Ivy može bit hematom ili neka glupost ne mora značiti ništa. I smeđe je stara krv. Jesi li odradila betu napokon?
Betu sam jucer vadila, sutra moram na kontrolu I opet vadot betu. Popila sam lupocet od 1000mg, ali i dalje boli.
Kolika je Beta?
Ne znam, kod specijaliste je nalaz, sutra cu sa novim nalazom bete ici tamo.
I kicma me iza boli, nikad me ovako nine bolilo
Ja bi na tvom mjestu odma na hitnu. Ne znam. Nedaj Bože da je vanmaterična nije za zezat se.
Sta on na ultrazvuku nije mogao jucer vidjeti da je vanmatericna?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Ivy baš mi je žao ali ako te tako boli mogla bi nažalost biti vanmaterična, držim fige da nije ali da sam na tvom mjestu već danas bi išla u bolnicu da se to isključi.
Krivo sam zapamtila datum pregleda 🤦♀️
Gledam sad papiric gdje mi je ginekolog napisao datum i vrijeme i vidim da nije danas nego sutra u pola 6 popodne.
Stigli su mi rezultati panorame - sve je low risk i curica je 😀
Kod mene su se babske price pokazale tocne - imala sam vecu betu nego je bilo ocekivano za taj dan trudnoce (znala sam otprilike dan ovulacije zbog pracenja bazalne temp i lh trakica) i imam jake mucnine - oboje kazu da je znak curice
Anice cestitam na dobrom nalazi i na maloj princezi❤️
Jaoooooo curicaaaaaa😍😍😍😍
2015 👼🏻
2016 👦🏼
I ako je vanmatericna, onda moram na struganje?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
I ako je vanmatericna, onda moram na struganje?
Nadajmo se da nije Al otiđi odma u bolnicu ako su takvi bolovi ne prepuštaj ništa slučaju.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Mene su jako boljela leđa i stomak, kao najgora menga ikad pa sigurno dobra 2 tjedna.. pa je sve u redu.. osim ako ti Ivy osjećaš da je nešto baš loše, ja bih barem odmah zvala i vidjela kolika mi je beta pa bih onda odlučila što ću dalje.. 🤷♀️
Ali da, beta je bila dosta niska iako se lijepo poduplala.. kad ne možemo točno znati kada ti je bila O... napravi onako kako ti osjećaš 🙏
Najčešće "zapne " negdje u jajovodu, najviše je takvih primjera, onda ide operacija- odnosno uklanjanje jajovoda.. ali nemoj sad u negativu, raspitaj se ti za betu prvo. Želim ti sreću
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ivy žao mi je što prolaziš kroz to. Ne znam što ti pametno reći, al ja bih svakako pokušala požurit s doktorima pogotovo na tvoju povijest. U slučaju da i bude vanmaterična, svakako bi bilo dobro kasnije odradit više nalaza da se vidi uzrok i možda se prebacit na humanu reprodukciju da dobijete više pomoći.
Anice super nalazi Panorame! Ja sam isto imala visoku betu, mučnine i stvarno se nadam curici :)
Sisy ja sam isto postala glupa xD Lako zaboravljam i treba mi više vremena za neke radnje...O pospanosti da ne pričam. Ti uskoro ideš na putovanje, jesi uzbuđena? :)
Cure sretno danas na pregledima!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Cure jedno pitanje - kada se ide na porodiljni? Odnosno kada se prestaje raditi? Uskoro ću reći na poslu da sam trudna, pa bih htjela sračunati do kada ću biti dostupna jer sam mislila i malo godišnjeg ubaciti pred porodiljni. Na internetu sam pročitala od 28 do 45 dana prije termina - tko odlučuje koliko dana? Jesu li ovo svi dani ili samo radni?
Unaprijed hvala :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Cure jedno pitanje - kada se ide na porodiljni? Odnosno kada se prestaje raditi? Uskoro ću reći na poslu da sam trudna, pa bih htjela sračunati do kada ću biti dostupna jer sam mislila i malo godišnjeg ubaciti pred porodiljni. Na internetu sam pročitala od 28 do 45 dana prije termina - tko odlučuje koliko dana? Jesu li ovo svi dani ili samo radni?
Ja sam otvorila 45 dana prije. Mislkm da ti možeš odlučiti
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam otvorila 45 dana prije. Mislkm da ti možeš odlučiti
Svi dani su
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji