Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce12
    17. Srpanj 2023. 09:08

Lucy08

Jutro curke, evo dobila sam termin za 1. UZV 27.7. 😊
    Smanjili su mi se oni " grcici" , mirisi su intezivni, meso me bas ne zanima, a sise uzasno bole. Grudnjak mi je postao mali 🙈 Sinoc smo bili u setnju i na veceru pa sam duze sjedila i kad smo dosli kuci opet oskudni svijetlo smeckasti iscjedak na papiru nakon brisanja sa pritiskom u donjem djelu, jutros sve ok. Ja sam na bolovanju jos od postupka mpo zbog uvjeta na poslu. Inace sam sve uobicajeno radila od kucanskih poslova osim pranja wc i podova to sam muzu dodjelila, ne nosim tesko, po danu kuci jer je vruce, navecer kratka setnja s psom. Na more jos nisam otisla iako mi je ispred kuce. Mislim da cu definitivno vise odmarat i lezat do tog uzv .
    Kako ste vi ? Jel razmisljate vec o prenatalnim testovima?

Jutro😇
    Evo da se i ja ubacim. Nisam imala nikakvih simptoma do nekih 7 tjedana, tad je krenulo sa mucninama i bolovima u prsima. Tako da jedan dan se osjecas kao da nisi sav svoj, drugi dan ti vec nista nije. Cari "blazenog" stanja🫣 sto se tice iscjedka, ne brini. Cak i ako bi svjeza krv bila, nekad ne mora znaciti nista lose. Sve je to jako rano pa zilice znaju pucati. Prenatalne testove cemo radit. Ja sam takoder u MPO. Dr.mi je na prvom UZV rekla da si razmislimo ali da oni vec oko 12 tjedna vide kako se plod razvija po nuhalnom naboru. Ako tu nesto nije kako treba onda se ide na prenatalni test, ako dode da su povece sanse onda se radi amniocenteza (nisam bas sigurna da cu pristat na to).
    Jeste vi radile briseve? Krvnu sliku? Ja bi sada to trebala i cekam drugi uzv ovaj petak😇
    PBTAB bit ce sve u redu kod tebe, budi pozitivna 🙏😇
    Slazem se sa testovima za trudnocu, medutim meni je CB ali ne digitalni nego onaj 6 dana prije zaista prvi pokazao sjenu kad jos ostali nisu. On mjeri najmanju konc.beta hcg, a to je 10 ml/mol u urinu pa je jako osjetljiv. Ali super su mi i iz Müllera🥳
    Pratimo se svi. Cuvajte se ❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 09:26

Lucy08

Smanjili su mi se oni " grcici" , mirisi su intezivni, meso me bas ne zanima, a sise uzasno bole. Grudnjak mi je postao mali 🙈 Sinoc smo bili u setnju i na veceru pa sam duze sjedila i kad smo dosli kuci opet oskudni svijetlo smeckasti iscjedak na papiru nakon brisanja sa pritiskom u donjem djelu, jutros sve ok. Ja sam na bolovanju jos od postupka mpo zbog uvjeta na poslu. Inace sam sve uobicajeno radila od kucanskih poslova osim pranja wc i podova to sam muzu dodjelila, ne nosim tesko, po danu kuci jer je vruce, navecer kratka setnja s psom. Na more jos nisam otisla iako mi je ispred kuce. Mislim da cu definitivno vise odmarat i lezat do tog uzv .

Hvala na pitanju ja sam super 🙂 
    Od petka sam na go i pravac na more, u zg ću poluditi, svaka osoba me nervira i zrak je uzas, jedva cekam morski zrak i plažu ☺️
    O prenatalnom ne razmisljam jer je rano ali svakako cu ga raditi. 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 09:29

Sunce12

Lucy08

Jutro😇
    Evo da se i ja ubacim. Nisam imala nikakvih simptoma do nekih 7 tjedana, tad je krenulo sa mucninama i bolovima u prsima. Tako da jedan dan se osjecas kao da nisi sav svoj, drugi dan ti vec nista nije. Cari "blazenog" stanja🫣 sto se tice iscjedka, ne brini. Cak i ako bi svjeza krv bila, nekad ne mora znaciti nista lose. Sve je to jako rano pa zilice znaju pucati. Prenatalne testove cemo radit. Ja sam takoder u MPO. Dr.mi je na prvom UZV rekla da si razmislimo ali da oni vec oko 12 tjedna vide kako se plod razvija po nuhalnom naboru. Ako tu nesto nije kako treba onda se ide na prenatalni test, ako dode da su povece sanse onda se radi amniocenteza (nisam bas sigurna da cu pristat na to).
    Jeste vi radile briseve? Krvnu sliku? Ja bi sada to trebala i cekam drugi uzv ovaj petak😇
    PBTAB bit ce sve u redu kod tebe, budi pozitivna 🙏😇
    Slazem se sa testovima za trudnocu, medutim meni je CB ali ne digitalni nego onaj 6 dana prije zaista prvi pokazao sjenu kad jos ostali nisu. On mjeri najmanju konc.beta hcg, a to je 10 ml/mol u urinu pa je jako osjetljiv. Ali super su mi i iz Müllera🥳
    Pratimo se svi. Cuvajte se ❤️

