da se nedaj Boze nesto zakomplicira izgubis vrijeme (a u tom trenutku je svaka sekunda bitna) da te dovezu u drzavnu bolnicu.

Pa Sveti Duh je 50m dolje 😅😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

lucq
    02. Listopad 2023. 18:49

Tami0910

lucq

Ima li netko mozda iskustva s Podobnik specijalnom bolnicom?
    I imate li vi zuti iscjedak?Meni je sad vec 2 dana
    Jucer uz to i mrvicu smeckasto, ne znam jel to razlog za brigu

I ja sam razmisljala o Podobniku i kad sam cula da u slucaju da nesto krene po zlu da te oni voze u drzavnu bolnicu odustala sam. Pa nisam luda platit i jos da se nedaj Boze nesto zakomplicira izgubis vrijeme (a u tom trenutku je svaka sekunda bitna) da te dovezu u drzavnu bolnicu.

Ja sam cula da je prije tako bilo, ali sad od kad su specijalna bolnica navodno imaju sve potrebno za komplikacije

• cocinella
    02. Listopad 2023. 19:37

posvudusavol2

Ja sam 2022. u Petrovoj i opet ću. Rodilište je u funkciji , nadam se da ce tako i ostati.
    Ja sam stvarno prezadovoljna sa svojim boravkom tamo pa ne bi mijenjala ako ne moram.
    Hrana mi je bila odlična 🤣

Također sam fino jela svih mjesec dana na odjelu. A i u rađaoni 🤭

• Mrva1104
    02. Listopad 2023. 20:03

Stigli nalazi popodne ali tek sad stižem do vas.
    Uredan je nalaz, low sve i stiže nam dečko 💙

Za curku smo imali ime ali za muškića niti jedno 😂 Ali daj Bože da nam to jedini problem bude. 

💙

• Mrva1104
    02. Listopad 2023. 20:07

Mašo, je li sve u redu?
    Sisy bas mi je drago da si uzivala 😊 
    Porodiljni ako trudnoca bude uredna i dalje i na poslu mi bude sve ok radila bi do kraja tj do tih 45 dana. 
    Nadam se da je ostatak ekipe dobro. 

Mene vec hvata san, majko mila gora sam od kokosi postala 🥱

💙

Mary36
    02. Listopad 2023. 20:20

Mrva1104

Za curku smo imali ime ali za muškića niti jedno 😂 Ali daj Bože da nam to jedini problem bude.

Čestitke! Kada si točno radila nipt i koliko si čekala nalaze? Ja gledam da bi išla slijedeći ponedjeljak, ali se bojim da mi nije rano.

Anica88
    02. Listopad 2023. 20:25

Mrva cestitam 🥳🥳🥳
    I mene rano ulovi umor, cesto zaspim oko 9 😆

Da li je itko od vas nedavno u Zagrebu radio TORCH?
    Na stranici od stampara pise: “TORCH test trenutno nije moguće obaviti u Službi za kliničku mikrobiologiju.”, a ginekolog mi je rekao da idem tamo 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    02. Listopad 2023. 20:29

HMary36

Mrva1104

Čestitke! Kada si točno radila nipt i koliko si čekala nalaze? Ja gledam da bi išla slijedeći ponedjeljak, ali se bojim da mi nije rano.

Mislim da se mora cekati 10+0 tjedana kako bi se mogao napraviti bilo koji takav test.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Mrva1104
    02. Listopad 2023. 20:32

Mary ja sam radila sa 11+4, dakle prosli ponedjeljak navecer u 18 i 30 sam bila narucena i danas popodne mi je javila. 
    Moja gin ne radi prije 11tt. Ali sto sam citala na netu mislim da vec od 10tt krecu. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.