Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    14. Rujan 2023. 16:22

Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim ☺️ Evo u potpisu vidite da nas je puno bebica napustilo, ali nedamo se, nadamo se još jednoj bebici i nadam se da se pratimo do proljeća 🥰
    U utorak prvi pregled 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Alexica
    14. Rujan 2023. 16:49

Vidim da spominjete pomicanje termina zbog velicine bebe. Do kad se to pomice ili se ipak kao termin poroda (i uvjet za porodiljni) racuna termin po datumu zadnje menstruacije?
    Mene pitaju na poslu do kad radim pa nisam sigurna jel ce se to nesto jos mijenjati ili je tako kako je (osim ako cu morati ne daj boze na komplikacije ranije).

Ja se mazem kremom i uljem iz bioderma, prije tog sam imala jou jou belly blossom ali vise nije dostupan.
    Sad cu vjerojatno prec na bademovo ulje, netko od vas ga je spomenuo bio kad sam pitala :) 

Pijem prenatal od almagee i vitamin D kad se sjetim jer sam bas u deficitu s njim (kao vecina nas) a dosta je bitan u trudnoci (mislim pogotovo u 3. Tromjesecju skupa sa zeljezom kojeg planiram tad prekontrolirati pa uvest i to dodatno)

Dobrodoslica i puno srece i lijepe trudnoce zelim novim curama, stalno nam se puni grupa 😊🥳

Marchy89
    14. Rujan 2023. 16:55

Sandra25

Pijete li prenatalne vitamine i koje? Mene malo zbunjuje jer meni moja doktorica uz duphastone koje pijem kaze da uzimam samo folnu i da mi je to dovoljno. Mislim se da uvedem neke prenatalne vitamine obzirom da mi je prehrana zbog mucnina Boze sacuvaj.
    U prosloj trudnoci pila sam Elevit cini mi se

Meni je doktor također preporucio samo folnu i utrogestan..

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

Donna2022
    14. Rujan 2023. 18:26

Ja koristim Bio-oil, cula sam od dosta trudnica da je dobro.. imate sada na Notinu na akciji ako kojoj treba😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Alexica
    14. Rujan 2023. 18:43

Ja sam krivo napisala, od biovitalisa koristim ulje i kremu hahaha 
    Ma ja mislim da je dovoljno s bilo cim hidratizirati stalno kozu, ali naravno ovisi sve o nama i nasoj kozi na kraju.

• Sandra25
    14. Rujan 2023. 20:07

Amadeus

Helo, rekao mi je doktor da ako se smedjarenje nastavi sto i jest da cyclogest uzimam rektalno..

Znaci.. ne mogu se prisilit 🤣

I ja stavljam te vaginalete isto

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Alexica
    14. Rujan 2023. 20:11

Amadeus

Helo, rekao mi je doktor da ako se smedjarenje nastavi sto i jest da cyclogest uzimam rektalno..

Probaj se prisiliti, ponavljaj si da je to sve za dobrobit bebe :) 
    Meni je bilo dosta 3 mj stavljanja utrogestana vaginalno i samo sam se tjesila tim da je to za bebu. Doduse kad mi je bilo svega dosta onda bi si znala popricat s njom da joj bude jasno kakvu zrtvu radim i da cu joj to sve zapamtiti hahaha

Nisam znala da postoji opcija rektalnog uzimanja, ali valjda postoji razlog 

• Alexica
    14. Rujan 2023. 20:22

Amadeus

Sandra25

Amadeus

I ja stavljam te vaginalete isto

Guglam how to insert cyclogest rectally 😅
    Ne mogu ja to
    Moze igle u trbuh moze histero na zivo, al kud jos i ovo 🤣

Ajde ajde, napisah poruku taman na prosloj strani kad i ti ovu pa si je mozda fulala.
    Sve za bebusku :P
    Nije tako strasno sigurno, vjezba za stavljanje cepica bebi jednog dana 😅 sve je u glavi, udahni i obavi to. Sto prije krenes prije ces zavrsiti s tom terapijom i bit ce sve okej ;) 
    Doduse ja nisam googlala kako se to radi, ali pretpostavljam da mozda treba podmazati s necim da bude lakse? 😂

Yellowsubmarine
    14. Rujan 2023. 20:23

Baby.nb.3

Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim ☺️ Evo u potpisu vidite da nas je puno bebica napustilo, ali nedamo se, nadamo se još jednoj bebici i nadam se da se pratimo do proljeća 🥰
    U utorak prvi pregled 🥰

Dobro nam dosla! Protrnula sam citajuci potpis 😔
    Cestitam ti na plusu i nek ti ova trudnoca izdrzi do kraja i napokon ugledas svoju bebicu! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

• Mrva1104
    14. Rujan 2023. 20:24

Hvala cure na savjetima. Na notinu je popust plus besplatna dostava (ako se ne varam na sve) tako da top, odmah sam narucila😂 
    Curke sa smeđarenjima, zelim da vam sta prije stane to. Cuvajte se i mozete vi to. Dogodine svoje klupko srece drzati u rukama 🤱
    Kako me hormoni danas peru, placem na svaku sitnicu. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.