Pozdrav mame!
Trebam pomoć i savjet, izludit ću…ne znam više šta da radim i mislim…
Zadnja menstruacija mi je bila 26.5…menstruacije inace nisu bile redovite, takoder ni ovulacija, svaki put drugacije..
Crtica se pojavila 2.7, te prvi pregled bio 12.7..
Vadila sam betu 12.7 i bila je 1265, zatim 17.7 i bila je 1682…
Bila sam danas 18.7 na uzv i kaze da je g.vrecica i dalje ista i da nema pomaka niti se ista pojavljuje..Sada bi trebala biti trudna 7+4, jel postoji mogucnost da je fulao koji tjedan..U subotu 22.7 idem opet na uzv i vadit betu i to će bit konacno..Da li postoji mogucnost da se beta povisi i da g.vrecica naraste do subote? Ili da se prestanem nadat..ne znam jel koja od vas imala takvo iskustvo? Svaka pomoc je dobrodosla😊
Meni je zadnja menstruacija bila 14.5. i sad sam 7+2, zbog kasnije ovulacije mi je 2 tjedna manja. Meni se na prvom pregledu (7.7.) nije vidio plod, ali su se vidjele g. i zumanjcana vrecica pa me narucila za tjedan dana opet, i onda se vidjela i bebica 😊
Tako da, ako si i ti 2 tjedna manje, moguće da će ti se tek sad pojaviti
Ja imam neki blijedo roskasti iscjedak ali to je zaista toliko svijetlo da se samo na bijelim toalet papiru jedva primjeti razlika u boji, nesto kao žućkasto roskasto nježno blijedoooo jako blijedo.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ja imam neki blijedo roskasti iscjedak ali to je zaista toliko svijetlo da se samo na bijelim toalet papiru jedva primjeti razlika u boji, nesto kao žućkasto roskasto nježno blijedoooo jako blijedo.
Prati svakako, ako primjetis da ti se pojacava svakako se javi gin, moguce da ce ti dati progesteron ako vec ne uzimas.
Znam osjecaj- odmah panika, ali to ne mora nista znaciti. Ja sam isto svjesna da se moram smiriti i opustiti ali panicarim na svaki osjet, cim ne nesto malo probode.. ne mogu docekati da barem prodje ovo prvo tromjesecje🤪😩
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Hej hej 👋🏻 evo mene sa pregleda.
Sve je u redu, srce kuca ❤️
Zbog snizenih trombocita ponoviti krvnu sliku za 2 tjedna i tada je ponovni uzv.
Imam vec mjesecima neke bolove ispod lijevog rebra i kod želuca tako da sam upucena na uzv abdomena i test helio bakterije.
😘😘
Cestitam :)
Evo i mene s pregleda, sve je ok :)
Malo je smanjena kolicina utrica sa 3x dnevno na 2x dnevno i smijem se setati 🥳
I dalje moram paziti i sve polako, ali i lagana setnja je puno nakon tjedan dana lezanja
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala!!!
Cisto iz znatizelje, druzit cemo se dug period pa da se malo upoznamo🤣🤣, koje ste curke vi godište ?😀😀
Evo, ja sam 88. godiste :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Zbog snizenih trombocita ponoviti krvnu sliku za 2 tjedna i tada je ponovni uzv.
Imam vec mjesecima neke bolove ispod lijevog rebra i kod želuca tako da sam upucena na uzv abdomena i test helio bakterije.
😘😘
I dalje moram paziti i sve polako, ali i lagana setnja je puno nakon tjedan dana lezanja
Drago mi je da je sve ok 🙂
Ja cyclogest vaginalno koristim od kad je bio transfer, mi to u mpo pod obavezno dobimo za ne daj boze 😂
Meni je to super, do 12 tjedna pomoc da se trudnoca odrzava 💪🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
😘😘
Hej, oprosti nisam upratila, zasto si ti ležala uopće?
Ja sam 3t6d, u ovom tjednu mnogo cura i ne zna da je trudno, kod mene su ranije O, pa je meni ovo kao nekome 4,5t.
Ja sve radim i hodam puno i nista se ne čuvam, kad osjetim da me boli malo odmorim, jeste da me strah zbog prijašnje biokemijske ali nekako držim se onoga što bude bit će. Pijem dosta vode, zdravo se hranim, uzimam folnu i Duphaston.
Ne radim ništa pretjerano sto ne bih smjela, ali kućanske poslove i obaveze po gradu da. Na posao ne idem, otvorila sam komplikacije, to ne mogu stvarno jer je kod mene uniformisan posao i nocne smjene itd.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav svima 🐱🐱
Prvi puta smo iz prve zatrudnili 😀
Trenutno smo u 4.tjednu . Prvi pravi pregled bi trebao biti početkom 8.mj.
Simptomi : zadebljana maternica , napuhnutost, vrtoglavice, umor žešći, dojke peckaju i već se vide žile. Naime , imam grčeve već tri večeri zaredom , kao da ću dobit menstruaciju . Traju do 10 min i onda prođe. Je li netko imao takve ili bilo kakve grčeve?
Beta u petak 70 , u ponedjeljak 220 😀
😘😘
Hej, oprosti nisam upratila, zasto si ti ležala uopće?
Ja sam 3t6d, u ovom tjednu mnogo cura i ne zna da je trudno, kod mene su ranije O, pa je meni ovo kao nekome 4,5t.
Ja sve radim i hodam puno i nista se ne čuvam, kad osjetim da me boli malo odmorim, jeste da me strah zbog prijašnje biokemijske ali nekako držim se onoga što bude bit će. Pijem dosta vode, zdravo se hranim, uzimam folnu i Duphaston.
Ne radim ništa pretjerano sto ne bih smjela, ali kućanske poslove i obaveze po gradu da. Na posao ne idem, otvorila sam komplikacije, to ne mogu stvarno jer je kod mene uniformisan posao i nocne smjene itd.
Cestitam :) ja sam saznala da sam trudna kad sam bila 3t6d :)
Kada sam bila 4t3d krvarila sam 2 dana i imala bolove kao najbolnija menstruacija koji nisu prestajali sto god napravila, bilo je sve jace i jace. Ginekolog me stavio na 3x2 progesterone i rekao da moram mirovati. Krvarenje je proslo samo od sebe, a vec 2. dan progesterona su prosli bolovi.
Kako imam PCOS imam manjak progesterona i vecu sansu pobacaja :(
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala!!!
Cisto iz znatizelje, druzit cemo se dug period pa da se malo upoznamo🤣🤣, koje ste curke vi godište ?😀😀
95 godiste 😄
Vidim sve vise novih trudnica, neka se samo popuni tema i trudnoce budu dosadne i uredne! Cestitke novima!
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Sortiraj odgovore
Najstariji