Probaj mozda neke druge kapi… imas one colic kids homeopatske, sab simplex, colief, espumisan, tiba kapi(prirodne), ja imam flatulex iz svicarske, cula sam da su i lefax dobre (njemacke)…. Ne pomaze svakom sve ili ista pa eto moras probati nazalost da bi znao.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Evo mene s pregleda, ctg i protoci uredni, cerviks skroz zatvoren😫 indukcija za 10 dana
Cure koje ste rodile u Podobniku jesu bili muzevi s vama u apartmanu?
Sisy moja je dobila u mjesec i tjedan dana 1420g😅 kombiniram znaci dojenje i dohranu
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hvala curama koje su mi odg.za pritisak amistiqa i sandra upravo sam sa pregleda od ginekologa i kaze da je skok pritiska normalan od hrane, nervoze, anksioznosti pred porod i da 137 sa 75 nije nikakav razlog za brigu. Danas sam 37+1 i cerviks skracen, omeksan, otvorena prst i po...sa prvom curkom sam bila zatvorena skroz do dana poroda, samo bio omeksan isto sa 37 pa me zanima je li ovo dobro, znaci li da ce mozda ici brze porod, a i drugi je😁
Evo mene s pregleda, ctg i protoci uredni, cerviks skroz zatvoren😫 indukcija za 10 dana
Moj nije, dolazio je samo u posjetu od 15-18h.
Ako su u apartmanu onda ne smiju izlaziti iz bolnice pa nam to nekako nije bila opcija.
Prvi dan je bio cijeli dan samnom u apartmanu od zaprimanja, osim samog pocetka kad sam dobila braunilu i klistir. Nakon toga sam ga mogla pozvati (negdje pola sata-sat nakon zaprimanja) i bio je skroz do 18h kad zabrsavaju posjete s nama (rodila sam u 13h) - dobio je i dorucak i rucak.
I da, lucq, svasta se moze desiti u 10 dana. Tako je i Mary bila zakazana indukcija ako se dobro sjecam i onda se odjednom pokrenulo za dan dva. A imas i jos jedan pregled do tad (nakon pregleda se nekad stvari pokrenu) :) osim toga indukcije u podobniku se ne trebas bojati zbog bolova jer na kraju krajeva imas sve moguce na raspolaganju da bas nista ne osjetis ako ne zelis, a sigurno ti nece dat odmah sve na max nego se krene sa jednom dozom gela pa se naknadno dodaje jos ako se krenes otvarati.
Znam cure koje su imale tamo uspjesnu indukciju i nemaju nikakve traume od nje.
a jel ti se skraćuje cerviks od pregleda do pregleda? ja sam 37tt i zadnjih par kontrola mi je sve kraći i kraći. Prije 10ak dana je bio 30 mm, a cijelu trudnoću mi je bio oko 50 mm, tako da se nadam da to sve skupa kreće i priprema se.....
Ako si se dogovorila za indukciju kod njih, kad su ti rekli da dođeš?! je li to isto po dogovoru ili imaju neko određeno vrijeme kad se dogovaraju za indukciju?!
sorry ako ste već sva ta pitanja prošli, malo sam se prekasno uključila..
Hvala Alexica na odgovoru, cak me nije tolko strah same indukcije nego da ne uspije i da moram na carski
Missmaja, meni se s 24 tjedana skratio s 40 na 32 i od tad je na istom, mirovala sam 2 mjeseca i sad kad bas puno hodam i dalje je na istome...
Rekli su mi samo dan kad ce biti indukcija, ne tocno vrijeme, samo znam da nekad ujutro (ja sam zbog gestacijskog)
Mene su narucili bili u 6:30 za indukciju da obavim sve do pocetka smjene doktora koji mi je vodio trudnocu.
Sortiraj odgovore
Najstariji