Hvala ti, nadam se da ce biti sve ok🙏🏻
    Ja sam radila briseve prosle godine u 9 mj pa mi vrijede jos ti nalazi ali svakako cu ponoviti kad mi dr to kaže, obicno na nekom od pregleda se i to obavi. Krv sam ujutro vadila jer sam paranoicna da sam bolesna i svaka dva mj odem vaditi krv i sniženi su mi trombociti a povecan obujam tromba, a sve ostalo super, a to kazu da je normalno u trudnoci ali svakako cu sutra pitati dr 🙈

➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Lucy08
    17. Srpanj 2023. 09:30

PBTAB bit ce sve dobro 🤞 🤗
    Ja sam u stimuliranom postupku ostala trudna tako da sam imala cijelo vrijeme od pocetka terapije neke simptome nadutost, bolne dojke, bockanja u jajnicima od tih hormona, utrogestan i duphaston koristim od punkcije... 9dnt embrija sam pocela imat grceve, bila emotivno nestabilna, zgadilo mi se meso i kako sise nisu prestale bolit sam skuzila da se nesto dogada drugacije .
    Meni su  First sign i Duchesse pokazali svijetlu crtu, digitalni CB + 1-2 , a beta bila 30. Poslje sam se izludivala s nijansama Gravignost testa jeli tamne izmedu beta . Najbolje izvadit betu, pa opet za 2 dana  i ne maltretirati se s tim testovima. 
    Ja mislim da necu radit te prenatalne ako dodem do toga.  Neka bude sta treba biti 🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 09:44

Lucy08

Ja sam u stimuliranom postupku ostala trudna tako da sam imala cijelo vrijeme od pocetka terapije neke simptome nadutost, bolne dojke, bockanja u jajnicima od tih hormona, utrogestan i duphaston koristim od punkcije… 9dnt embrija sam pocela imat grceve, bila emotivno nestabilna, zgadilo mi se meso i kako sise nisu prestale bolit sam skuzila da se nesto dogada drugacije .
    Meni su First sign i Duchesse pokazali svijetlu crtu, digitalni CB + 1-2 , a beta bila 30. Poslje sam se izludivala s nijansama Gravignost testa jeli tamne izmedu beta . Najbolje izvadit betu, pa opet za 2 dana i ne maltretirati se s tim testovima.
    Ja mislim da necu radit te prenatalne ako dodem do toga. Neka bude sta treba biti 🙏

Ja sam u oba transfera ostala trudna, samo sam skuzila da me nesto u maternici steze, ostalo nista, bez ikakvih simptoma, kao da nisam trudna, zato se ja bojim sutra da ce mi reci da nema nista, ali jbga i to je zivot, i dobro i lose 🙂

Lucy08
    17. Srpanj 2023. 10:51

PBTAB

Lucy08

Ja sam u stimuliranom postupku ostala trudna tako da sam imala cijelo vrijeme od pocetka terapije neke simptome nadutost, bolne dojke, bockanja u jajnicima od tih hormona, utrogestan i duphaston koristim od punkcije… 9dnt embrija sam pocela imat grceve, bila emotivno nestabilna, zgadilo mi se meso i kako sise nisu prestale bolit sam skuzila da se nesto dogada drugacije .
    Meni su First sign i Duchesse pokazali svijetlu crtu, digitalni CB + 1-2 , a beta bila 30. Poslje sam se izludivala s nijansama Gravignost testa jeli tamne izmedu beta . Najbolje izvadit betu, pa opet za 2 dana i ne maltretirati se s tim testovima.
    Ja mislim da necu radit te prenatalne ako dodem do toga. Neka bude sta treba biti 🙏

Ja sam u oba transfera ostala trudna, samo sam skuzila da me nesto u maternici steze, ostalo nista, bez ikakvih simptoma, kao da nisam trudna, zato se ja bojim sutra da ce mi reci da nema nista, ali jbga i to je zivot, i dobro i lose 🙂

To sta nemas simptoma ne znaci nista i nemoj bit negativna. Pusti sto je bilo , sad ce bit dalje sve dobro ❤️
    Moje progesteron je ogroman i ja ocito preintenzivno reagiram na te sve hormonalne promjene, nismo svi isti tako da nemas razloga za brigu sta se toga tice.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

sisy
    17. Srpanj 2023. 11:09

Beta danas 183,6
    Čini mi se ok za sada

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Anica88
    17. Srpanj 2023. 11:12

sisy

Beta danas 183,6
    Čini mi se ok za sada

Cestitam 😀

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

PBTAB
    17. Srpanj 2023. 11:17

sisy

Beta danas 183,6
    Čini mi se ok za sada

Beta je dobra, rasla je sto je dobro. Hoces ponoviti za dva dana? 

Anica88
    17. Srpanj 2023. 11:18

Lucy08

Mene su jucer opet pocela boliti dolje ledja iako je bilo bolje prvih dva dana od kad uzimam utrogestan. Lezim vecinu dana, radim od kuce.
    Od simptoma za sad imam velike i bolne grudi, tvrdu stolicu i podrigujem se po pola sata- sat nakon svakog obroka. 
    Ici cu na prenatalne testove, vec sam izracunala da mogu ici 1.tj. u 9.mj. Samo da do tad sve bude ok 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.