Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucq
    04. Rujan 2023. 14:01

Sretno Ivy!
    Kada planirate ici na cuvanje trudnoce ili kada ste otisle?

Tratinčica123
    04. Rujan 2023. 14:34

Lucy08

Tratinčica123

Lucy, i mene zanima spol vašeg bebača, bit će sve u redu 😁 koliko si platila taj osnovni paket?
    Ja sam ok, sada imam samo mučnine, hvala Bogu bez povraćanja. Na moru smo, opuštam se😊
    Sisy, držim fige za uredan test 🤗 strpljivo sad do rezultata, koliko se može 😂
    Ivy,želim ti sreću s betom i da sve na kraju bude ok🙏
    Zelena, drago mi je da si bolje🤗

Navijamo za curicu 🤞🤞🤞🤞😄
    400e jer sam karticom, a u gotovini je nesto manje.
    Dobro je kad su samo mucnine , lipo odmaraj i uzivaj 🥰
    Meni je sad super skoro ko da nisam trudna. Glad i san se mora namirit, a ostalo neman se za sta pozalit. Zbog sisa vise ne placem kad skidam grudnjak, bolje spavam, glava zaboli tu i tamo… ma prosla sam odlicno sta se nuspojava tice 😊

I mi bi curku 🤞😁 ja od početka imam osjećaj da je curica, a muž stalno govori "vas dvije"..kaže on da je curica 😅
    Ja moram još uvijek što ćemo mi raditi od tih testova, nismo još o tome razmišljali..  🤷‍♀️
    Drago mi je da si dobro i sve napreduje kako treba😊
    .
    Ivona1995,  dobro nam došla, neka sve bude uredno😁
    Lucq,  ja sam bila za vrijeme postupka na bolovanju, a od 1.9 sam na komplikacijama 🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    04. Rujan 2023. 14:46

sisy

Ivy1304

Jutro, a kad sam bila se brisala opet je bilo malo rozo. Sad se spremam I ici cu na hitnu, gibekolog mi tek od 13 radi
    Ivy sretno, najsretnije. Nemoj se sekirati, svi smo imali taj famozni roskasti iscjedak, bit ce to sve ok, a i evo ti prilike da na osnovu tog nalaza sa hitne produžiš bolovanje kod svoje obiteljske doktorice. Svako zlo za neko dobro.

Curke, ja sam upravo završila sa pregledom i Panoramom.
    Uglavnom probudlila sam se u 4 jutros, spremila i MM i ja smo vozili 2 sata jer Panorama nema kod nas (koja glupost).
    Doktor je prvo pogledao da li plodu kuca srce, to je bio kratki pregleg, bez mnogo informacija, samo evo glava, evo tijelo evo noge, evo ruke, srce kuca, hajde na Panoramu 😅
    Ali meni je to i više nego dovoljno jer su mi zadnji tjedan popustili simptomi i nemam više one grozne mučnine, mada mi jako fale, nekako sam sigurna da je sve uredu dok ih imam.
    Panorama se malo odužila, de popunjavanje nekih papira, mejlovi, serijski brojevi, potpisi, svašta nešto, uglavnom odiše ozbiljnošću, što mi je ok. Krv izvadila, 2 velikeee bočice 😅
    Tako me frka sada iščekivati rezultate, ne znam kako da provedem idućih 10 dana s mirom. Mislim da neću spavati, da ću se stresirati, jer sam je*eni frik i uvijek mislim negativno i grozna sam, ufff.
    Kako ste mi vi sve, ima li novih simptoma ili nestanka simptoma, kako se psihički osjećate, ima li promjena raspoloženja?

Draga Sisy, razumijem te skroz, tako sam i ja panicarila, tresla se kad je dosao nalaz, od panike nisam uopce gledala spol, samo gledala da li pise “low risk”, na kraju MM kaze- curica je!! A ja ono- ma da?🥳🤣 bit ce sve ok☺️ meni su 8. dan stigli nalazi.
    Inace, kod mene i dalje mucnine i povracanje, nikako da popusti😩

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

sisy
    04. Rujan 2023. 16:49

Donna2022

sisy

Ivy1304

Jutro, a kad sam bila se brisala opet je bilo malo rozo. Sad se spremam I ici cu na hitnu, gibekolog mi tek od 13 radi
    Ivy sretno, najsretnije. Nemoj se sekirati, svi smo imali taj famozni roskasti iscjedak, bit ce to sve ok, a i evo ti prilike da na osnovu tog nalaza sa hitne produžiš bolovanje kod svoje obiteljske doktorice. Svako zlo za neko dobro.

Curke, ja sam upravo završila sa pregledom i Panoramom.
    Uglavnom probudlila sam se u 4 jutros, spremila i MM i ja smo vozili 2 sata jer Panorama nema kod nas (koja glupost).
    Doktor je prvo pogledao da li plodu kuca srce, to je bio kratki pregleg, bez mnogo informacija, samo evo glava, evo tijelo evo noge, evo ruke, srce kuca, hajde na Panoramu 😅
    Ali meni je to i više nego dovoljno jer su mi zadnji tjedan popustili simptomi i nemam više one grozne mučnine, mada mi jako fale, nekako sam sigurna da je sve uredu dok ih imam.
    Panorama se malo odužila, de popunjavanje nekih papira, mejlovi, serijski brojevi, potpisi, svašta nešto, uglavnom odiše ozbiljnošću, što mi je ok. Krv izvadila, 2 velikeee bočice 😅
    Tako me frka sada iščekivati rezultate, ne znam kako da provedem idućih 10 dana s mirom. Mislim da neću spavati, da ću se stresirati, jer sam je*eni frik i uvijek mislim negativno i grozna sam, ufff.
    Kako ste mi vi sve, ima li novih simptoma ili nestanka simptoma, kako se psihički osjećate, ima li promjena raspoloženja?

Draga Sisy, razumijem te skroz, tako sam i ja panicarila, tresla se kad je dosao nalaz, od panike nisam uopce gledala spol, samo gledala da li pise “low risk”, na kraju MM kaze- curica je!! A ja ono- ma da?🥳🤣 bit ce sve ok☺️ meni su 8. dan stigli nalazi.
    Inace, kod mene i dalje mucnine i povracanje, nikako da popusti😩

Osmi radni dan ili sve skupa sa vikendom?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Sandra25
    04. Rujan 2023. 16:58

Jel ti nalazi od panorame dodju kod doktorice ili na mail nama?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Malena1122
    04. Rujan 2023. 17:08

Sandra25

Meni je došlo meni Al i doktoru. Osmi dan skupa sa vikendima. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    04. Rujan 2023. 17:11

Sisy i Lucy za uredan nalaz 🤞🏻
    ivona1995 dobrodošla i da sve bude ok ovaj put 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Alexica
    04. Rujan 2023. 17:29

Sandra25

U mom slucaju dosli su prvo doktorici pa me nazvala,
    objasnila rezultate i rekla da je odmah pustila da se posalje i meni na mail. 

• Alexica
    04. Rujan 2023. 17:31

Dobrodosle sve nove cure, puno srece i lijepih trenutaka u trudnoci! :)
    Vidim da nas je sve vise i vise, pravi mali baby boom, ali uskoro ce to biti to od proljetnih beba 

Donna2022
    04. Rujan 2023. 17:41

Malena1122

Sandra25

Meni je došlo meni Al i doktoru. Osmi dan skupa sa vikendima.

Tako identicno i meni

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.