Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Imstah
    15. Rujan 2023. 18:21

Ivy kod mene nije dvoroga nego septum u maternici, ali to dvoje se često miješa na ultrazvuku jer je jako slično. Rodila sam kćer prije 14g iako je bilo dosta problema u trudnoći, imala sam jedan spontani ranije ove godine sa 8tt i evo nas sad na 16+, nadamo se da će sve biti ok. 🤷🏼‍♀️

• Imstah
    15. Rujan 2023. 18:25

Ima na fejsu grupa, zove se nešto tipa septum uterus support group, ima hrpa žena i puno iskustava o toj operaciji, navodno nije ništa strašno, čak mislim da je laparoskopski. Uglavnom problemi sa tim septumima su ako se posteljica implantira potpuno ili djelomično na septum, jer nije toliko prokrvljen i beba ne dobiva šta treba pa dođe do spontanog, ili kasnije i trudnoći ako sputava rast bebe može doći do spontanog ili zastoja u rastu.

Moja kćer se npr rodila jako mala, sa 2260 (37+5) ali je bila zdrava ko dren, nije trebala ni inkubator ni ništa, išle smo za par dana doma i evo je sad osmi razred. Tako da nažalost to sve ovisi o tome kako ti grah padne 🤷🏼‍♀️

• Ivy1304
    15. Rujan 2023. 18:29

Ovako kad cujem malo vise iskustava mi lakse nekako...
    Pokusala sam to ukucati na facebooku ali nije mi nista izbacilo...
    Da rekao mi je laserom da to ide...

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

Yellowsubmarine
    15. Rujan 2023. 21:02

marta96

Ej cure, šta se tiče mazanja ja sam se mazala od početka i u zadnja 2 tjedna skroz popucala i nije bas previše izbijelilo🥺 a jos sam dobila dosta strija kad se sve to vraćalo na mjesto… Pa eto očito ovisi kakva je koža..
    Nego ja ne znam valjda sam vec zaboravila, ali imam bas obilan iscjedak 😵 stalno mokro, kako je kod vas?

I kod mene je bas obilan iscjedak 😩 i sumnjivo mi je bilo, al je papa test dosao uredan 😊

marta96
    15. Rujan 2023. 21:41

Yellowsubmarine

marta96

Ej cure, šta se tiče mazanja ja sam se mazala od početka i u zadnja 2 tjedna skroz popucala i nije bas previše izbijelilo🥺 a jos sam dobila dosta strija kad se sve to vraćalo na mjesto… Pa eto očito ovisi kakva je koža..
    Nego ja ne znam valjda sam vec zaboravila, ali imam bas obilan iscjedak 😵 stalno mokro, kako je kod vas?

I kod mene je bas obilan iscjedak 😩 i sumnjivo mi je bilo, al je papa test dosao uredan 😊

Ne znam da li će meni sad raditi papu jer navodno da je sad neka preporuka svake 2 god, a prosle god smo radili nakon poroda 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Yellowsubmarine
    15. Rujan 2023. 22:03

marta96

Yellowsubmarine

marta96

Ne znam da li će meni sad raditi papu jer navodno da je sad neka preporuka svake 2 god, a prosle god smo radili nakon poroda 🙈

Meni nekako ostalo u glavi kao jednom godisnje papa test. Doduse vjerujem da ce svakako radit s obzirom sa se radi o trudnoci 

marta96
    16. Rujan 2023. 07:20

Yellowsubmarine

marta96

Yellowsubmarine

marta96

Meni nekako ostalo u glavi kao jednom godisnje papa test. Doduse vjerujem da ce svakako radit s obzirom sa se radi o trudnoci

U prošloj trudnoći isto nije radio s tim da je bilo godinu dana proslo od zadnje pape jer sam imala spontani 3mj prije pa nije nista htio dirati previše, sad ćemo vidjeti 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Malena1122
    16. Rujan 2023. 07:32

Ne rade svi papu u trudnoći. Ja sam moga sad zamolila da mi odradi to na slijedećem pregledu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    16. Rujan 2023. 07:49

Meni je moja rekla da cemo na iducem pregledu napraviti papu obzirom da sam nedavno krvarila pa da sacekamo

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    16. Rujan 2023. 09:18

Jutro cure 🤗
    Znate sam prije pisala kad će oni menga bolovi prestat, da me rasturaju 😂
    Prije koji dan nekako odjednom prestalo, osjetim kroz dan tu i tamo neko zatezanje,  propadanje ali ništa više konstantno.. 
    Mučnina svaki dan, bolovi u sikama uzasni😂
    Jel mislite da je to normalno da više, ajmo reć, ne boli? 
    Zadnji pregled sam imala sa 5+5, u srijedu ću već biti 8+4, pa mi se nekako odužilo...😭🥴

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.