Zanimaju me vaši simptomi, da li vas boli stomak i donji dio leđa kao da ćete dobiti M, također mi se znaju pojaviti neki probadajući bolovi, kao žiganje, lijevo i desno…
U prvoj trudnoci sam imala bolove kao da trebam dobiti, i to sigurno tjedan dana, sad toga nema ali svako malo me probode sa lijeve i desne strane. Svi bolovi su normalni sve dok nema krvarenja.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav cure,
Sto se tice prenatalnih testova u prvoj trudnoci nisam radila sad bih radila jedino ako bude potrebe da se tipa na nuhalnom vidi da nesto nije ok. Ja sam danas bila na pregledu zbog prijasnjeg spontanog samo da utvrdimo je li trudnoca i je li u maternici. Hvala Bogu je smjestili se u maternicu i vidi se samo gestacijska vrecica jer je jos jako rano.
Sisy mislim da je to tvarno lijepa beta 🙌🏻 .
Nisam jos popamtila svima imena ali ova cura sto je radila clear blue test ja sam vidjela plus ali znamo da CB testovi znaju baciti tu evaporacijsku. Ja sam isto ljubitelj tih duchees testova iz mullera i ja ti isto savjetujem da napravis njega da si odagnas sumnju.
Sretno svima na sljedecim pregledima.
Drago mi je da je trudnoca u maternici i da je sve uredno 😊
Sljedeci pregled i bit ce i srčeko ❤️🙏🏻
Hvala ti! ❤️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav cure,
Sto se tice prenatalnih testova u prvoj trudnoci nisam radila sad bih radila jedino ako bude potrebe da se tipa na nuhalnom vidi da nesto nije ok. Ja sam danas bila na pregledu zbog prijasnjeg spontanog samo da utvrdimo je li trudnoca i je li u maternici. Hvala Bogu je smjestili se u maternicu i vidi se samo gestacijska vrecica jer je jos jako rano.
Nisam jos popamtila svima imena ali ova cura sto je radila clear blue test ja sam vidjela plus ali znamo da CB testovi znaju baciti tu evaporacijsku. Ja sam isto ljubitelj tih duchees testova iz mullera i ja ti isto savjetujem da napravis njega da si odagnas sumnju.
Super za uzv 👍 Kad je sljedeci?
Za dva tjedna me narucila ponovno.
Zanimaju me vaši simptomi, da li vas boli stomak i donji dio leđa kao da ćete dobiti M, također mi se znaju pojaviti neki probadajući bolovi, kao žiganje, lijevo i desno…
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav cure,
Super za uzv 👍 Kad je sljedeci?
Za dva tjedna me narucila ponovno.Zanimaju me vaši simptomi, da li vas boli stomak i donji dio leđa kao da ćete dobiti M, također mi se znaju pojaviti neki probadajući bolovi, kao žiganje, lijevo i desno…
Mene donji dio ledja bas dosta boli i kao da ne mogu puno niti sjediti ili moram paziti kako sjedim. Doduse otprije mi je donji dio ledja raskliman jer sam radila teske fizicke poslove a dosta sam visoka pa bi svaku sezonu zavrsila rasklimana. To najvise osjetim. Osjecala sam i kao da mi sise zare, to sad manje osjetim. I zadnja dva dana sam kao da sam bolesna neka glavobolja i zna mi doci onaj osjecaj nelagode u zeludcu, ali nikako me ne tjera na povracanje. Vjerujem da puno vise osluskujem simptome zbog prosle trudnoce. I osjetim ziganje u janicima. Vise u desnom nego lijevom ali to je to.
Takodjer i mene tako, od danas bas osjetim bol u donjem dijelu ledja i povremena probadanja u jajnicima. Skacem panicno na sve zbog proslog spontanog, odmah se uplasim.. danas sam 8+3 i vjerojatno se maternica pomalo siri, ali nije ugodno🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Mene isto zadnja 2 dana zna baš probosti često desni jajnik, ali mi je i ginekologica najavila da bi se to moglo dogoditi jer je kao na njemu bila ovulacija.. Tak da se pokušavam ne stresirat nego si mislim da to sve tako treba bit 😊 ostalih simptoma nemam, baš znam dosta jest, nikakvih mučnina nemam, samo se bojim kak ću s kilama do kraja trudnoće 😅
Ja sam jucer bas puno obaveza imala i puno hodala, baš me bolilo i presjecalo, ali čim sam legla odmoriti sve ok, nema bolova dok lezim. Ja sam na Duphastonima, neću prokrvariti da i nije nesto uredu, zato sutra vadim ponovo betu.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Dobro jutro curke 🙋♀️
Meni su prestali ti grcevi dolje, sad samo povremeno osjetim kakvo zatezanje , nelagodu. Kad lezim super mi je , jedino zbog bolnih dojki mi nije ugodno pogotovo kad se okrecem. Gladna sam cim se probudim, jedem po malo cesce oko 5 obroka i spavam kao beba , malo jedem malo spavam 😅 Navecer jedva iscekam 23 h da uzmem terapiju i zaspem. Mokrim cesce i pred zoru me probudi mjehur. I njuh je istancan da bi mogla skupa s psima tragacima radit 😄 nevjerojatno je sta sve nanjusim 😅
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Danas radila ponovno test clearblue onaj 6dana prije.
https://postimg.cc/dhRr2p1X/8c927baf
Trakice iz mullera su mi se pokazale jako nepouzdane.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Ja sam jucer bas puno obaveza imala i puno hodala, baš me bolilo i presjecalo, ali čim sam legla odmoriti sve ok, nema bolova dok lezim. Ja sam na Duphastonima, neću prokrvariti da i nije nesto uredu, zato sutra vadim ponovo betu.
Na zalost Duphastoni nisu garancija da se nece prokrvariti...
Iz iskustva govorim.
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Na zalost Duphastoni nisu garancija da se nece prokrvariti…
Iz iskustva govorim.
Ja sam u prosloj biokemijskoj tek prokrvarila kad sam prestala sa Duphastonima, a trudnoca vec dugo nije napredovala.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji