Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeMamadius90
    14. Rujan 2023. 09:33

lucq

Moj 1. pregled je 21.9.
    Sad sam 5+2 i nemam jos nikakve simptome osim bolnih i napetih grudi, ne znam jel bi trebala vec sada imati i neke druge simptome?

Ne, uzivaj :) Meni su mucnine pocele tamo kasni 6./rani 7. tjedan, prije toga isto bolne grudi i malo sam bila naduta. Tako da mislim da je to skroz ok :) 

• Sandra25
    14. Rujan 2023. 09:33

lucq

Moj 1. pregled je 21.9.
    Sad sam 5+2 i nemam jos nikakve simptome osim bolnih i napetih grudi, ne znam jel bi trebala vec sada imati i neke druge simptome?

U tom periodu ja sam imala samo bolne grudi

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    14. Rujan 2023. 10:00

Mema meni doktor nije spominjao vakcine.
    Što se tiče prehrane, iskreno svega jedem. Mučnine mi tek popuštaju, pa nastojim smanjih kruhasto i suho. Pijem dosta vode, pojedem bar 2 voćke u danu, za doručak obično pekmez i maslac. Ručak/večera kombiniram, gledam da pojedem jedan obrok s mesom, jednom tjedno svježu ribu. Ubacujem dosta povrća kao što su brokula, karfiol, bundeva (juha bude top). Naravno često posegnem za slatkišima i čipsom, al sad malo manje.
    Djevojke sretno danas na pregledu!
    Ovo odbrojavanje dana do rezultata Panorame me ubija :(

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Malena1122
    14. Rujan 2023. 10:07

Mema nikad u nijednoj trudnoći mi nitko nije nikakve inekcije predlagao. Ja ih nebi ni primala Al to sam ja 😅.
    Lucq uživaj u tome. Ja prošlu trudnoću sam jedino imala te simptome u početku. Prošla sam bez mučnina. A u ovoj su mi krenule u šestom tjednu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    14. Rujan 2023. 10:08

Zelena123

Mema meni doktor nije spominjao vakcine.
    Što se tiče prehrane, iskreno svega jedem. Mučnine mi tek popuštaju, pa nastojim smanjih kruhasto i suho. Pijem dosta vode, pojedem bar 2 voćke u danu, za doručak obično pekmez i maslac. Ručak/večera kombiniram, gledam da pojedem jedan obrok s mesom, jednom tjedno svježu ribu. Ubacujem dosta povrća kao što su brokula, karfiol, bundeva (juha bude top). Naravno često posegnem za slatkišima i čipsom, al sad malo manje.
    Djevojke sretno danas na pregledu!
    Ovo odbrojavanje dana do rezultata Panorame me ubija :(

Koji je danas dan? 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    14. Rujan 2023. 10:18

Pijete li prenatalne vitamine i koje? Mene malo zbunjuje jer meni moja doktorica uz duphastone koje pijem kaze da uzimam samo folnu i da mi je to dovoljno. Mislim se da uvedem neke prenatalne vitamine obzirom da mi je prehrana zbog mucnina Boze sacuvaj.
    U prosloj trudnoci pila sam Elevit cini mi se

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Suncica13
    14. Rujan 2023. 10:19

Mema88

Cure imam jedno pitanje, da li je vama gin. preporučio vakcine i to dvije jedna protiv gripe u 4 mjesecu a druga protiv velikog kašlja u 28tt? Ne znam šta da odlučim prosto sam s vakcinama na Vi još sad u trudnoći. Mislim nije obavezno dao mi je papir da se potpišem ako želim, a sutra ima pregled 🤔☺️

Meni je isto preporucila te dvije vakcine, takodjer ne znam sta da uradim posebno zato sto jos uvijek radim i to s ljudima. 🫤

JagodicaBobica96
    14. Rujan 2023. 10:24

Ja sam se probudila jutros sa takvim mucninama..uzas
    Sretno sa pregledima! 

Zelena123
    14. Rujan 2023. 10:30

Vadila sam krv u ponedjeljak u 20 h...tako da računam od utorka, danas je tek treći dan

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

sisy
    14. Rujan 2023. 10:31

Što se tiče vitamina do sada sam pilasam folnu, tek sam sada uvela prenatalna kapsule, Novelac, ali mislim kad ih popijem da cu uzeti Orthomol natal.
    Što se tiče prehrane, jedem sranja, u početku sam pazila na sve i jako zdravom varijantom išla, sada sve neki pudinzi u čašama, gluposti raznorazne, čak tu i tamo burger naručim, pojedem Nutellu žlicom i to ne jednu nego njih par, bude tu i zdrave hrane i kuhanog ručka, ali nekako što mi se god jede ja sebi priuštim. Ipijem mnooogo jogurta, paše mi, mogla bih 3 litre dnevno popiti.
    Što se tiče pokreta, ja tu i tamo osjetim već balončiće, pogotovo kada stisnem trbuhrecimo kada legnem na njega i slično. Ali meni je ovo druga trudnoca.
    Što se tiče vakcina, nitko mi nije preporučio nijednu niti cu se vakcinisati a ne bih ni da su mi rekli. Čak mislim da ni bebu neću vakcinisati, bar ne onim vakcinama što idu od 6mj pa nadalje. Ne hvala!
    Prvo dijeta sam vakcinisala sve u roku,čak sam trčala da ne bih zakasnila na koju. Imali smo sreće, jer mnogi nisu. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.